ESSENCE – Nail art Twins colour base

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ESSENCE – Nail art Twins colour base

Ta tema vsebuje 6 odgovorov, ima 6 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5360

  ESSENCE – Nail art Twins colour base

  #130036

  Trenutno si lastim 3 lake – Thelmo, Joea in Mr. Biga, želim si pa še Bonnieja. :lol1: Njihova imena so res huda – laki so takoj bolj zanimivi. Flaška je taka debeluškasta z srebrnim pokrovčkom (10 ml), cena 1,89 €. Vsakemu od njih pripada dvojček – glitter top.

  So bolj pigmentirani od navadnih Essence lakov, čopič mi ne povzroča nobenih težav, nanos je enostaven, za polno prekrivnost bi z natančnim nanosom zadostoval en nanos, jst zmeraj uporabim 2. Dobri so tudi za konadiranje.

  Priporočam! Še en Essence izdelek, ki je super pa še poceni.

  5/5

  #130037
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Sama si lastim tri – Joe, Romeo in Thelma. Vsi trije so super pigmentirani. Čopič je povprečen, nanos enostaven. Sušenje je hitro. Pri vseh sta potrebna dva sloja, Romeo bi mogoče lahko zahteval samo enega. Romeo in Joe se super obneseta tudi za konadiranje, Thelma pa je malo preredka.

  Kot pri ostalih Essence lakcih velja, da je razmerje med ceno in kvaliteto odlično. Nakup bom zagotovo še ponovila (vsaj enkrat, da dobim še Bonnie :lol1: ).

  #130038
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Imam dva laka iz te kolekcije. Laka sta dobro pigmentirana. Za popoln nanos sta potrebna dva sloja, če si natančen in paziš, lahko že z enim slojem dobiš popolno prekrivnost. Nanos je bil malo težaven, sploh Joe. Super se obneseta s konadom. Obstojnost je dobra, saj mi zdržijo tudi do štiri dni brez problemov.

  Embalaža je srčkana, trebušasta. Čopič mi odgovarja. Cena je okoli 2€, kar je poceni. Nakup bom ponovila, saj mi je všeč še en oz. dva odtenka iz te linje. :)

  4/5

  #130039
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Imam 3lake iz te kolekcije, zadnjega sem dobila na znižanjih. V kombinaciji z glitter coatom res delujejo super. Ponavadi za kobinacijo uporabim samo en sloj baze in potem 2nadlaka, ker pa so mi baze všeč tudi brez nadlaka takrat uporabim 2plasti. Seveda je vedno spodaj nail sealer od Essence. Čopič je v redu, embalaža ni tipična Essence, a mi je zelo simpatična. Cena je 1,89 Eur, za 10ml, kar je ugodno v primerjavi z ostalimi znamkami in normalno za Essence. Čopič mi odgovarja, barve so super, tudi že ideja z glitter top-i in z podlagami se mi zdi super, zato dobijo eno veliko 5/5.

  #130040
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Tega imam v srebrni barvi. Najprej je bil kupljen za stamping, ampak mi je všeč tudi samostojno na nohtih.
  Stamping je lep s tem lakom, nimam problemov.
  Čopič mi je všeč, lahko bi bil malo širši. Embalaža je ‘bajskasta’ s srebrnim pokrovčkom.
  Nanos je enostaven, moram samo paziti, da se ne poznajo proge. Nanašam ga čez Essence podlak. Manikure nimam več kot 2 dni, tako da ne vem kako je z obstojnostjo.
  Bom še kakšnega kupila, če me bodo barve premamile. :thumbsup:

  #130041
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Teh lakcev imam doma kar precej (prejšni teden sta se zbirki pridružila še dva nova :manicure: ).

  Všeč mi je ker so zelo zanimive in posebne barve. Sama jih redko kdaj uporabim točno v tej kombinaciji kot je “določena”. Te osnovne barve so večinoma tako posebne, da so že same dovolj in ne rabijo še glitter bratcev. :silly:

  Nanos je pri večini brez problema. Tudi s čopičem še nisem imela pri noben težav.
  Flaška se mi zdi zelo zanimiva in kar nekako pritegne pogled na polički, ker je malo izbočena. :))

  Na voljo v Müllerjih, DM-ih,… Cena 1.89€.

  Splošna ocena: 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico