ESSENCE – Nail art twins Glitter topper

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ESSENCE – Nail art twins Glitter topper

Ta tema vsebuje 7 odgovorov, ima 7 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5454
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član


  Opis izdelka:
  Nadlak z bleščicami. Na voljo v več odtenkih.

  #130467
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Tile laki so najprej bili na voljo kot del TE Be a nail artist, sedaj pa so tudi v redni prodaji.

  Osnova je želejast prozoren lak, notri pa so bleščice raznih oblik in velikosti. Barva bleščic je odvisna od odtenka. Ujemajo se z barvami lakov, ki naj bi bili osnovne barve oziroma podlage, iz iste kolekcije.

  Nanos je enostaven, potrebno je nanesti malo debelejšo plast, da bleščice ne štrlijo ven. Lakci kot vsi ostali podobni niso za perfekcioniste, saj je nemogoče bleščice nanesti tako, da bi bile vsaj približno enakomerne na vseh nohtih.

  Efekt je zelo zanimiv. Sam lak služi tudi kot nadlak, zdi se mi da kar precej poveča obstojnost tudi spodnjemu laku. Kljub bleščicam odstranjevanje ni bilo tako težavno, kot sem pričakovala. Z malo vztrajnosti gre lak lepo dol, tudi bleščice ne ostanejo na nohtu.

  Cena je okoli 2€.

  Ocena 4/5

  #130468
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Imam samo en ta nadlak, ki sem ga dobila za darilo od prijazne Arsovke. :flower2:

  Všeč mi je ker zelo poživi vsak lak. Dobi se ga v različnih barvah, tako da se ga lahko uskladi res z vsakim lakom. :) Jaz ga imam v temno vijolični barvi. Nadlak tudi podaljša obstojnost laka in mu da lep sijaj. Njegovo odstranjevanje je pa kar težavno. Sem se konkretno namučila z njim. :lol1:

  Čopič je standarden, tanek, kar mi je zelo všeč. Cena je okoli 2€, kar je ugodno. Nakup bom verjetno ponovila, saj si želim še modro različico. :)

  4/5

  #130469

  Doma imam le oddtenek Clyde, ki se ujema popolno z Bonnie. :lol1: Kupila sem ga v DM, stane 1,89€. Ta nadlak popestri manikuro, saj vsebuje modre bleščice in glitter. Lahko ga uporabljamo tudi čez druge lake. Steklenička je rahlo valjasta in prisrčna. Čopič je tanek, nanos ni težaven.

  Odstranjevanje ni težavno, ponavadi vatko navlažim z odstranjevalcem, držim par sekund na nohtu in potegnem. Tako odstranim celotni sloj.

  Glede na to, da mi končni efekt ni preveč všeč, si ne bom kupila še drugih odtenkov.

  3/5

  #130470
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Najbrž moram najprej povedati, da te Glitter topperje uporabljam čez vsak lak na katerega se barvno usklajuje, ne samo čez baze, ki so jih “določili” pri Essence. Cena je 1,89€, dobi se jih v Muellerju in DM, imam pa 3, enega dobila na razprodajah za 99c. Vsebuje veliko kvadratastih listkov, bleščic, dodatkov, nanesti jih je nemogoče enakomerno, tako da je vsak noht drugačen oz. unikaten. Ponavadi naredim 2-3 plasti Topperja, saj mi je všeč učinek, če je malo več bleščic in dodatkov, ker mi z samo eno plastjo gor ostanejo le kakšne 3,4 krpice, to pa se mi zdi premalo. Všeč mi je sama ideja o kombiniranju, tudi barvni odtenki se mi zdijo kar posrečeni, saj so tako klasični modra, roza, vijolična..
  Kupila najbrž ne bom več nobenega, ker so mi trije dovolj, tudi odstranjevanje ni ravno enostavno, zato ne posežem po njih vedno ko bi lahko.
  4/5 zaradi odstranjevanja.

  #130471

  Ti lakci so mi zelo všeč, saj so prvi, ki so dostopni v LJ z različnimi bleščicami in barvami. Zelo mi je všeč izgled po predlaganem looku- najprej osnovna barva, nato čez usklajajoče bleščice.
  Ni mi pa všeč, saj gredo bleščice iz čopiča dol dokaj težko in se mažejo neenakomerno.
  Nakup bo ponovila, saj se odtenki prekrasni in so zelo primerni za kakšen poseben dogodek ko imaš bleščeče nohte. :))

  Ocena: 4/5

  #130472
  Profile photo of Zoey
  Zoey
  Udeleženec

  Essence glitterje sem kupila v svoji fazi obsesije z glitterji.
  Le redko jih dam na nohte, ker je njihov nanos precej zoprn, odstranjevanje še bolj (kljub uporabi alu folije), efekt pa relativno povprečen. Verjetno je to specifika takega tipa glitterja, meni preprosto ne ustreza in mi tudi ne bi, če bi bil katerekoli druge znamke.
  3/5

  #130473
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ti dvojčki so mi zelo všeč in so me kar hitro premamili v trgovini. :lashing:

  Glitter topper so drugi del dvojčkov, ki se nanašajo čez osnovni lak. Zelo imajo zanimiva imena in enega sem si kupila samo zaradi imena. :lol1: :silly:

  Čopič je normalen in se normalno manevrira z njim.
  Nanos je brez problema in pri večini enostaven (eden mi vedno dela probleme, ostali so brez težav).

  Edina težava je potem odstranjevanje vseh teh bleščic. :( Največkrat posežem po metodi s folijo, pa še takrat imam probleme. :roll:

  Splošna ocena: 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico