ESSENCE – Nail Art Protecting Base Coat

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ESSENCE – Nail Art Protecting Base Coat

Ta tema vsebuje 6 odgovorov, ima 6 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5125

  ESSENCE – Nail Art Protecting Base Coat

  #120168

  Podlak sem kupila, ko je bil na voljo še v LE Be a nail artist, vendar sm ga nazadnje opazila tudi v redni prodaji. Cena je okoli 2€ za 10 ml vsebine. Steklenička je bela z črnim pokrovčkom, čopič pa ni predebel in ne pretanek, z dvojnim potegom prekrijem cel noht.

  Gre za podlak rahlo belkaste barve, ki se zelo hitro suši, malce skrije zabarvanost nohtov in zgladi površino nohta. Ker je to moj prvi podlak ga lahko le pohvalim, saj drugih ne poznam, da bi ga lahko primerjala. :lol1: Po podlaku lak lepše steče, zato mi je ta podlak všeč, ker mi olajša lakiranje nohtov. :thumbsup:

  Nakup bom vsekakor ponovila!

  4/5 – Mislim, da nohta ne zaščiti brez zabarvanostjo.

  #120169
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Tole je moj nov podlak za vsakdanjo uporabo.
  Cena je nizka, okoli 2€. Sedaj je v redni prodaji.
  Sam podlak se zelo lepo nanaša, konsistenca je ravno prav gosta. Tudi suši se zelo hitro.

  Uporabljam ga že kakšen mesec, pa še nisem opazila, da bi se pojavljali mehurčki v kombinaciji s katerim koli lakom. Zdi se mi, da malo podaljša obstojnost laka. Malo tudi zgladi noht, da vboklinice in brazde niso toliko vidne.

  Res pa je, da ne preprečuje dovolj zabarvanosti nohtov – meni je Bonnie vseeno kar precej obarvala nohte na zeleno.

  Splošna ocena 4/5, nakup bom sigurno še ponovila.

  #120170
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Tale podlak uporablajm takrat, kadar se res potrudim z manikuro in želim dolgo obstojnost, ter ga kombiniram z top coat-om iste linije in z nail sealerjem od Essence, ker mi edino ta podlak preprečuje plastenje nohtov. V tej kombinaciji delujejo super. Sicer je plasti veliko, a je tudi obstojnost dolga, če se mi ne zgodi, da se odlepi kar celotna površina vsega. Lak je belkaste barve in malo gostejše strukture, nanaša se lepo in tudi suši se meni osebno kar hitro, čeprav je nanos kar debel kar pa pomaga pri glajenju nohra.. Cena je oki 2Eura, vsebine pa 10ml, kar je tudi razlog, da ga imam vedno na zalogi.
  Malo me moti pri embalaži, da je pobarvana z belo, tako da ne vidim kakšno je stanje laka po konsistenci (če bi morda potreboval redčenje) prav tako tudi ne vidim kdaj je na poti k tem, da ga zmanjka. Drugače pa je oblika embalaže tipična Essence, kjer je pokrovček enako debel kot “flaška”, čopič je v redu.
  Ocena 5/5, ker je res super.

  #120171
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Tegale uporabljam že nekaj časa, v kombinaciji s top coatom. Nohte mi zaščiti pred obarvanostjo, hkrati se mi ne plastijo (prvi podlak!). Lak je na njem fajn obstojen in se mi tudi po parih dneh ne poznajo zlizane konice.
  Je malo gostejši od ostalih lakov, na meni se posuši hitro. Čopič mi je všeč in mi omogoča hitro nanašanje. Sem si ga že kupila na zalogo.
  Moti me edino bela embalaža, ker ne vidim koliko mi je notri ostalo. Zato sem jo ob robu spraskala.
  Cena je tudi ugodna.
  4/5 zaradi embalaže.

  #120172

  Kupla sem ga iz preprostega firbca ko je prišla nova kolekcija. Lak se dobro obnese pred nanosi zelo živih barv, ki razbarvajo nohte. Uporabljam ga izključno za to. Žal pa nikoli ne pride na vrsto, saj uporabljam samo podlake z dodanimi stvarmi- npr. proti cepitvi nohta.

  Priporočam vsem uporabnicam lakov ki obarvajo nohte!

  OCENA:5/5

  #120173
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  To je trenutno moj najljubši podlak. :thumbsup:

  Ker si nohte velikokrat lakiram, se trudim, da jih čimbolj zaščitim in zato vedno uporabim podlak. Preden sem odkrila tega, sem že našla zame popoln podlak, vendar so tega punce kar hvalile, pa sem ga sprobala in evo… I like it. :))

  Dobro preprečuje zabarvanost nohtov, tudi pri močnejših in temnejših barvah.

  Moteče je edino to, da je embalaža neprozorna in da se ne vidi koliko lakca je še v steklenički. :roll: Sama sem ta problem odpravila, da sem si malo barve pri strani dol spraskala, da lahko vsaj približno sledim porabi. :silly:

  Cena je 2,89€, kupila sem ga v DM-ju.

  Splošna ocena: 5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico