ESSENCE – Soft & Natural MU

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz ESSENCE – Soft & Natural MU

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4815
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  ESSENCE – Soft & Natural MU

  #115051
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sama imam mesano kozo, svetlega barve z roznatim podtonom.
  T zona se mi hitro masti, sploh predel nosu.

  Puder sem kupila, ker sem si zelela naraven izgled od pudra, v bistvu sem si zelela da bi mi pokril nepravilosti in izenacil ten koze. Nisem pricakovala in si niti zelela dobre prekrivnosti, kajti nimam tako slabe koze.

  Imam ga v odtenku 1, kar je najsvetlejsi odtenek. Uporabljala sem ga v kombinaciji s kremo od Ananasa (Dr. Scheller) ter Garnierjevim Fresh tonikom. Kombinacija je delovala dobro tako da ni bilo negativnih reakcij.

  Sam puder je kremast, nekoliko bolj redek ter lahko mazljiv. Vpije se precej hitro v kozo, toda po par urah sem se vseeno imela mastno T zono.

  Izdelek obljublja nezen ter naraven izgled, kar mu je dobro uspelo. Ceprav sem si zelela dewy finish sem ga nehala uporabljati ravno zaradi tega razloga. Pozimi se mi bolje obrestuje, saj si takrat zelim malo bolj svez izgled.

  Puder sam ni polnoprekriven ampak bolj slabo prekriven do srednje prekriven.

  Embalaza je tuba s pokrovckom na navoj. Izdelek stoji na pokrovcku, tako da gre puder enostavno ven iz tube. Luknja je nekje srednje velika, tako da doziranje ni problematicno.
  Embalaza je dobra za prenasanje okoli. Sicer ni nic posebnega ampak je prakticna.

  Cena je malo nad 2€, kar je zares dobra cena. Ce si zelite naraven izgled ter ne potrebujete dobre prekrivnosti bo tudi ta puder dober :).

  Nakup definitivno ponovim, uporabljala ga bom predvsem pozimi kajti poleti si zelim mat videz.

  Obstojnost je dobra, sicer mi ni zdrzal cel dan, kajti po 10ih urah se je ze videlo da ni vec to to, toda se vedno je solidna za to ceno.

  4/5

  #115052
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Puder sem kupila zgolj iz radovednosti, vendar se je izkazalo da pri njej res velja ˝malo denarja malo muzike˝.

  Embalaza je plasticna tuba s pokrovckom na navoj, doziranje je dokaj prakticno, se pa pokrovcek z notranje strani kaj hitro zapaca (sploh ob prenasanju), kar je zelo neestetsko.

  Ima dokaj umeten vendar nevsiljiv vonj, na kozi se hitro razdisi.

  Je redke konsistence, razmaze se dobro, se ne susi hitro in zlahka popravimo, ces mo kaksen preden izpustili.
  Nanasala sem ga s copicem za tekoci puder in kaksnih posebnosti ob tem nisem opazila. Kot podlago sem uporabljala Essential care vrtnicno kremo, ki se je v tej kombinaciji dobro obnesla.

  Na voljo je bolj malo odtenkov, kar nekaj je precej temnih, tako da je prakticno zelo tezko najti odtenek, ki bi zares ustrezal nasi kozi, vendar se barvi koze zelo prilagodi (predvsem zato, ker je izredno neprekriven).

  Ima dewy oz. bolje receno masten finish, tako da vsekakor za mastno kozo ne bo primeren, tudi pri mesani bo verjetno potrebna uporaba se pudra v kamnu/prahu.

  Prekrivnost je izredno slaba, res minimalna, ne prekrije podocnjakov, rdecice, kapilar,mozoljev, edino kar naredi je da izenaci ten. Prav iz tega razloga sem ga uporabila samo parkrat, ker glede na to da je skoraj brez ucinka, res nimam razloga da bi ga nanasala na obraz (sestavine se mi ne zdijo ravno blagodejne za kozo). S plastenjem se prekrivnost res slabo izboljsuje, se pa kar hitro pojavi maskast videz.

  Obstojnost je slaba, po parih urah na obrazu ni bilo vec ne duha ne sluha o pudru.

  Cena je okoli 3€, kar je sicer poceni, vendar je zame puder popolnoma neuporaben. priporocam zgolj tistim z normalno/suho kozo, ce ne zelite prekrivnosti in ce za ta namen ne zelite uporabljati cesa z boljsimi sestavinami (recimo mineralne pudre) oz. ce vam cena res igra najvecjo vlogo pri izbiri.

  #115053
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Puder imam doma in ga uporabljam, če prekrijem samo par napakic ali kot podlago.

  Je zelo kremast, a redek, nanaša se lepo, obstojnost pa je bolj slaba, a ga nosim v torbivi in popravim, če se kaj zabriše.
  Nanesem ga čez kremo za obraz, ko se posuši, in dobro delujeta skupaj.

  Vonj ni nič posebnega, embalaža je na navoj in obrnjena navzdol.

  Sicer dobro tesni, a se res rad zapaca ali razlije od znotraj, tako da je včasih treba sščistiti pokrovček.
  Ker obljublja naraven izgled, res ni opaziti preveč pudra, če ga naneseš na cel obraz, ampak je s tem tudi prekrivnost slabša.
  Odtenkov je na voljo nekaj čez 5, sama ga imam v barvi 2, imam pa zelo svetlo kožo, pa mi dogovarja.
  Cena je okoli 3-4€, kupujem ga pa v Muellerju. Ocena 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico