ESSENCE – Nail Art Stampy Set

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki ESSENCE – Nail Art Stampy Set

Ta tema vsebuje 11 odgovorov, ima 11 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of metuljceek metuljceek 4 let, 6 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5314


  Opis izdelka:
  Essence nail art štampiljka za nohte. Na voljo sta dva različna seta. Set vsebuje šablono s sedmimi motivi, štampiljko in kovinsko strgalo.

  #129799

  Tale Stampy set sem kupila, ker sm želela malce ustvarjati z štampiljkami po nohtih. In ker mi konad set ni bil ravno dostopen, sm se odločila za tega. Prinesla mi ga je kolegica iz Müllerja, ker se ga takrat pri nas ni dalo dobiti, zdaj pa sm ga že zasledila v drogeriji TUŠ (pomoje jih je ene 20 na stojalu :lol1: ). Cena se mi zdi da je okoli 3,5€ – v setu dobiš štampiljko, kovinsko strgalo in eno platko z različnimi motivi.

  Štampiljka dobro služi svojemu namenu, medtem ko kovinsko strgalo mi ni všeč, ker zelo popraska platko, zato sm ga zamenjala kar z navadno že propadlo bančno kartico. :lol1: Platka ima 7 luškanih motivov, ampak se mi je malo zamerila, ker sm se nazadnje prav lepo porezala po prstu ob njen rob, ko sm jo čistila, zato sm jo zdaj oblepila s selotejpom, da ne pride več do neljubega dogodka.

  Verjetno bo tale stampy set dolgo zdržal, zato nakupa ne bom ponovila, če že bom verjetno posegla po Konad setu.

  3/5 – Zaradi strgala in ostrih robov platke.

  #129800
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Tale set sem si kupila predvsem zaradi cene in dostopnosti. Platka je zelo dobro vgravirana, tako da konadiranje z njo sploh ni težko. Bolj me motita štampiljka in strgalo. Obema se pozna, da gre za izdelek nižje kvalitete. Štampiljka je preveč toga in trda, tako da se včasih zaradi tega lak ne prime na njeno površino. Prav tako sem jo morala malo popiliti, saj je bila pri nakupu veliko pregladka. Strgalo je zelo podobno originalnemu konadovemu, ampak je na občutek veliko bolj “cheap”. Ne znam opisati, tako pač je :) Je kovinsko, svoje delo opravi ok, vendar pa preveč popraska platko.

  Set mislim da stane okoli 3,5€, spakiran je v kartonsko embalažo. Potrebno je paziti, da odstranimo folijo s platke pred uporabo, da ne bomo zaman zgubljali živcev. Včasih so nesramni in dajo gor dve :)

  Platki dam oceno 5/5, strgalu in štampiljki 3/5, saj svoj namen vseeno opravita, čeprav ne popolno.

  #129801
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Set sem kupila predvsem zaradi tega, ker sem želela poskusiti kako deluje ta način okraševanja nohtov in posegla po tej, ker je cenejša od Konada, saj nisem vedela, a mi bo všeč in nisem želela zapravljati za njo preveč denarja.

  Prvi poskusi so bili zelo neuspešni, predvsem zaradi kovinskega strgala, saj dobro deluje samo na eni strani. Po kratkem mučenju, mi je le uspelo. A ker kovinsko strgalo grdo porisa šablone, sem si raje kupila plastičnega. Štampiljka je majhna, zame je kar priročna, tako da z njo nimam nobenih problemov. Na šabloni je 7 različnih vzorcev. Cena je okoli 3,5€, kar je zelo ugodno.

  4/5

  #129802

  Set je dobra različica Konada, saj ponuja veliko različnih vzorcev po nizki ceni- občutno ceneje.

  Vsebuje štampiljko, ploščico z vgraviranimi vzorci in strgalo.

  Kupila sem ga, ker nisem hotela zapraviti preveč in kupiti Konadovih (in po možnbosti še veliko dodatnoh platk).

  Nalogo opravi solidno, predvsem vredno denarja.

  Ocenim s 5/5 , saj me je pozitivno presenetil.

  #129803
  Profile photo of ananas
  ananas
  Član

  No, s tem setom pa nisem najbolj zadovoljna. Nimam nobenih drugih šablonic, tako da je bil ta set res moj prvi stampy set.
  Težko je bilo odtisniti vzorček, vse se je pacalo, enkrat se je odtisnil perfektno, drugič spet porazno.
  Nad njim sem obupala. Mogoče ga bom uporabila še kdaj med učenjem, ko mi vse drugo skače po glavi kot pa knjige. :)

  Namesto priloženega strgalca sem uporabljala staro kreditno kartico.

  2/5

  #129804
  Profile photo of Anaiesis
  Anaiesis
  Član

  Jaz sem pa s tem izdelkom zadovoljna (je pa res, da ga nimam s čim primerjati). Uporabila sem le lakec Essence stampy white in morem reči, da mi je po prvih treh poskusih kar šlo od rok. Če niste prezahtevne glede manikure in se želite le malo zabavati z konadiranjem in pri tem ne zapraviti “uko z glave” je izdelek primeren.
  Morda edini minus strgalce, vsaj moj ima železni del prekratek in se mi potem zamaže tudi držalo, in se malo matraš, ko je treba očistiti.

  #129805
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sama imam v lasti se prva dva kompletka (s plasticnim strgalcem, ki je delovalo veliko boljse).

  Uporaba je enostavna, platke so tudi super.
  S plat odlepimo nalepko (vcasih se je ne vidi!), ter se lahko ze takoj lotimo dela.
  Vcasih je stamp enostavno prevec gladek in takrat ga malce popilimo, da postane povrsina bolj hrapava.

  Meni zelo dobro sluzi, preizkusila sem ga z Essence stampy lakci kot tudi z navadnimi lakci. Z nekaterimi je deloval, z drugimi ne. Od konada seta nimam tako, da ne morem primerjat.

  Meni definitvno odgovarja in za to ceno je krasen!

  5/5

  #129806
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Sem si želela sprobati štampiljke, ko je glih tole ven prišlo in sem kupila.
  Štampiljka mi je všeč, z njo je enostavno delati. Strgalo je grobo in mi je popraskalo platke, tako da je zame neuporabno. Platke so super, če odštejemo annoying folije, ki jih je včasih nemogole dol dobiti. Odgovarja mi skoraj z vsemi lakci, kar mi je super!
  Za ugodno ceno je tole špica!
  5/5

  #129807
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Imam oba seta, ki sta bila na voljo brez lakov in oba imata kar ok motive. Štampiljka je uporabna, s strgalom sem pa delala samo enkrat pa še takrat sem popraskala celo platko in naredila nikakršno packarijo. Zdaj, po prebranih nasvetih, uporabljam staro kartico, katera pa delo opravi popolno :)
  Platki sta v redu zarezani, odtis se mi naredi lepo in nasplošno sem zadovoljna.
  Velikokrat mi odtis rata z Essence šablono bolje kot z Konadovimi saj je Essence malo bolj globoko zarezan.
  Všeč mi je, da so ponudili cenejšo različico Konada, da vsaj malo preizkusiš kako ti ta tehnika leži, preden zapraviš veliko več za Konad.
  Cena okoli 4Eure, komplet je vseboval ploščico z motivi, štampiljko in strgalo.
  4/5 zaradi neuporabnega strgala, kompleta najbrž ne bom več kupila, ker imam oba, ploščice pa tako dodajajo nove.

  #129808
  Profile photo of junija
  junija
  Član

  Stampy set sem kupila lani pozimi, kadar so bili nekateri izdelki Essence na znižanju. Dobila sem ga za 1€.

  Platka je v redu, vzorci so vedno prišli kot bi morali. Tudi štampiljka je super, se mi je pa včasih zgodilo da ni hotela pobrat vzorca. Takrat sem ko narahlo popilila in spet je bilo vse brezhibno. Edini minus tega kompleta je strgalo. Platko vsakič popraska. Na začetku sem ga poskusila popiliti, da ne bi imel več te ostrine ampak bi pomagalo. Nato sem izvedela za trik s staro kartico :lol1:

  Set stane drugače cca 3,5€, tudi ta cena ni previsoka glede na kvaliteto (čeprav IMHO lahko strgalo vržete stran čim odprete embalažo).

  Čeprav sem s tem kompletom zadovoljna, novih setov in platk najbrž ne bom kupila razen, če dajo v prodajo kak super lep vzorec brez katerega ne bi mogla živeti :lol1:

  Ocena 4/5 zaradi strgala.

  #129809
  Profile photo of metuljceek
  metuljceek
  Član

  Ta set sem si kupa že leto in pol nazaj. Bil je moj prvi set za odtisnjevanje vzorčkov. :) Moram pa rečt, da sem bila zelo negativno presenečena nad strgalom, ki je zeloooooo zanič…je že v smeteh. K sreči da mi je popraskal le essence ploščico. Tudi odstranil ni odvečnega laka dovolj, čeprav sem ga držala pod kotom 45C (kot je pravilno), zato se je odtisnil vzorček in ostanki hkrati. Takoj sem si kupila konadovo kovinsko strgalo, ki je super,zmerej mi odstrani ves odvečen lak, tako da nimam problemov. Sem pa zmeri dala vmes kos navadnega papirja, da mi ni opraskal plate, saj mi tista finta s plastično mobi kartico (tiste staaaare kartice, ki so se dobile pred leti) ni delovala :unsure: Takoj ko so v slovenijo dobavili plastično konad strgalo, pa sem si nabavila tistega in ga še zdaj uporabljam. Moja zbirka je v tem času narasla in sedaj imam vsega skupaj 13 Konad ploščic, 2 konad strgali in essence štampiljko ter essence ploščico.
  glede konadove štampiljke mi je pa kolegica rekla, da je slabša od essencove, ker je bolj mehka in se kar malo “ugrezne” ko odtisneš…sicer mi je pa essencova čist kul :D

  Ocena: 3/5 (zaradi strgala)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico