ESSENTIAL CARE – Superfruit koncentrat

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Serumi, olja, posebna nega ESSENTIAL CARE – Superfruit koncentrat

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of nirvana nirvana 7 let, 2 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4144
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  Opis izdelka:
  Bogastvo vitaminov in mineralov pomaga ohranjati kožo mlado, svežo in napeto. Primerno za vsak tip kože, predvsem za normalno in mešano, suho in podhranjeno ter zrelo kožo.

  #77315
  Profile photo of nirvana
  nirvana
  Član

  Imam precej suho kožo z občasnimi izbruhi mozoljev, predvsem v času PMSa in ko sem pod stresom. Superfruit sem si kupila zaradi samih pohval in odličnih antioksidantnih olj, ki jih vsebuje. Sprva me je rahlo presenetil z oranžno-rdečo-rjavo barvo in meni ne prav mikavnim vonjem, ki pa seveda res ni važen pri dobrem izdelku. Po nekajkratni uporabi me vonj sploh ni več motil. Prvič in drugič sem ga nanesla v preveliki količini – tonik sem uporabila že nekaj časa prej, zato superfruit seveda ni bil tako mazljiv. Obakrat sem se zjutraj zbudila z novim mozoljčkom, predvidevam, da zato, ker sem si pore zabetonirala s preveč olja. Nato sem prej kožo izdatno navlažila s tonikom in en potisk je bil dovolj za cel obraz in še malo vratu. Zjutraj je moja koža res lepa, prerojena in manj utrujena, kar je dosežek glede na to, da v takih mrzlih in vetrovnih razmerah moja koža zna biti res uboga. Brez težav ga uporabljam okoli oči. Pozor: previdne bodite, da ne umažete oblačil, saj sem si pri mazanju po vratu obarvala tudi ovratnik.
  Embalaža je, tipično za EC, bela plastična z zlatim “detajlom”. S pumpico lahko izdelek lepo doziramo, poleg tega se antioksidantne lastnosti ohranijo. Cena je sicer kar visoka za 30 ml izdelka (čez 35 evrov), ampak za razliko od marsikaterega izdelka daje odlične rezultate.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico