ESSENTIAL CARE – Vrtnični tonik

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Toniki ESSENTIAL CARE – Vrtnični tonik

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4150
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj


  Sestavine: rosa centifolia flower water*, rosa damascena flower extract and alcohol*, rosa damascena flower oil*
  *organically grown and produced

  Opis izdelka:
  Tonik ekološko pridelane vrtnice kožo pomiri, očisti in osveži. Uravnava njen pH, jo obnovi ter ji povrne elastičnost. Učinkovit je pri najrazličnejših kožnih spremembah, izpuščajih in vnetjih kože celega telesa.

  #77321
  Profile photo of anncheek
  anncheek
  Udeleženec

  Moja nova pridobitev, preizkušena 3 dni. Rezultati so super, koža je dosti lepša, dobi tak poseben zdrav sijaj, ko našpricam tonik po koži me neha zategovati, kar pomeni, da je super vlažilen.
  Všeč mi je embalaža, ker ni potrebno nanašati z vato, ampak kar popršiš po obrazu.
  Vonj me malo moti ampak se bom navadla.
  5/5

  #77322
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Tonik sem kupila kmalu, ko se je Essential Care zacel prodajati pri nas in nasplosno sem z vsemi essential care izdelki zelo zadovoljna.
  Vrtnicni tonik je izredno prirocen za doziranje (embalaza na pumpico, kar omogoca direkten nanos na kozo, brez uporabe vatke), vonj ima dokaj izrazit (po vrtnicah), zato se ga je potrebno kar malo navaditi. Uporabljala sem ga dokler ga nisem porabila, mislim da okoli 3 mesece, skupaj z essensial care cistilnim gelom in vrtnicno kremo.
  Mojo mesano kozo mi je lepo navlazil in celo malo nahranil, po uporabi je bila sijoca in izredno mehka na otip, dostikrat niti nisem potrebovala se kreme Vsekakor gre za tonik, ki se ga splaca preizkusiti, se posebno na mesani, normalni in suhi kozi, vendar meni osebno se bolj odgovarja Essential care citrusni.

  Cena je okoli 25€ kar se mi za tako kvaliteten tonik, ki izpolni vsa moja pricakovanja niti ne zdi pretirano in ga bom zagotovo se kupila, ce ga kupite direktno pri uvozniku pa je se par € cenejsi.
  Zelo priporocam!

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico