ETUDE HOUSE – Color Me Nude Lip Concealer

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za ustnice ETUDE HOUSE – Color Me Nude Lip Concealer

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5118
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  ETUDE HOUSE – Color Me Nude Lip Concealer

  #119848
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sam korektor sem si zelela kar nekaj casa. Nikoli se nisem odlocila za nakup, saj sem vedela da je v azijskih drzavah vse skupaj zelo ceneje. Tako sem se zmenila za zamenjavo izdelkov z drugo punco in prisla do tega korektorja.

  Korektor je v plasticni embalazi, spominja na embalazo kaksne starinske sminke (ko odmaknemo pokrovcek). Je zelo prirocen za prenasanje s seboj, kar mu stejem v plus.

  Nima izrazitega vonja. Izdelek je zelo kremen, lepo se razmaze.
  Naj bi se ga uporabilo tako, da se ga nanese na sredino ustnic in potem razmaze s prstom.

  Sama sem poskusila aplikacijo po navodilih in mi je lepo zakril barvo ustnic. Sicer mi ni popolnoma zakril pigmentiranosti, toda dovolj da sem lahko cez nanesla sminko in je izpadla dobro.

  Poskusila sem ga nanesti tudi samostojno in je izpadel zelo naravno. Tocno to sem si zelela od korektorja za ustnice, kajti sama imam precej pigmentirane.

  Ce ga primerjam z navadnim korektorjem (ja tudi to sem poskusila dati na usta) je lepse mazljiv, manj izsusi (ceprav se vedno nekoliko poudari nepravilnosti, ce imamo npr izsusene ustnice), je manj gost in je veliko bolj obstojen.

  Pred uporabo korektorja je potrebno ustnice pripraviti, saj poudari nepravilnosti kar lahko skazi izgled sminke oziroma samih ustnic.

  Sam nanos je neproblematicen.

  Sama imam med bolj suhimi ustnicami, saj si jih neprestano mazem z raznoraznimi izdelki.
  Tudi pred korektorjem si ponavadi namazem ustnice prej ali po (prej z Yes to Carrots korencek balzamom, po pa morda s kaksnim Essence lip glossom).

  Cena je nekje okoli 12$ na Ebayu, kar je zelo ugodno.

  Izdelek priporocam, saj dobro opravi svojo funkcijo.
  4/5

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico