ESSENCE – Nail Art Sealing Top Coat

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ESSENCE – Nail Art Sealing Top Coat

Ta tema vsebuje 7 odgovorov, ima 7 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5279

  #129344
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Ta nadlak sem si kupila le iz radovednosti. :) In me je pozitivno presenetil. Dobro deluje z vsemi kamenči in okraski za na nohte, tako da zdržijo na nohtih tudi po par dni. Dobro deluje tudi s konadom in ne razmaže vzorčka kot nekateri drugi nadlaki. Laku da lep lesk in se dokaj hitro suši. V steklenički je 10ml nadlaka in čopič je standarden. Stane malo čez 2€, kar je zelo ugodno. :thumbsup:

  5/5

  #129345

  Ta lak sm kupila, ko je bila na voljo LE Be na nail artist. Tako nadlak kot podlak sta sedaj na voljo v prosti prodaji. Stane nekaj manj kot 2€, steklenična je plastična, bela, z črnim pokrovčkom z vsebino 10ml.

  Pri tem laku imam deljena mnenja. Včasih se izkaže zelo dobro, včasih pa katastrofalno. Meni je čopič čuden, pomoje malo pretanek, saj ne zagrabi dosti laka za prekritje celega nohta. Včasih namesto lepe plasti pride do mehurčkaste po celi površini nohta in tako res uniči manikuro, saj res sovražim mehurčke pri lakiranju.

  3/5 – Ni me prepričal, nakupa verjetno ne bom ponovila, saj želim probati še kakšen drug nadlak.

  #129348
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Lak sem kupila predvsem za uporabo prek konadikur, za ostalo uporabljam hitrosušeče lake. Precej me je razočaral, saj večino konadikur vseeno razmaže, pa še suši se zelo počasi. Ko se posuši, pa ima lep lesk. Obstojnost laka poveča, zmanjša krušenje.

  Nakupa najverjetneje ne bom ponovila, svoj idealni nadlak pa še iščem.

  #129349
  Profile photo of ananas
  ananas
  Član

  Uporabljam ga v kombinaciji z Essence Nail Art Base Coat in se skupaj super obneseta.
  Obstojnost laka očitno podaljša. Če uporabim samo že prej omenjeni base coat in barvni lak, imam že kar hitro “zlizane” konice nohtov, v kombinaciji s top coatom, pa s tem nimam problemov.
  Nanos je fajn, samo za odtenek dalj časa se suši.
  Ker prisegam na nizkocenovne znamke ( :lol1: ), vseeno pa dam nekaj na kvaliteto, ga bom zagotovo še kupila!

  4/5

  #129346
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Seveda moram še tukaj komentirati, če sem že “bratca oz.dvojčka” nail Art Sealing Base Coat. Uporabljam jo večina časa skupaj, razen kadar pozabim na base coat ali pa šele kasneje dodam konad ali pa kakšen drug Nail Art in tega pač uporabim ne v kombinaciji, samo kot nadlak. Obstojnost mi poveča predvsem z kombinacijo obeh, razlika brez ali z je tudi brez kombinacije, a ni tako očitna. Cena je približno 2Eur za 10ml, kar se mi zdi zelo malo, glede na kvaliteto. Včasih res zajameš malo premalo laka in moraš ponoviti nanos, opazila sem kdaj pa dkaj tudi že mehurčke, a ne pogosto. Embalaža me malo moti, ker ne vidim kdaj mi bo laka zmanjkalo, imam pa ga cel čas na zalogi. Vonj ima mogoče malo milejši kot tipičen lak, barva je seveda prozorna. Suši se ne pretirano hitro, a vedno uporabim kapljice za hitrejše sušenje od Essence ali pa še G2G.
  Seveda ga priporočam v kombinaciji in mu dajem oceno 5/5.

  #129347
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Lak sem kupila iz firbca. Nasploh se mi Essence laki super obnesejo in ta ni izjema.
  Pri meni preprečuje krušenje laka in zlizane konice. Sicer pa nimam več kot 2 dni isto manikuro.
  Všeč mi je v kombinaciji z base coatom iz iste linije. Čez stampy lakce se mi fenomenalno obnese, jih ne razmazuje. Pri meni se hitro suši, kar je velik +.
  Cena okoli 2€, super ugodno.
  Nakup bom definitivno ponovila.
  5/5

  #129350
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta podlak mi kljub dobrim ocenam ni všeč. :no:

  Suši se čisto preveč dolgo in raje posežem po hitrosušečem laku. Nanaša se dobro in čopič mi je tudi všeč.
  Embalaža je neprozorna in ne vidimo koliko izdelka smo že porabili; to je za mene zelo moteče.

  Po nanosu se mi vedno naredijo pikice, oziroma izgleda kot da bi lak in nadlak malo skupaj potegnilo. Res čudno izpade. :roll:

  Nakupa ne bom več ponovila.

  Cena 2,89€; na voljo v večini drogerij.

  Splošna ocena: 2/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico