ESSENCE – Lipstick (stara verzija)

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za ustnice ESSENCE – Lipstick (stara verzija)

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Fleur Fleur 6 let, 1 mesec nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4999
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Opis izdelka:
  Essence rdečilo za ustnice. Na voljo je več odtenkov.

  #118241
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sama imam vec odtenkov Essence smink.

  Cena je zelo ugodna, tako da sem jih kupila kar vec kosov, ceprav nisem ljubiteljica smink.
  Cena je pod 2€.

  Embalaza je dokaj cenena, plasticna s prosojnim pokrovckom na vrhu (za lepsi izgled). Sama embalaza ni tako napacna, ce ne bi bila povsem dolgocasna.

  Essence ima bolj malo odtenkov smink, kar mu stejem v minus.
  Sminke so me manj obstojnimi, saj je potrebno popravljati nanos ze urco kasneje.

  Pri shimmrasti sminki, ostanejo koscki shimmerja na ustnicah, ko sminke ze dolgo ni vec gor.
  Koscki shimmerja so tudi bolj grobi, tako da so na trenutke moteci.

  Nakupa zal ne bi ponovila, saj je premalo odtenkov, pa tudi obstojnost je bolj slaba.
  Sploh zame, ko vedno nekaj jem ali pijem.

  3/5

  #118242
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Sminke sem kupila iz radovednosti, saj me je zanimalo kaksna sminka se dobi za tako malo denarja :confused:

  Sama sicer smink ne uporabljam ravno pogosto, ponavadi raje posezem po glossih, imam pa obdobja ko uporabljam izkljucno sminke, predvsem zaradi boljse obstojnosti.

  Kupila sem si jo v kar nekaj odtenkih, na izbiro jih je res ogromno, od najsvetljesih do malo temnejsih in mocnejsih, tako da bo vsaka nasla kaksno barvo, ki ji bo ustrezala.

  Embalaza je klasicna, dokaj cenena, vendar dobro opravi svojo nalogo in je enostavna za nosenje v torbici.

  Sminka se lepo nanasa, se lepo razmaze in ustnice nezno obarva. Moti me njen vonj, saj ga vonjam se nekaj casa po nanosu, prav tako mi okus ni ravno simpaticen (umeten, grenak).

  Moti me predvsem slaba pigmentiranost, saj da vecina odtenkov od sebe bolj malo barve, glede na to da gre za sminke. Odtenki z blescicami (ki jih je veliko) imajo dokaj velike blescice, ki se na ustnicah cutijo tudi po nanosu, kar je dokaj neprijetno.

  Sminka ne izsusi ustnic, jim podari rahel lesk, je dokaj vlazilna (ne nahrani) in zelo slabo obstojna. Kar se tice obstojnosti se lahko primerja s kaksnim slabim glosom, tudi to je razlog da jih skorajda ne uporabljam.

  Essence sminke so po mojem mnenju primerne predvsem za nezahtevne uporabnice, za tiste, ki se s sminkami sele spoznavajo, ne zelijo dobre pigmentiranosti in dobre obstojnosti.

  Cena je okoli 2€ (trenutno so nekatere v akciji za manj kot 1€ ker gredo iz prodaje) kar je sicer izredno malo, sama jih ne bom vec kupila ker si od sminke zelim boljsih lastnosti, jih pa priporocam tistim, ki si zelijo zgolj rahlo obarvanost in jih slaba obstojnost ne moti.

  #118243
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Imam le eno njihovo rdečilo. Veliko raje posežem po lipglossih, a sem si rdečilo kupila samo zaradi ene priložnosti. Pričakovala sem boljšo pigmentiranost in obstojnost, ker je dokaj slaba. Ustnicam da lep sijaj. Ustnice kar dobro navlaži, a jih niti malo ne nahrani. Vonj mi je nekoliko neprijeten, ki ga še nekaj časa po nanosu vonjam.

  Embalaža je standardna, priročna za prenos in nanos. Cena je okoli 2€, kar je zelo poceni, a nakupa ne bom ponovila, saj zelo redko posežem po rdečilu, če pa že posežem, si pa želim, da je bolj obstojno.

  2/5

  #118244
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Zadnje čase sem se vrgla na šminke, tako da sem si kupila tri šminke iz te kolekcije, ko so bile znižane zaradi opustitve programa.

  Z vsemi tremi sem povprečno zadovoljna. Ustnic mi ne izsušujejo, pa tudi nekega čudežnega vlaženja nisem opazila. So zelo nosljive, na ustnicah nimam težkega ali lepljivega občutka kot pri nekaterih šminkah. Obstojnost je tudi srednja, odvisno od aktivnosti. Nanos je vsekakor potrebno vsake toliko ponoviti.

  Če še kje srečam kakšen všečen odtenek, ga bom verjetno kupila.

  Ocena 3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico