ESSENCE – Mineral powder brush

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Čopiči ESSENCE – Mineral powder brush

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5494
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član


  Opis izdelka:
  Essence čopič za mineralni puder.

  #130547
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Čopič sem kupila, ko sem začela uporabljati mineralni puder od istega proizvajalca. Mislim da je cena okoli 3€. Meni odgovarja, lepo je pobral puder tako prej, ko sem uporabljala takega v prahu, in sedaj, ko ga uporabljam v kombinaciji s pudrom v kamnu. Nanos ni težaven, še celo meni uspe enakomerno. Tudi za zakrivanje linij je odličen.

  Mogoče bo katero motilo, ker je malo grob. Mene ne moti.

  Sama kvaliteta me je presenetila. Od kar ga imam (cca pol leta) je iz njega odpadlo mogoče pet dlakic, kljub vsaj enkrat tedenskemu pranju. Priporočam ga začetnicam in tistim uporabnicam, ki niso preveč zahtevne ali so na omejenem budgetu.

  Ocena 4/5 (zaradi grobosti)

  #130548
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Moje mnenje bo popolnoma nasprotno tistemu od *Fleur*. Meni se je ta čopič del naravnost grozen!
  Kupila sem ga že par let nazaj, ko so bili mineralni pudri pri nas popolna novost, čopičev se pa sploh skorajda ni dobilo, pa sem si rekla, da bo tale za začetek ok, pa še poceni je bil.
  Čopič sploh ni bil ok. Zadeva je tako trda, ščetinasta in špičasta, da je nanos prav boleč (pa res nisem med najbolj občutljivimi), dlake so pregoste in pretrde, tako da zelo slabo primejo puder in ker je nanos boleč, je skoraj nemogoče mineralni puder lepo s krožnimi gibi nanest na kožo.

  Pomoje sem ga uporabila ene 2x, ker svoje naloge ni dobro opravil, tudi če sem stisnila zobe in s temi ščetinami drgnila po obrazu.

  Nikakor ne priporočam, sploh pa ne danes, ko se pri nas dobi že kar nekaj kvalitetnih čopičev za nanos mineralnga pudra.

  Moja ocena – najmanj možnih pik

  #130549
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta čopič je pa največje razočaranje vseh čopičev. Ta si sploh ne zasluži, da se mu reče čopič, ker je “sirkova metla”. :lol1:

  Čopič sem si kupila z Essence-ovim mineralnim pudrom. Ampak čopič je tako grob, da kožo dobesedno popraska in se sploh ne moreš napudrati. :roll: Pudra sploh ne zajame in ne prenese na obraz. Narediš si lahko samo močan piling. :verymad:

  Cena je bila precej nizka, ampak še vedno previsoka.

  Splošna ocena: -1/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico