ESSENCE – Express Dry Spray

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki ESSENCE – Express Dry Spray

Ta tema vsebuje 4 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5042
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  ESSENCE – Express Dry Spray

  #118323
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Ta izdelek se na zalost ne dobi vec, saj je bil umakjen iz prodaje. Sedaj se dobi nekaj podobnega v drugacni embalazi (pod pritiskom plocevinka).

  Problem pri tej embalazi je plastika. Pokrovcek hitro poci, saj je zelo krhek in ze malo mocnejse in bolj grobo ravnanje z njim ga lahko poskoduje.

  Izdelek vidimo kakor vijolicno tekocino. Ko pospricamo cez sveze nalakirane nohte lahko ugotovimo da se je cez noht naredila nekaksna protektivna plast.
  Tako, da lahko potem prakticno migam okoli in se ne pocutim kot invalid, saj dokler niso nohti popolnoma suhi ne morem poceti nic!

  No izdelek pomaga, toda plasti ki so globje od povrsja laka so se sveze, tako da je se vedno potrebno nekaj pazljivosti. Je pa res, da pomaga pri hitrejsemu susenjo.

  Po nanosu se izdelek obcuti kot oljnato snov, tako da je potrebno gledat kje se sprica. Mislim, jaz sem spricala nad tlemi (parket) in sem velikokrat skoraj padla na istem mestu… Je zacelo drset.

  Sam sprej nima nekega vonja. Porabi se ga tudi izredno malo.
  Ce bi bil se vedno v prodaji bi ga kupila, saj mi odgovarja (sem si pa naredila zalogo ko je sel iz prodaje).

  Cena je bila malo cez 2€, kar je res ugodno.

  4/5 (ocena manj zaradi mastnega obcutka)

  #118324
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Sprej sem kupila pred kaksne pol leta, ko je bil se v prodaji, trenutno ga na policah ni, se pa dobi nekaj podobnega, le da je sedaj v plocevinki pod pritiskom.

  Embalaza je plasticna, na pumpico, meni dokaj nerodna za doziranje, saj ni sans da posprejas samo noht, ampak nehote posprejas se roko in vse kar imas pod njo.

  Je redke konsistence (kot nekaksno lahko olje) in mastno, kar ga naredi dokaj neprijetnega za uporabo.

  Same naloge hitrejsega susenja manikure pri meni ne opravi dobro, saj se mi ne posusi nic prej kot sicer, prav tako se niti podrazno ne more primerjati s hitrosusecim nadlakom.

  Poleg tega sem opazila, da ob uporabi tega spreja marsikateri lak izgubi sijaj oz. skorajda ostane brez njega, kar je se ena pomanjkljivost tega izdelka.

  Cena je sicer nizka, okoli 2€, vendar gre po mojem mnenju za popolnoma neuporaben izdelek, ki svoje naloge (hitrejse susenje laka) ne opravi dobro, zato ga ne bom vec kupila niti ga ne priporocam, saj za ta namen obstaja veliko boljsih izdelkov.

  #118325
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta sprej sem dobila za darilo in sem se ga zelo razveselila, ker sem že dolgo razmišljala, da bi si ga nabavila, ampak si ga kar nekako nisem. :silly:

  Nohte si precej pogosto lakiram in tudi konadiram. Ta sprej sem uporabljala, da bi se osnovni lak hitreje posušil in da bi lahko hitreje nadaljevala s konadom. :manicure: Žal pa ta sprej ne deluje na ta način. :lol1: Je precej mastna zadeva in ko si sprej nanesem na nohte so mastni skoraj celi prsti. Lak se še vedno ne posuši tako hitro, pa pri meni so se vedno naredili mehurčki (zaradi tega ga tudi ne uporabljam več).

  Embalaža je super, če bi sprej res funkcioniral. :naughty5:

  Mislim, da ta sprej lahko mirno spregledate tudi, če si pogosto menjavate manikure.

  Splošna ocena: 2/5 (2 točki dobi za to, ker nahrani obnohtno kožico, ker je tako mastna zadeva)

  #118326
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Tale sprej sem kupila, ko sem iskala nekaj, kar bi moje lakiranje malo pospešilo.
  Embalaža je na pršilo, tudi meni se je pokrovček že zmlomil.
  Sama tekočina je nankšno vodeno olje in res je nemogoče pošpricati samo nohte. Po pršenju imam ene 10min celo roko z nohti vred mastno in čakam, da se posuši vse skupaj, tako da ni nekaj blazno hitreje.
  Cena je bila okoli 2Eur, kmalu po nakupu so ga dali iz prodaje in nadomestili s takim v spreju pod pritiskom.
  Zgornja plast se posuši hitro, a v notranjosti je lak še neposušen, zdi se mi kot da bi kdaj sušenje vsega skupaj trajalo še dlje zaradi tega spreja.
  Ni nekaj, kar bi morala nujno imeti, saj ne pomaga
  Ocena 2/5. Res pa nahrani kožico :))

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico