ESSENCE – Soft touch mousse make-up

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz ESSENCE – Soft touch mousse make-up

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Dreamer Dreamer 6 let, 3 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5446
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  ESSENCE – Soft touch mousse make-up

  #130448
  Profile photo of nuuush
  nuuush
  Član

  S poceni izdlki, kot so Essence, sem vedno rada eksperimentirala in že nekaj časa nazaj se je v moji košarici znašla tudi tale penica.
  Prvi vtis je bil super, ker imaš na koži svilnat občutek in se res maže kot pena za dojenčke. Vendar mi je puder poudaril čisto vsak delček suhe kože, da sem bila luskasta kot kakšna riba. Po dveh dneh uporabe pa sem dobila tudi grozne podkožne mozolje, s katerimi sicer nimam težav.
  Cena je bila okrog 3 ali 4 evre, ne vem več natančno. Nanaša se jo s čopičem za tekoč puder, gre pa tudi s prsti – čeprav težje in ni higienično. Se jo pa da kar konkretno nanesti in dosežti kar dobro prekrivnost.

  Če nimate k nepravilnostim nagnjene kože in niti malo suhe, bi vam verjetno bila všeč. Jaz je ne bom več kupila.

  Ocena: 2/5

  #130449
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Tale puder je moja stalnica, kupila sem že tretjo škatlico. Uporabljam ga kot vsakodnevni puder, kadar ne nanašam tekoče podlage itd., ampak potrebujem samo nekaj, da mi na hitro malo izenači ten in prekrije nepravilnosti. Nanašam ga z gobico za nanos pudra, ne predstavljam pa si, kako bi ga lahko nanašala s prsti, ker ima takšno čudno penasto strukturo :ermm:

  Puder mi nudi ravno pravšnjo mero prekrivnosti. Potrebna je pazljivost, saj ga kaj hitro lahko nanesemo preveč, potem je na tem delu izgled malo maskast, vsaj dokler se puder ne “vsede”. Na splošno prekrije manjše nepravilnosti in izenači ten, ni pa dovolj prekriven za kakšne večje mozoljčke ali rdečice.

  Na mastnejših predelih obraza se ne obdrži tako dolgo, tam je potrebna še kombinacija kakšnega pudra v prahu. Mene to ne moti toliko, saj ga, kot sem že napisala, uporabljam za mimogrede – opravke, faks…

  Priporočam vsem, ki iščete malo lažji puder, ki je neke vrste vse v enem varianta :) Čeprav ni najboljši, bom nakup sigurno še ponovila, saj je glede na ceno odličen.

  Ocena 4/5

  #130450
  Profile photo of Dreamer
  Dreamer
  Član

  Puder sem si kupila ker mi je bilo zelo všeč v kakšni obliki je. Nanašala sem ga z gobico in mi je super prekril nepravilnosti. Občutek na obrazu je bil super. Cena je ugodna. Nakupa ne bom ponovila ker zdaj uporabljam mineralni puder in še to le ob posebnih priložnostih ker ga drugače ne potrebujem.
  4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico