ESSENCE – Forget it! 3in1 concealer

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz ESSENCE – Forget it! 3in1 concealer

Ta tema vsebuje 5 odgovorov, ima 5 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Chanel Chanel 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5491
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  ESSENCE – Forget it! 3in1 concealer

  #130541
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Korektor je v lični plastični embalaži, vsebuje tri različne odtenke kremastega korektorja. Zelena je za nevtraliziranje rdečice, bež za prekrivanje nepravilnosti, rozast pa za podočnjake.
  Ta kombinacija je zame super, saj imam tri korektorje v enem, ki ga lahko nosim s sabo kamor grem. Roza korektor je bolj mehek, ostala dva pa malo trša. Vse nanašam s prstom, kar je sicer malo nehigienično, ampak najbolj praktično.

  Zeleni del odlično opravi svoj namen, nevtralizira rdečico, brez da bi se zelena barva kaj videla. Rozast dobro prekrije podočnjake, vendar moram čez nanesti še vsaj puder v kamnu, drugače se preveč vidi in pa sčasoma zleze v gubice. Bež je presenetljivo nevtralne barve – uporabljam ga lahko tudi jaz, čeprav mi je na prvi pogled deloval veliko pretemno zame.

  Cena je okoli 2€, kar se mi zdi res ugodno za tako vsestranski pripomoček. Nakup bom zagotovo še ponovila.

  Ocena 4/5

  #130542
  Profile photo of _martina
  _martina
  Član

  Tale korektor se pri meni super obnese :thumbsup: . Všeč mi je, ker ima združene vse 3 barve ki jih potrebujem. Plastična embalaža dobro tesni, preživi tudi potrese v moji torbi med transportom.
  Korektor se lepo maže, konsistenca je ravno pravšnja.
  Zaenkrat ga nanašam s prstom, kar mi ni všeč zaradi higieničnosti (sem še vedno v iskanju Stane okoli 2€, kar je super ugodno za tak izdelek.
  Nakup bom definitivno ponovila
  5/5

  #130543

  Korektor sem kupila zaradi priporočil z drugega foruma. Še en Essence izdelek, ki dobro opravi svojo nalogo. Sestavljen je iz treh odtenkov, sama najraje uporabljam rozastega, ki mi nevtralizira moje rakunje podočnjake, vendar čez uporabim puder. Tudi jaz ga nanašam s prsti.

  Embalaža je lična plastična škatlica, ki dobro tesni, jo pa včasih zelo težko odprem. Cena je okoli 2€, nizka za dober izdelek.

  Ker trenutno uporabljam BP puder, ki se dobro obnese kot korektor in puder, ga nekaj časa še ne bom kupila, bo pa verjetno še gdaj pristal v košarici.

  4/5

  #130540
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Tudi jaz sem navdušena nad temu korektorju. Kupila sem ga predvsem zaradi zelene barve, ki ga potrebujem za hude dni, ko sem čist rdeča. :) Rdečico dobro prekrije. Prav tako morebitne podočnjake po neprespani noči. :)

  Nanašam ga s prsti, kar me malo moti, zaradi dolgih nohtov. Embalaža je plastična in tako priročna za prenašanje. Cena je okoli 2€, kar je ugodno, saj super opravlja svojo nalogo. Nakup bom vsekakor ponovila. :thumbsup:

  5/5

  #130544
  Profile photo of Chanel
  Chanel
  Udeleženec

  Tale je pri meni stalnica že nekaj časa.
  Embalaža mi ni glih všeč, lepo tesni in prenese transport.
  Najbolj uporabljam temen odtenek, za prekrivat nepravilnosti. Čez nanesem tekoči puder in se korektor več ne pozna.
  Je lepo mazljiv. Embalaža me moti, zaradi nohtov in higieničnosti.
  Stane okoli 2€ in ga bom definitivno še kupila!
  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico