ESSENCE – Nail polish Corrector pencil

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki ESSENCE – Nail polish Corrector pencil

Ta tema vsebuje 10 odgovorov, ima 10 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5131
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  ESSENCE – Nail polish Corrector pencil

  #120365
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Embalaza je plasticna, nic kaj posebno lepa pa tudi neprivlacna ne, pokrovcek se dobro zapira, tako da je primeren tudi za nosenje s seboj.

  Na eni strani je korekturni svincnik s spicasto, malo postrani odrezano kolino, na drugi strani pa so dodatne konice, ki jih namestimo na svincnik, ko se nam kaksna obrabi oz. razcefra.

  Korekturni svincnik uporabljam redno ob vsakem lakiranju, za odstranjevanje laka, ki se mi slucajno zlije po obnohtni kozici oz. po samem prstu in essence svincnik svojo nalogo opravi dobro.

  Sicer konice niso tako kompaktne in ne trajajo tako dolgo kot pri recimo LCN korekturnem svincniku, vendar je, sploh glede na ceno, svincnik dober in ga priporocam. Svojo nalogo dobro opravi in za odstranjevanje nepravilnosti se ni potrebno pretirano mucit.

  Eno konico imam ponavadi za nekje 4-5 lakiranj, odvisno od barve laka (pri rdecih oz. mocnih barvah se konica hitreje obrabi oz. vpije barvo), ponavadi jo pred uporabo namocim v odstranjevalec laka, da je cimbolj prepojena z odstranjevalcem.

  Cena je okoli 2€ kar je vsekakor ugodno in ga bom se naprej kupovala, prav tako ga priporocam vsem!

  #120366
  Profile photo of Lena
  Lena
  Član

  Vedno ga imam na zalogi….
  Uporabljam ga ob vsakem lakiranju in zelo dobro opravi svoje delo. Konica je lepo tanka, tako da očisti tudi najbolj “težavna” mesta. Zdrži mi zelo dolgo, saj se konice lahko menjava.
  Cena je smešno nizka.
  Moja ocena: 5.

  #120367
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Korektor sem kupila, po pozitivnih ocenah na forumih. Moj prvi je bil se v beli barvi, z drugacnim vonjem.

  Kasneje so vonj in embalazo spremenili (samo barvo, oblika je ostala enaka).
  Pod pokrovckom se nahaja konica, katera je dokaj trdna tako da svoje delo opravi dobro.

  Embalaza ni nic posebnega, toda je prakticna. V zadnjem delu imamo tri nadomestne konice.
  Vonj je parfumski, spominja me na javne wcje in tisto umetno vonjavo.

  Uporabljam jo vsakokrat ko potrebujem popravke, kar ni velikokrat ceprav sem sprva porabila zares enega na en mesec. Sedaj mi eden zdrzi (s stirimi konicami) vsaj par mesecev.
  Po ciscenju rdecih ter temnih lakov, je potrebno konico zamenjati saj sicer ob naslednji uporabi spusca barvo.

  Enostavno ga je manevrirati, tudi ob obnohtni kozici lepo ocisti lak.

  Je v bistvu moja stalnica pri manikurah, saj je cena smesno nizka, njegova uporabnost pa velika.

  Njegova cena je malo pod 3€, kar je prakticno smesno nizka cena za tako dober izdelek. Je primerljiv z drugimi taksnimi korekturnimi svincnik iz visjega cenovnega ranga. Sicer se obrabi malo prej, toda glede na ceno mu je povsem oprosceno.

  5/5 nakup pa definitivno se ponovim!

  #120368
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Korektor sem kupila, ker sem si želela nek pripomoček za lažje popravljanje napakic pri lakih za nohte. Zadari dobrih ocen, sem posegla po temu.

  Korekturni svincnik uporabljam redno ob vsakem lakiranju, za odstranjevanje in korekcijo laka. Kljub redni uporabi ga imam kar dolgo, saj ima poleg še tri nadomestne konice. Enostavno ga je manevrirati in dobro odstrani odvečni lak. Vonj mi je zelo všeč, saj diši po višnjah.

  Embalaža je praktična in priročna za prenašanje. Stane malo manj kot 3€, kar je zelo poceni glede na njegovo porabo in uporabnost. Nakup bom vsekakor ponovila. :thumbsup:

  5/5

  #120369
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Izdelek sem kupila za popravljanje napakic pri lakiranju. Embalaža je zelo priročna, posebej všeč mi je, da ima dodatne konice.

  Uporabljam ga redno, zdi se mi super izdelek, sploh za to ceno. Odstranjevalec, s katerim je napolnjen, mi ne povzroča težav, lak lepo odstrani, celo konadove, s katerimi imam drugače kar težave. Edino, kar me moti je, da se konice hitro obarvajo in jih je potrebno zamenjati, ampak to je bolj napaka vseh takšnih izdelkov in ni specifična za Essence.

  Nakup priporočam vsem, ki imajo težave z natančnim lakiranjem in ne želijo ali ne znajo uporabljati tehnike s čopičem in acetonom. Sama ravno zaradi te tehnike nakupa ne bom ponovila.

  Ocena 4/5

  #120370

  Ker nimam mirne roke, se z lakom večkrat malenkostno popacam in ker me vedno nervira, moram popraviti, zato sm si kupila tale korekturni svinčnik. Embalaža je roza bave, plastična, spredaj konica, ki je napolnjena z odstranjevalcem, zadaj pa še za rezervo. Vonj odstranjevalca prijetno diši. Cena svinčnika je okoli 3€ – nizka, saj svinčnik zadostuje za kar nekaj uporab in svojo nalogo uspešno opravi.

  Odvečen lak uspešno odstrani. Poleg te tehnike odstranjujem odvečen lak še z čopičem in odstranjevalcem, obe tehniki pa sta mi ljubi in enostavni. Konica svinčnika se hitro obarva, sploh če uporabljamo temnejše barve.

  Nakup bom definitivno ponovila.

  5/5

  #120371
  Profile photo of Artemida
  Artemida
  Udeleženec

  Nohtov si ne lakiram pogosto, zato se mi roka včasih trese in mi lak zaide tudi tja, kamor ne bi smel :) V ta namen sem si kupila tale korekturni svinčnik in z njim uspešno odstranim odvečen lak s kože.
  Odstranjevalec ima zelo prijeten vonj, oblika svinčnika je ustrezna in praktična, uporaba pa preprosta. Obnohtne kožice mi tekočina ne izsušuje.
  Edini minus je to, da se konica kar hitro uniči, tako da je potrebna menjava – zato so v svinčniku še tri rezervne konice.

  Meni je všeč; še ga bom kupila.
  Ocena 5/5.

  #120372

  Svinčnik za korekcijo laka na obnohtni kožici je super uporaben, saj učinkovito odtrani lak, ne izsuši kožice, ter je zelo priročen.

  Cena je okoli 2E, kar je manj kot svinčniki ostalih znamk (S-he,…).

  Je podolgovat, na eni strani zarezan “čopič”. To omogoča natančno odtranjevanje.

  Izdelek bom nedvomno še kupila, saj je vreden svojega denarja in zelo uporaben pripomoček za manikuro.

  Ocena:5/5

  #120373
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Tega ima vedno doma in pri roki, ko si lakiram nohte.
  Embalaža je plastična, pokrovček dobro tesni. Vonj je meni rahlo neprijeten, ampak za preživet. Obnohtne kožice mi ne izsušuje, kar je super.
  Svoje delo opravi super, odstrani lak. Aplikator mi je všeč, na špico kar omogoča lahko uporabo. Za tako ugodno ceno se splača.
  5/5

  #120374
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Še ena Essence poceni stalnica doma. Cena je okoli 3Eure, traja mi približno 3-4mesece, čeprav si nohte mažem na 2dni in je skoraj vsakič potreben kakšen popravek.
  Super je, da ima nasomestne 3konice, čeprav se mi velikokrat “porabi” oz. izsuši še preden zamenjam zadnjo.
  Tole bi izbrala kot najljubši pripomoček pri lakiranju, saj bi brez njega resnično težko dosegala lepe manikure.
  Vonj ima po češnjah, mene ne moti saj ga uporabljam največ 1minuto, ponavadi samo par sekund. Konica je dovolj trda, res pa je, da če jo enkrat uporabimo na zelo temnem ali rdečem laku jo je kaj hitro potrebno tudi zamenjati.

  5/5 in kupovala ga bom dokler ga ne nehajo prodajati pa še rakrat bom naredila zaloge :)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico