ESSENCE – Eyeshadow

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči ESSENCE – Eyeshadow

Ta tema vsebuje 6 odgovorov, ima 6 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5316


  Opis izdelka:
  Senčila za oči. Na voljo v več različnih barvah.

  #129815

  Te senčke sm kupila, ko se mi je zaluštalo, da bi se pa tudi jaz probala namazati s senčkami. :lol1:Ker nism ravno profi v mazanju, sm se za začetek odločila za te senčke, saj so mi te najbolj dostopne. Cena posamezne senčke je okoli 1,5€, na voljo je kar nekaj odtenkov. Embalaža je plastična, ki se zelo na tesno zapre, kar mi ni všeč, ker jih včasih res težko odprem, saj se vedno bojim, da ne bom še zraven zlomila noht. :lol1:

  Senčke so dobre za enostaven make up, niso kaj preveč intenzivne barve, zame kot nezahtevno uporabnico so seveda dobre za poživitev vsakdanjega MU-ja. Zadnje čase jih ne uporabljam, zato mi le ležijo v torbici, verjetno jih bom podarila naprej. Nakupa ne mislim ponoviti, ker se mi zdi bv, ker jih bolj malo oz. skoraj 0 ne uporabljam.

  3/5

  #129816
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Imam kar nekaj teh senčk, kupila sem jih predvsem zaradi lepih barv.

  Senčke uporabljam čez Manhattnov primer. Senčke pridejo kar intenzivne, zdržijo skoraj cel dan in se ne nabirajo v gube. Kako se obnesejo samodejno, ne vem. :)

  Embalaža je plastična, priročna za prenašanje. Cena ene senčke je nekaj pod 2€, kar je zelo ugodno. Nakup bom ponovila, če me bo premamila še kakšna barva, a zaenkrat jih imam dovolj. :)

  4/5

  #129817
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Te senčke sem uporabljala predvsem, preden sem spoznala svet mineralnih, zato jih imam kar nekaj doma. Embalaža je klasična, mogoče me malo moti le pokrovček, ki se je meni na dveh senčkah odlomil.

  Vse so dobro pigmentirane. Niso preveč trde, tako da je pobiranje senčke iz lončka dovolj enostavno. Tudi lepo se mažejo.

  Ko sem jih uporabljala samostojno, za podlago sem imela samo puder, sem bila presenečena nad obstojnostjo. Zdržijo tudi po ves dan. Seveda se naberejo v gube, ampak še vedno pa ostanejo tudi na vekah.

  Nakup bom mogoče ponovila, če bom videla kakšno barvo, ki me bo pritegnila. Priporočam vsem, ki si želijo precej kvalitetnih poceni senčk.

  Ocena 4/5

  #129818

  Senčil imam kar veliko, ker so me pritegnile barve.
  Sedaj uporablam druge, tako da se na teh nabira prah.

  Cena je nizka, obstojnost nekaj srednjega, pigmentiranost odvisna od odtenka.

  Nakup bom ponovila samo v primeru res noro lepe barve.

  Ocena:3/5

  #129819
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Imam kar nekaj Essence senčk, ki so mi večinoma kar všeč zaradi nizke cene, malo manj pa zaradi slabe pigmentiranosti.
  Cena je okoli 2 Eur, kar je ugodno, res pa je, da če bi namesto vseh, ki jih mam prišparala denar bi dobila kakšno bolj kvalitetno za to ceno.
  Barv je na izbiro veliko, a pogrešam malo bolj odštekane, žive barve saj imam vse odtenke bolj v roza, rjavkastih nežnih tonih.
  Nakup bom najbrž še ponovila, če mi bo kakšen odtenek všeč iz novega asortimana.

  Ocena 3/5

  #129820
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Doma imam kar nekaj teh senčil. :lashing:
  Privabijo zaradi zanimivega izgleda, lepih barv in nizke cene.

  Kot večina Essence senčil so tudi te senčke slabo pigmentirane. Mene to ne moti preveč, ker čez dan raje nosim malo bolj mirne barve in mi je všeč, da niso tako udarne.
  Nanos je super. Sama jih nanašam s čopiči, ki jih imam za mineralne senčke. Čopiča se srednje dobro oprimejo in nanos ni težaven.

  Embalaža je klasična plastična posodica.

  Nakup kakšne zanimive in posebne barve bom še sigurno izvedla. :lol1:

  Splošna ocena: 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico