ESSENCE – Into The Wild Laki

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ESSENCE – Into The Wild Laki

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 3 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5568
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Opis izdelka:
  Laki za nohte Essence iz TE Into The Wild.

  #131304
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Imam vse štiri lakce iz te kolekcije. Barve so super. :) Poskusila sem že vse štiri, čeprav sem si le z enemu naredila manikuro.

  Nanašanje ni težavno. Za popolen nanos potrebujejo 2 sloja. Razen beli potrebuje 4. Mehurčjajo se mi ne. Obstojnost je kar dobra, saj mi bel drži že par dni brez problemov. Razen roza se mi je malo prej okrušil.

  Embalaža je simpatična. Vsebina je 10ml. Cena je bila okoli 2€. Nakup bi vsekakor ponovila in sem prav vesela, da sem dobila vse lakce iz te kolekcije. :)

  5/5

  #131303
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Imam sicer samo svetlo in temno rjavega, ker mi ostala dva lakca nista bila tako zanimiva, ampak sta oba super. Svetlejši ima oznako matte, ampak se mi zdi da je bolj satenast finiš kot mat. Stekleničke so simpatične, nanos je v redu, pri meni sta bila potrebna dva nanosa.

  Obstojnost svetlo rjavega je pri meni slabša v primerjavi s temnim saj se tipwear pozna že po kakih dveh dneh. Temni pa je men osebno med bolj obstojnimi laki.

  Barvi sta super, kombinirata se lahko na več načinov, temni je primeren tudi za konad, s svetlim pa še nisem delala.
  Oba bi kupila še enkrat, ker sem res zadovoljna z njima.
  Ocena 4/5

  #131305

  V tej kolekciji me je sprva navdušila le Heart Chakra, doma pa imam vse, razen Bongo Drumsa. :blush1: Cena je 1,69€ na lak, bili so pa del TE Into the wild, tako da se jih zdaj več ne dobi.

  Preizkusila sem do sedaj le Heart Chakro, ki za polno prekrivnost sicer res potrebuje vsaj 3 sloje, ker zna biti zelo progasta. Ker me je barva tako navdušila, sem si kupila še enega za rezervo (čeprav ne vem, kdaj bom uspela enega porabiti, kaj šele 2 :mistake: ).

  O obstojnosti težko govorim, ker vedno uporabim še hitrosušeči nadlak, kar podaljša njihovo obstojnost. Ko ga odstranim, je ponavadi še čisto lep, le tip wear zna biti hitro opazen. Ampak tudi brez nadlaka pri meni zdrži par dni, ker zelo pazim na svoje nohte.

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico