ESSENCE – Show Your Feet Toe Nail Polish

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ESSENCE – Show Your Feet Toe Nail Polish

Ta tema vsebuje 9 odgovorov, ima 9 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Zoey Zoey 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5239


  Opis izdelka:
  Laki za nohte namenjeni posebej za nohte na nogah. Na voljo v več odtenkih.

  #126089

  Laki SYF so namenjeni lakiranju nohtov na nogah, vendar jih tudi jaz uporabljam na rokah, ker imajo zelo lepe odtenke. Odkar se je Essence stojalo prenovilo, se tudi pri nas v DM dobijo ti laki. Sama imam le 3 odtenke, nagledana pa imam še “vsaj” 2. Lak je gost in zelo prekriven, ponavadi zadostuje 1 sloj za polno prekrivnost, vendar sama iz navade uporabim 2 sloja.

  Cena za posamezen lak je se mi zdi, da okoli 2,5€. Dobr lak za nizko ceno! Čopič je malce širši od navadnih Essence lakov, saj z njimi lažje namažemo tudi nohte na nogah, vendar ni pa preširok za lakiranje nohtov na rokah.

  Embalaža je meni osebno lepa, valjasta steklenička z belim pokrovčkov in 8 ml vsebine. Sušijo se okoli 5-10 min, nanos ni težaven… Laki so zelo obstojni: Na nogah mi zdrži zelo dolgo, saj pedikure ne menjam pogosto, medtem ko na rokah pa se ga prej naveličam. Laki so tudi primerni za konadiranje! :thumbsup:

  Nakup bom seveda ponovila, ker so laki res super!

  5/5

  #126090
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  SYF lakci so me pritegnili predvsem zaradi živih barv.

  Očarali so me tudi z nanosom. Večinoma so za silo prekrivni že z enim slojem, sama vedno nanesem dva, da izboljšam enakomernost in izgled. Ker se hitro sušijo, so primerni tudi za trenutke, ko se nam zelo mudi.

  Embalaža je enostavna, čopič pa odličen. Malo sploščen in trši, kar nam omogoča enostaven nanos tako na nogah kot na rokah.

  Obstojnost je po mojih izkušnjah odvisna od odtenka, vendar v povprečju zelo dobra. Še posebej se obnesejo na nogah, kjer se sploh ne krušijo in kar držijo in držijo.

  Nakup bom definitivno še ponovila.

  Ocena 5/5

  #126091
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Svoj prvi lakec sem kupila že pred kakim letom in samo zato, ker so bili fantu všeč modri laki, jaz pa nisem imela nobenega. :lol1:

  Lak me je pozitivno presenetil, tako da so kmalu sledili drugi laki. :) Imajo kar pestro in zanimivo izbiro lakov. Laki so kar pigmentirani, za popoln nanos sta tako potrebna dva sloja, včasih je dovolj že en, če paziš pri nanosu! Nanos sam ni problematečen. Laki se dokaj hitro sušijo, a vseeno uporabim še hitrosušeči nadlak. Laki se mi ne mehurčkajo. Obstaojnost je dobra, saj mi zdržijo tudi do enega tedna.

  Izgled stekleničke mi je zelo všeč. Vsebina je 8ml. Čopič je širok, sploščen, kar meni ne odgovarja preveč. Cena je okoli 2,5€, kar je kar ugodno za tako dober lak. Nakup bom ponovila, saj imam na seznamu želja še vsaj dva odtenka. :)

  4/5

  #126092
  Profile photo of _martina
  _martina
  Član

  Tehle lakcev imam že ene 4-5 (ne vem točno :blush1: )
  Pritegnile so me lepe barve in debelušaste flaške :blush1:
  Odtenki so super pigmentirani, konsistenca je pravšnja. Pri nobenem nisem opazila pretirane gostosti ali redkosti.
  Na izbiro je kar nekaj odtenkov, vendar bi jih lahko bilo več.
  Flaška mi je všeč, sicer ni nič posebnega. Čopič je zame super, lak se lepo nanaša.
  Cena je okoli 2,5€ kar je zame zelo ugodno.
  Laki se mi ne mehurčkajo. Obstojnost je na mojih nothih siper, preden se karkoli uniči se laka že naveličam :mistake:
  Nakup bom definitivno ponovila
  5/5

  #126094
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ti lakci so super in v moji zbirki jih je vedno več. :manicure:

  Najpogosteje se res najdejo na mojih nohtih na nogah, vendar so lep okrasek tudi za nohtke na rokah. :naughty:
  Všeč mi je predvsem to, da so zelo dobro pigmentirani in malce gostejši. V večini primerov je že prva plast laka polnoprekrivna. Če si jih dam na nohte na rokah, pa že iz navade dodam 2 plasti. :silly:

  So tudi precej dolgo obstojni. Čas sušenja je povprečen.

  Cena je res nizka (malo pod 2€) in jih vsekakor priporočam. Sama si bom v prihodnje nabavila sigurno še kak odtenek. :blush1:

  Splošna ocena: 4/5 (lahko bi bila še večja barvna paleta)

  #126095
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Lake Show Your Feet uporabljam tako na rokah kot na nogah. Na nogah so resnično obstojni in res trajajo brezhibni dlje kot en teden, kar je super, ker se mi nohtov na nogah ne da tako pogosto barvati kot te na rokah. Imam pet odtenkov, mislim, da sem 4kupila na znižanjih, tako da sem dala 99c, enega pa redno, ki je bil okoli 2Eur, mislim da 1,90.
  Moti me samo to, da je v barvni paleti samo kakšnih 10lakov naenkrat, saj bi jih kupila več, če bi me pritegnila še kakšna barva, čeprav so že te super živahne in močne.
  Steklenička je trebušast Essence, čopič je širši, tako da lahko večina nohtov na nogah namažem že z enim potegom. Obljublajo anti-bakterijsko delovanje, a ne vem kako bi to lahko preverila :)
  So tudi zelo prekrivni, na nogah vedno uporabim samo 1plast, na rokah pa že iz navade 2, čeprav bi že zadostovala ena. Na nogah ga tudi ne kombiniram z ničemer, na rokah pa z Essence nail sealerjem.
  Kupila bom še kakšnega, saj me do sedaj še niso razočarali.
  5/5 :))

  #126093
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Tele lakce obožujem! Doma jih imam skoraj v vseh barvah.
  Čopič je meni idealen, rahlo ploščat in precej širok. S tem mi omogoča lažji nanos.
  Lakci so vsi dobro pigmenitrani in res lepih barv.
  Obstojni so tudi, na nogah jih nosim tudi po cel teden in so nedotaknjeni. Vedno jih nanašam z Essence podlakom. Ponavadi je dovolj že ena debelejša plast, za popolno prekrivnost.
  Cena je zelo ugodna. Škoda, da ni večja barvna paleta.
  Meni so super in bom kupila še kakšnega, če me bodo pritegnili.
  5/5

  #126096

  Prvega sem dobila od prijazne ARSovke, vendar me je ta tako pozitivno presenetil, da sem zatem kupila še 4. So zelo lepih in zanimivih barv. Sploh mi ni jasno zakaj Toe nail polish, saj je širok čopič primeren tudi za nohte na rokah. Nanos je zelo enostaven, prekrivnost OK.
  Nakup bom sigurno ponovila ko bo navoljo več novih odtenkov.

  Ocena: 5/5

  #126097
  Profile photo of Zoey
  Zoey
  Udeleženec

  Doma imam 3 odtenke SYF lakov in sem popolnoma navdušena. Všeč mi je,ker so zelo prekrivni, čopič je odličen-malce širši in ploščat, nanos res preprost.
  Uporabljam jih na rokah in nogah, obstojnost je dobra, cenovno pa so tudi zelo ugodni.
  Upam,da bodo letos še nekoliko razširili paleto barv, ki mislimda, sedaj obsega le okoli 10 odtenkov.
  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico