ESSENCE – Steklena pilica

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Nega rok in nohtov ESSENCE – Steklena pilica

Ta tema vsebuje 5 odgovorov, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5129
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #120358
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Ko je essence dal na police stekleno pilico sem bila blazno navdusena in si eno takoj kupila, vendar me je razocarala na celi crti.

  Je nekje srednje dolga, pr. 10cm in siroka okoli 1-1,5cm, pakirana v plasticni embalazi, ki naj bi bila primerna za transport, vendar se med transportom zlahka odpre in pilica pade ven, tako da je embalaza neprimerna za transport.

  Po prvem piljenju se mi je pilica zdela ok, saj je bila do nohtov res nezna, prav tako je svojo nalogo opravila dobro (spilila v hitrem casu brez posebnega truda) po nekajkratni uporabi pa pilica svoje naloge sploh vec ne opravlja.

  Ocitno je samo zgornja povrsina pilice namenjena piljenju, ko se ta plast ˝obrabi˝ pa je spodaj skoraj povsem gladka povrsina, s katero se piliti sploh ne da.

  Cena je nizka, okoli 2€, vendar glede na to da je uporabna samo parkrat, potem pa samo se za v smeti, se mi tudi tako malo denarja zdi prevec in je zagotovo e bom vec kupila.

  Ne priporocam, saj obstaja ogromno boljsih steklenih/kristalnih pilic, za katere se vsekakor splaca odsteti malo vec denarja, saj trajajo celo vecnost.

  #120359
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Pilico sem kupila po prvotnem navdusenju nad tem, da je Essence koncno dala ven pametno pilico.

  Sama pilica je lepa, manjsa (ene 10 cm) roznate barve ki prehaja v belo. Pride v podolgovati plasticni embalazi, katera je zelo neprirocna za nosenje okoli. Embalazi odpadajo ‘cepki’, tako da pilica z lahkoto zdrsne ven.

  Sama pilica ima nekaksen premaz, ki se po parkratni uporabi zdrsa in takrat postane povsem neuporabna. Nosila sem jo okoli in je prezivela, toda ni priporocljivo (nosila sem jo v embalazi, zalepljeni na robovih). Svoje delo je opravila dobro (dokler se premaz ni zdrsal).
  V bistvu je pilica z zelo kratko zivljensko dobo.

  Pilice ne priporocam v nakup, saj je meni zdrzala mogoce en teden.
  Kupila sem jo dvakrat, ker sem pozabila kako slab nakup je, ter ker sem zelela pilico za nosenje okoli.

  Zal ji moram dati 1/5 tock, ker je tista 2€ celo prevec zanjo.

  #120360
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Tole pa je katastrofa!
  Pilica za 3kratno uporabo?

  tudi meni se je po par piljenjih vrhnja plast obrabila, spodaj pa se je pokazalo gladko steklo. Za tako pilico je 2eur absolutno preveč!

  Sicer sem res navdušena nad steklenimi pilicami, vendar nad takimi, ki jih kupiš enkrat in uporabljaš stalno, ne pa da se obrabi. Bistvo steklenih pilic naj bi bilo ravno v tem – da se ne obrabi.

  Res škoda, ker pilica sicer izgleda res lepo in je majhna ter priročna za v torbico…no ja. Malo denarja, malo muske (kar sicer pri Essencu ne velja, tu so pa res brcnili v temo)

  1 točka od mene. Raje prišparajte kak evro več in si kupite kvalitetno pilico

  #120361

  Pilica je polom, saj sploh ne opravi svoje naloge- brusi.

  Po 2x uporabi se že grobi del oddrgne in nato je le še gladka.

  Cena je nizka vendar sploh ne povrne z učinkom pilice.

  Moja leži na dnu predala, ker je ne uporebljem- verjetno bo šla kar v smeti.

  Ocena: 0/5 Ta nakup je bil POLOM!

  #120362
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Tole je bilo pa res vrženih 2Eur stran. Kaj tako groznega od Essence pa še ne. Lahko bi se imenovala Steklena pilica za enkratno uporabo, ker točno to je. Steklo se pojavi ekstremno hitro, ko se brusilni del obrabi.

  Embalaža mi je všeč, zdi se mi priročna, a s samo pilico si nisem mogla pomagati več kot enkrat. :no:

  Ocena 0/5 in ne, ne bom je ponovno kupila :)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico