ESSENCE – London Style Manicure Set

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ESSENCE – London Style Manicure Set

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5089
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  ESSENCE – London Style Manicure Set

  #119828
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sam set sem si ogledovala ze precej casa, ampak mi je nekako bilo skoda dati 4€ za nekaj kar res ne potrebujem.
  Pred kratkim so znizali na 0,95€ kajti gre iz prodaje in takrat sem se odlocila, da je cas za sprobat zadevo.

  Samo pakiranje je zelo licno, preprosto. V sktalici dobimi nadlak, bel lak ter nalepke s kronico. V bistvu je sama ideja zelo lepa, izvedba pa ne prevec.

  Bel lakec je v bistvu nail art lakec, kajti njegov copic je tanek (izredno tanek) in dolg. Moj je bil totalno defekten, kajti scetine niso bile enakomerno odrezane, tako da se je packalo vsepovprek. Tako sem odrezala scetine v ravno liniji, mislec da sem si olajsala nanos.
  Pa kaj se. Zaradi samega copica (scetine so grobe, pobirajo lak ko se ga nanasa) je bil nanos hudo otezen, toda z malo vec laka je slo potem OK. Med samim nanosom se je iz ne vem kdo prikazala velika kaplja laka, ki bi mi veckrat skoraj unicila manikuro. Copic pobere zelo malo barve, tako da sam nanos je bolj slab.

  Barva laka je bela, ne mlecno bela ampak prav bela. Za naravno francosko je potrebno cez nanesti se kaksen roznat lak, toda v kompletu dobimo mlecno vijolicasti lak.

  Sam lak ni slab, v bistvu se zelo dobro obnese kot nadlak. Nekoliko zamaskira linijo med belim lakom in nohtom, toda se vedno manukura izgleda umetna.

  Nalepke so zelo slabe, plasticne. Mislim meni so bile hecne, ker so kot nalepke za tiste povoskane otroske knjige. Nohta se sicer oprimejo, toda meni nikakor ni uspelo poravnati pravilno, ker se mi je odlepil najprej en koscek potem pa se drugi. Si ne predstavljam, da bi morala cez to nanesti se nadlak, fuj.

  V samem kompletu je se najboljsi nadlak. Nic posebnega, ampak vsaj mehurcka se ne kakor vecina ostalih Essence nadlakov.

  Kompletek odsvetujem. Bi bila bolj navdusena, ce bi bil copic za nanasanje belega laka normalno debel.

  Cena je sedaj zelo ugodna, toda po mojem mnenju je boljsi nakup Essence mlecno belega lakca iz Color&Go kolekcije. Tisti vsaj izpade naravno.

  Laki se mi niso nic mehurckali, ceprav sem uporabila podlak Essence aloe vera & coconut SOS.

  2/5 ker je ideja dobra, izvedba pa ne.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico