ESSENCE – Nail Polish Remover Nail Hardening

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki ESSENCE – Nail Polish Remover Nail Hardening

Ta tema vsebuje 7 odgovorov, ima 7 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Chanel Chanel 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4993
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član


  Opis izdelka:
  Odstranjevalec laka za nohte z vonjem jogode in vanilije. Posebno negovalen, narejen je posebej za lomljive nohte in jih pomaga krepti.

  #118224
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  To je trenutno moj najljubši odstranjevalec laka za nohte.

  Všeč mi je ker je brez acetona in tako manj škodljiv za moje uboge, krhe, lomljive nohte. :silly: Mojih nohtov sploh ne izsuši, kar mi je res čudno. Že prej sem imela odstranjevalce brez acetona, pa sem še vedno imela tako izsušene nohte in obnohtno kožico, ko sem odstranila lak. Pri tem pa imam občutek, da mi nohte prav navlaži. :)
  Res pa je da si še vseeno grem roke takoj oprat in nohte namazati s hranljivo kremo.

  Velik plus si zasluži še zarad vonja. To je edini odstranjevalec ki mi diši (ne samo meni, ampak tudi mojim domačim). Prej sem vedno poslušala a ti si že spet nohte lakiraš, da tako smrdi, no zdaj pa še kdaj slišim kompliment kako diši.

  Še en gromozanski plus si zasluži zaradi cene. :D: Kupujem ga v Müllerju in stane okrog 80 centov. Vedno imam vsaj 2 na zalogi, ker poraba je pa kar precejšna, če si vsak drug dan lakiraš nohte. :silly:

  Meni se zdi tudi dovolj močan in mi vse lakce spravi dol brez problemov. Razen pri kakšnem zelo bleščičastemu lakcu, se malo pomatrava. :silly:

  Priporočam vsem! Sama bom nakup sigurno (še večkrat) ponovila.

  Splošna ocena:5/5

  #118225
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Embalaza je plasticna, s pokrovckom na navoj, doziranje je nekje srednje enostavno, saj ga kar hitro na vatko vplijemo prevec.

  Vonj je izrazit, umeten, vendar se hitro razdisi (po koncani uporabi).

  Pri odstranjevanju barvnih lakov je ucinkovit in ni potrebno pretirano drgnjenje, razen z blescicami se ne obnese najbolje (kot vsi drugi odstranjevalci brez acetona). Nohti po uporabi niso izsuseni, nimam obcutka zategovanja, prav tako pa ni ravno vlazilen/hranilen, vendar tega od odstranjevalca niti ne pricakujem.

  Porabi se dokaj hitro, meni zadostuje za nekje 3 tedne (nohte si lakiram priblizno dva do trikrat na teden).

  cena je pod 1€ kar je za tako ucinkovit izdelek zares ugodno in nakup bom zagotovo se ponovila!

  Priporocam, ce iscete poceni odstranjevalec laka, ki bo svojo nalogo vseeno zelo dboro opravil!

  #118226
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Odstranjevalec sem kupila po tistemu, ko sem jih ze kar nekaj preizkusila.

  Embalaza je lepa, majhna in iz mlecne plastike z roznato tekocino znotraj.
  Luknja za doziranje je kar velika, tako da zna biti problematicno. Je pa pricocen za nosenje okoli.

  Lak mi je lepo odstranil, modra je sem potrebovala nekoliko vec casa pri odstranjevanju temnih odtenkov in sploh blescic (pri teh sem morala drgniti!).
  Sicer se mi je dobro obnesel.

  Von je mocan, toda meni ne smrdi. Ko si odstranjujem lak je res, da je vonj malce motec, toda kasneje ko se nekoliko razdisi pa krasno disi po jagodah.

  Nohtov mi zacuda ni izsusil, toda tudi navlazil mi jih ni.
  Nakup bom verjetno ponovila (dobi se ga v Mullerjih, v DMjih zaenkrat ne ker imajo samo stojalo z dekorativo).

  Cena je pod 1€, tako da nakup definitivno ponovim.

  Pri meni je poraba precejsnja, saj si nohte lakiram 3x na teden, vcasih se bolj pogosto. Toda glede na ceno, to v bistvu sploh ni problem.

  5/5

  #118227
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Trenutno je to moj najljubši odstranjevalec laka za nohte. Dobro in hitro odstrani lak. Dalj časa odstranjuje temnejše in bleščeče lake. Ob uporabi mi ne izsuši nohtov in obnohtne kožice. Vonj je kar močen, vendar mi ne smrdi. Čez nekaj časa se vonja rahel vonj po jagodah. :) Embalaža je priročna za prenašanje. Za doziranje ni preveč priročen, saj ima veliko odprtino in se hitro zlije preveč na vato. Stane okoli 1€, kar je za tako dober odstranjevalec zelo poceni. Nakup bom vsekakor ponovila. :thumbsup:

  5/5

  #118228
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Že kar nekaj evrov je šlo za tale odstranjevalec, pa ne ker bi bil drag (cena okoli 1Eur), ampak ker sem tako zadovoljna z njim, da sem jih kupila že zagotovo več kot 10…
  Seveda bom zvesta uporabnica ostala še naprej, saj sploh ne iščem boljšega, ker mi je ta super. Kupim ga v Müllerju ali pa DM (odvisno kateri mi je bližje, ko se bliža koncu)
  Ne vsebuje acetona, vonj mi je ok, nohti se mi po uporabi res zdijo malo navlaženi in bolj trdi, a najbrž je to samo začasni učinek.
  Embalaža je plastična, pokrovček je na navoj, tesni super, odprtina za doziranje je res malo velika, zato se včasih malo vlije, a ni panike, uporabim pač eno vatko več.
  Lak odstrani super, včasih ima samo malo problemov z večjimi bleščicami ali zelo temnimi laki.
  Ne zamenjam ga več :D
  5/5 zagotovo, pa še priporočam ga vsem :)

  #118229
  Profile photo of junija
  junija
  Član

  Ta odstranjevalec je postal tudi moja stalnica :thumbsup:

  Kupila sem ga zaradi vonja. Iskala sem namreč en odstranjevalec, ki nima premočnega vonja, saj so tudi meni doma težili zaradi smrada :lol1: Vonj ima po jagodah in vaniliji. Med uporabo ni premočen, ampak se hitro razdiši. Po uporabi roke še vedno dišijo po jagodah.

  Pred uporabo tega odstranjevalca sem imela bolj skrhane nohte. Še posebno takoj po odstranjevanju laka so bili precej mehki. Mislim, da je Nail Hardening zadeva resnična. Nohti po uporabi niso izsušeni, prav tako tudi obnohtna kožica ne (vsaj ne pretirano).

  Embalaža je priročna. Luknja se mi ne zdi nepraktična, mi je kar všeč koliko odstranjevalca steče ven, ob pravilni uporabi ga ni nikoli preveč (vsaj ne bi smelo).

  Lak odstrani dobro, le bleščice je treba bolj drgniti, kot seveda pri večini odstranjevalcev.

  Sama si lakiram nohte 2-3x tedensko in mi odstranjevalec traja že nekaj časa. Kupila sem ga že pozno jeseni.

  Cena je super ugodna glede na kvaliteto. Ne spominjam se točno koliko sem zanj odštela, saj je bilo to že nekaj časa nazaj (cca 1€).

  Nakup bom definitivno ponovila in ga priporočam tudi vam :thumbsup:

  Ocena: 5/5

  #118230
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Tega imam tudi jaz že nekaj časa.
  Kupila sem ga predvsem zaradi vonja, ki mi je pri drugih odstranjevalcih moteč. Tudi tu je vonj umeten, vendar po jagodah in se hitro razdiši.
  Embalaža mi ni pretirano všeč, ker se mi hitro zgodi, da vlijem preveč na vatko.
  Z odstranjevanjem laka nimam problemov, tudi temnejše lake odstrani brez problema. Malo težje gredo dol kaki bleščičasti laki, ampak ni hudega.
  Všeč mi je, da mi ne izsušuje nothov in obnohtne kožice (pri drugih odstranjevalcih se mi je to rado dogajalo).
  Definitivno ponovim nakup
  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico