ESSENCE – Nail Cuticle Softener Pencil

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Nega rok in nohtov ESSENCE – Nail Cuticle Softener Pencil

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5344
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  #129920
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Ta svinčnik sem kupila bolj iz radovednosti, ko je bil znižan na 1€.

  Notri je olje, ki počasi pronica skozi konico svinčnika, ko ga nanašamo na nohte. Embalaža je privlačna in praktična, pokrovček se dobro drži, tako da je primeren tudi za transport.

  Olje zelo diši po marelici, najraje bi si nohte pojedla ko si ga nanesem :lol1: Nanos je zaradi embalaže zelo hiter in natančen, olja se porabi zelo malo. Dokaj hitro se vpije. Kožico nahrani in malo zmehča, ne bi pa rekla da je odličen za zelo suho obnohtno kožico. Meni ustreza.

  Ocena 5/5

  #129921
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Kupila sem si ga, ker mi je bilo všeč, da je ta mehčalec obnohtne kožice v stiku. Zaradi tega ga je enostavno nanesti. Nanos je natančn. Kožica je po uporabi mehka in nahranjena. Vonj mi je zelo všeč, katerega se voha tudi nekaj časa po uporabi.

  Embalaža je priročna za prenašanje in nanašanje. Cena je okoli 2€. Nakup bi ponovila, saj meni super ustreza, ker nimam posebnih težav z obnohtno kožico. :thumbsup:

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico