ESSENTIAL CARE – Organic First Aid Lotion

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Mleka, kreme, olja in masla za telo ESSENTIAL CARE – Organic First Aid Lotion

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nati Nati 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4569
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  This potent, skin friendly, anti-bacterial and anti-fungal lotion helps fight infection and promotes speedy healing. It is light, non-greasy and contains a highly concentrated blend of aloe vera, healing herbs and essential oils. Has shown excellent results in treating acne, (alongside Essential Care Lemon & Tea Tree Facial Wash), spots, minor wounds & burns, stings, bites, nappy rash, athlete’s foot and other yeast infections.

  Sestavine: aloe vera juice*, filtered water, extra virgin olive oil*, tea tree oil*, lavender essential oil*, zinc oxide, cetearyl glucoside (plant origin), cetearyl alcohol (plant origin), echinacea extract*, lemon essential oil*, xanthan gum (plant origin), propolis*, patchouli essential oil*, limonene* & linalool* (in the essential oils).
  *Organically grown/produced (min. 95% of product)


  vse vir

  #101778
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Tale losijon sem kupila za pomiritev moje razdražene kože na obrazu in pa za mazanje pikov komarjev, ker sem nekje zasledila da pomaga.

  Embalaža je na pumpico, zelo priročna. Sam losijon je zelo tekoč, tako da se ga porabi res malo. Vonj je izrazito zeliščen, najbolj se čuti sivka. Meni je zelo všečen, je pa zelo močen, tako da verjetno komu ne bi ustrezal.

  Uporabljam ga na vzdraženih predelih obraza, kjer pomaga. Kožo mi pomiri, imam pa občutek da se mi zaradi uporabe tega losijona tu in tam pojavi kakšen dodaten mozoljček. Pri pikih komarjev bi njegovo uporabnost ocenila za srednjo – če se z njim namažemo takoj malo umiri oteklino, srbi pa mesto pika še vedno.

  Cena je okoli 10€. Nakup bom verjetno še ponovila. Ocena 4/5

  #101779
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ker imam precej pogoste izbruhe mozoljev sem se odločila da preizkusim še tale losjonček. :)

  Meni se zdi, da razdraženo kožo pomiri in ga bolj uporabljam za razkuževanje določenih mest. Na primer, ko si čistim kožo in stiskam mozolje, se to področje precej prej pomiri, če ga namažem s tem losjonom. Če si ga pa namažen direkt na mozolj pa mozolj ni kaj prej suh in nič kaj prej ne izgine. :silly:

  Embalažo imam tubico in je doziranje precej zoprno, ker je krema zelo redka in se je vedno zlije preveč. :verymad:

  Vonj je precej močan, meni se zdi, da prevladuje vonj čajevca in nekaterim je ta vonj res preveč močan in celo oduren. :roll:

  Cena je okrog 10€ (za 30ml), kupila sem ga v Sanolaborju.

  Nakup bom verjetno še ponovila.

  Splošna ocena: 4/5

  #101780
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  V rabi imam že drugo tubico tega losjona – prvega sem si kupila v Sanolaborju, drugega sem dobila v EC citrusnem setu.

  Embalaža je res malo zoprna, ker je losjon precej tekoč in se ga hitro preveč izlije ven. je pa luštna, ker je majhna in ker se ga malo porabi, bi bila večja celo nesmisel, saj bi se (vsaj meni) prej pokvaril, preden bi ga lahko porabila.

  Uporabljam ga za po pikih komarjev – se res super obnese, saj pomiri, celo malo hladi in razkuži. Občasno, kadar imam težave z mozolji, ga uporabim tudi na obrazu -očutek je zaradi čajevca prijeten, saj se mi zdi, da vse skupaj malo razkuži, kakih drugačnih učinkov pa ne opazim.

  Skratka res fajn losjonček za prvo pomoč, ki vedno pride prav

  jaz bom nakup gotovo še ponovila :thumbsup:

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico