ESSENCE – Volume Boost base mascara

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči ESSENCE – Volume Boost base mascara

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5073
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  ESSENCE – Volume Boost base mascara

  #118427
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Izdelek sem kupila iz radovednosti.

  Sama imam srednje goste trepalnice v blond barvi. Tako da nujno potrebujem maskaro za bolj definiran izgled.

  Pricakovala sem, da mi bo primer pomagal pri podaljsanju trepalnic, da bi te izgledale se bolj definirane.
  Preizkusila sem ga pod vec razlicnimi maskarami in namrec Max Factor False Lash Effect, Essence Black Carbon, Apple Black.

  Nanos primerja je bil enostaven. Trepalnice mi je obarval na belo in jih zlepil skupaj. Nikakor mi ni definiral trepalnic, saj so bile po nanosu ena velika pajkova noga!

  Izdlek je v licni beli tubi, z navadno krtacko (gosto). Izdelek je bele kremaste dokaj goste strukture. Embalaza je prakticna, na navoj s krtacko na zgornji strani (kakor vse maskare).

  Cena je izredno nizka, nekaj pod 3€, toda meni izdelek ni odgovarjal saj mi je vedno zlepil trepalnice skupaj kar je otezilo nanos maskare. Cena je OK ce vam izdelek odgovarja.

  1/5

  #118428
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Maskaro sem kupila, ker me je zanimalo ce bo pripomogla k se boljsemu ucinku crne maskare.

  Embalaza je plasticna, klasicna, podobna kot pri ostalih maskarah, pokrovcek dobro tesni, transport je enostaven.

  Sama maskara je goste konsistence, izgleda prav lepljivo, izrazite, bele barve. Krtacka je ˝navadna˝ (ni gumijasta), gosta in nekje srednje dolga, ni pretirano tanka niti debela.

  Uporabljala sem jo pod maskaro (tako kot je to misljeno), vendar sem jo nazalost nanesla samo parkrat (v kombinaciji z Essence maskaro, Lancome hypnose, Dior show, MUF all in one, MF false lash, Cover girl lash blast in Fiberwig), saj se prav z nobeno maskaro ni izkazala.

  Treplanice prekrije z belo, lepjivo snovjo, jih popolnoma nic ne podaljsa, ne doda volumna, ne priviha ampak jih samo katastrofalno zlepi. Ne glede na to, da sem se trudila da bi jo nanesla res izredno malo, je bil ucinek vedno enak in nikakor ne zadovoljiv. Ko sem nanesla se barvno maskaro sem izgledala kot kaksen grozen pajek :))

  Morda bi se sama maskara bolje obnesla s kaksno drugo krtacko, nazalost tega nisem preizkusila.

  Cena je nekaj cez 2€, kar je sicer malo, vendar glede na to da gre za meni osebno popolnoma nekoristen izdelek se vseeno stran vrzen denar.

  Ne priporocam!

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico