Etsy

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Sillyblond Sillyblond 6 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5269
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Je katera že kaj kupovala na tej strani?
  kakšna je poštnina?

  #128909
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Etsy je podobno kot Ebay, tako da kaksna je postnina ti ne morem odgovorit, ker je tako kot na Ebayu odvisno od vsakega prodajalca ;) Nekateri sploh ne posiljajo k nam, nekje je nizka, spet pri drugem prodajalcu izredno visoka, skratka sistem je podoben Ebayu ;)

  Sama veliko kupujem na Etsyju, mi je se bolj vsec kot Ebay, predvsem je super za rocno izdelane stvari (razne torbice, nakit, obleke), tudi dobra home made kozmetika se najde in se marsikaj drugega. Je pa ponavadi tisto kar je res ful poceni tudi ful zanic :naughty5: vsaj po mojih izkusnjah, sem pa do sedaj bila vecinoma zelo zadovoljna, predvsem odnos prodajalcev je veliko bolj oseben in ustrezljiv :thumbsup:

  #128910
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Tudi jaz sem ze kupovala preko etsyja, ampak to je bilo ze zelo dolgo nazaj… Ene dve leti, ko nisem se imela vize in sem kar dragemu kartico aabuzirala :).
  Sem narocila par verizic in to je bilo to…
  Postnina je odvisna od prodajalca do prodajalca, vse skupaj je zelo bolj osebno ;).

  Se pa sama zelo hitro zmedem na etsiju in potem pozabim kaj sem hotela, zato ga ne uporabljam vec toliko…

  #128911
  Profile photo of Sillyblond
  Sillyblond
  Član

  Jaz sem tudi kupovala na Etsyju…postnina je odvisna od prodajalca…se pa spomnim da niso bile nekaj ekstra visoke. Jaz sem kupovala tukaj: http://www.etsy.com/shop/madcitysue in http://www.etsy.com/shop/BubblesUpByBethieB Izdelki so odlicni in jih rada uporabljam. Sicer pa je na Etsyju ogromno prodajalcev. :D

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico