ESSENCE – SOS Nail Savers Cuticle Oil

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Nega rok in nohtov ESSENCE – SOS Nail Savers Cuticle Oil

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Fleur Fleur 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5092
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #119831
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Embalaza je plasticna tuba, ki ne omogoca natancnega doziranja, hitro iztisnemo prevec izdelka, zato jaz izstisnem potrebno kolicino na dlan in nato s prsti razporedim po posameznih nohtih.

  Pravzaprav ne gre za olje, saj je izdelek gelaste konsistence, zelene barve, izrazitega vonja nima.

  Uporabljam ga za nego obnohte kozice, v katero se ob masiranju in nanosu primerne kolicine hitro vpije in ne pusca neprijetnega mastnega obcutka.

  Kozico sicer lepo navlazi (po uporabi jo lahko enostavno porinem dol), da bi mi jo kaj posebno nahranilo pa ne opazim, saj je kmalu po nanosu v prvotnem stanju.

  ˝Olja˝ nisem redno uporabljala, tako da o kaksnih dolgorocnih ucinkih ne morem porocati, je pa svojo nalogo vedno opravilo dobro, vendar nad njim nikoli nisem bila navdusena, saj se mi zdi da za nego obnohtne kozice obstaja veliko boljsih izdelkov.

  Cena je okoli 2€ (trenutno 0.99€ saj gre iz prodaje), kar je malo, ce vam ustreza.
  Priporocam, ce nimate pretirano suhe obnohtne kozice in ne potrebujete zelo hranljivega izdelka za nego!

  #119832
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Olje sem kupila v kombinaciji z drugimi izdelki iz SOS kolekcije, kajti vse gre iz prodaje tako da sem dobila vsakega za 0,95€. Cena je zelo ugodna.

  Olje je pakirano v tubici, katera se konca v copicek. Sama tubica ima pokrovcek na zavoj, tako da je prirocna za shranjevanje.

  Odkar ga imam sem ga uporabila ze parkrat, saj ga imam kar na mizi, da ga ne pozabim uporabljati.
  Kombinirala sem ga s SOS obnohtno kremico, kombinacija se je OK obnesla.

  Samo doziranje je enostavno (s potiskom na tubico), toda hitro se zgodi da ga nanesemo prevec, kajti tubica je mehka. S copicem to potem lepo razmazemo po obnohtni kozici.

  Olje ima zanimivo svez vonj, vendar nekoliko umeten. Vonj je nezen in se ga komaj zazna. Samo olje je cudasko zelene barve, kar mi nikakor ni vsec.

  Po nanosu olja, traja res dolgo da se vpije v obnohtno kozico in po tistemu, ko se vpije nimam obcutka da bi bila kozica kaj bolj nahranjena. Zmehca jo ze, toda kaj vec od tega zal ne opazim. Olje bom porabila do konca, ceprav se mi zdi da bi katero koli drugo olje opravilo svojo nalogo boljse (npr mandljevo, jojobino ipd).

  Moja obnohtna kozica je v obupnem stanju, suha je in se cefra. Same roke so suhe, toda gladke in nezne (zaradi uporabe kreme, trenutno uporabljam L’occitane Shea butter 20%).

  Olja ne bi vec kupila, tudi ce ne bi sel iz prodaje, je pa OK ce nimate suhe obnohtne kozice. Meni zal ne odgovarja, toda ko ga bom nanasala se mi bo vsaj dozdevalo da nekaj pocnem.

  Samo olje obljublja tudi zmanjsanje plastenja nohtov, o cemer zal ne morem govoriti saj ga uporabljam premalo casa.

  3/5

  #119833
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Tudi jaz sem ga kupila, ker gre iz prodaje. Redno ga uporabljam že kak mesec, ampak moja obnohtna kožica na to ne reagira preveč :)

  Olje je želejasto. Iz embalaže ga stisnemo na čopič, s katerim potem žele nanašamo na nohte. Sama ideja mi je zelo všeč, edini problem je, da se sčasoma olje zasuši in je potem potrebno vse skupaj oprati pod vodo.

  Všeč mi je, ker stvar ne teče, zato se lahko namažem kadarkoli. Imam ga kar zraven računalnika, da se namažem med delom.

  O kakšnem izdatnem vlaženju ne morem govoriti. Je pa res, da zadnje čase malo nadlegujem kožico z raznimi acetoni in podobnim, tako da vsaj malo vlažilen tale gel ssigurno je, drugače bi se mi nohti razpadli :)

  Nakupa ne bom ponovila, če pa potrebujete nekaj zelo priročnega in prenosnega, pa vam priporočam da poskusite, cena ni ravno ogromna.

  Ocena 3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico