ESSENCE – French Manicure and Pedicure Pen

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ESSENCE – French Manicure and Pedicure Pen

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of chocolate88 chocolate88 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4492
  Profile photo of BusyBee
  BusyBee
  Član


  Vir

  Vsa navdušena nad tole prečudovito idejo (! pazi to) sem v naglici kupila tale svinčnik za poslikavo konic, namenjen francoskemu manikiranju. Naj povem, da se obnese grozno. Deluje podobno kot tovrstni eyelinerji, torej s pritiskom dosežeš, da po konici priteče barva. V tem primeru je konica precej okorna in priteče ali premalo ali pa preveč laka. Potem se zadeva po nohtu samo paca in pušča neenakomerne lise – mislim, da je skoraj nemogoče s to zadevco lepo narisati konice … in po petnajstih minutah poskušanja sem pač obupala.

  K sreči sem kupila še en drug izdelek – Catrice TIP painter, ki ima za razliko od Essence pripomočka veliko tanjši čopič, pa tudi lak je redkejši ter ga zato lažje nanesemo, in to kar s prosto roko brez nalepk.

  Obstojnosti Essence linerja žal ne morem komentirati (so pa forumašice drugod tarnale, da se lušči že naslednji dan po nanosu), saj je romal naravnost v koš.

  Z moje strani si ne zasluži niti ocene 1.

  #98532
  Profile photo of Parisky
  Parisky
  Član

  Tudi jaz sem kupila ta izdelek (znižan) in naredila kar solidno francosko manikuro, v bistvu boljšo kot z običajnimi laki za francosko manikuro.

  Je pa res, da po čopiču priteče preveč laka in moraš prej malo “potapkat” po listu/robčku, da dobiš v redu količino barve.
  Za solidno belo barvo sem potrebovala kar 3 nanose!

  Ocena: 2/5

  #98533
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Tudi jaz mu dam najslabšo možno oceno.

  Ideja je sicer super, ampak izvedba je pa grozna. Že samo doziranje količine laka na konico je težavno, najprej se ulije preveč, potem ga je premalo… Pa tudi prekrivnost me ni navdušila. Ker je konica trda, je nanos zelo enakomeren, popravljanje pa ni možno, dokler se prejšnji sloj ne posuši, drugače celotno manikuro s čopičem odnesemo z nohta. Tudi jaz sem potrebovala tri sloje za prekrivnost.

  Kljub nadlaku za dolgo obstojnost se mi je tale lak začel luščiti že skoraj takoj po nanosu. Udarcev niti slučajno ne prenaša. Takoj ko se malo obrabi in začne ob umivanju rok zraven prihajati voda, pa začne z nohta kar odstopati.

  Nakup vsem odsvetujem.

  #98534

  Se strinjam z predhodnim komentarjem.

  Ker sem veliko več pričakovala od njega, sem tudi zelo hitro obupala. Nekaj časa nazaj je bila francoska manikura skoraj vedno na mojih nohtih in ker sem si želela olajšati nanos belega laka, sem si kupila tole čudo. Ampak nism imela živcev ga nanesti na vseh 5 prstih leve roke. Ker sem želela vedno imeti popolno francosko manikuro mi je to le otežil pot do dobrega končnega videza. Včasih se je ulilo preveč laka včasih premalo, tudi zelo neprekriven, nenatančen. Obstojnosti ne morem komentirati, saj sem ga podarila naprej, malo manj zahtevni uporabnici.

  Ne priporočam sploh! :)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico