ESSENCE – Cute as Hell Nail Polish

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte ESSENCE – Cute as Hell Nail Polish

Ta tema vsebuje 8 odgovorov, ima 8 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 5 let, 9 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5070
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec


  Opis izdelka:
  Laki za nohte Essence iz TE Cute As Hell.

  #118416
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Sama imam iz te zbirke lakov samo roznat odtenek (Not just cute 03).

  Steklenicka je lustna, ampak preprosta.
  Izgleda precej trdna.

  Sam lak se nanasa progasto, potrebni so vsaj tri plasti za enakomeren nanos. Sama sem pred njim uporabila Essie Fill the Gap za podlago ter cez njega Jessica Brilliance nadlak.

  Lak se mi ni mehurckal in je dobro sodeloval z podlakom in nadlakom.

  Obstojnost je povprecna, drugi dan sem ze imela zlizane konice. Kaj vec glede obstojnosti ne znam povedati, kajti po tistemu ko sem si nanesla cez se mad nadlak (man glaze) se mi je zacel dvigovati tam kjer je bil lak bolj debelo nanesen (ob robovih ocitno).

  Sam lak je v krasnem odtenku, v roznatem ki spominja na bonboncke. Ostali lakci so tudi krasnih odtenkov, toda na zalost jih je blazno tezko dobiti.

  Cena je 1.75€ kar je zelo ugodno.

  Sam lak je povprecen, toda zaradi lepega odtenka mu to oprostim.

  Edit: Dobila sem se ostale tri!

  Rumen: Nanasa se malo tezje, je gostejsi. Potrebovala sem tri plasti, dve bi verjetno zadostovali toda sem imela kar nekaj problemov z nanosom. Zdrzal mi je tri dni na nohtih, potem je bil samo se za dol dat.

  Oranzen: Nanos je bil neproblematicen, v dveh plasteh sem dosegla polnoprekrivnost. Obdrzal se mi je dva dni na nohtih, ker sem nerodna in mi je vmes noht pocil na robu(sem se zelo mocno udarila). Verjetno bi zdrzal se kaksen dan vec.

  Vijola:
  Nanos je se najbolj enostaven od vseh, dve plasti sta cisto dovolj. Glede obstojnosti ne bi znala nic povedati, ker sem ga na frisno nanesla.
  3/5

  #118417
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Imam dva odtenka iz te TE in sicer:

  02 Bad Girl – svetlo oranzen
  01 Naughty Girl – pastelno rumen

  V kolekciji sta se 2 odtenka, lila in roza.

  Oba se nanasata lepo, z rumenim je malo vec problemov kot z oranznim, vendar se v primerjavi z ostalimi rumenkoti ki jih imam glede nanosa obnese bolje.

  Po konsistenci sta oba nekje na sredini, nista ne pretirano tekoca niti gosta.

  Za popolnoma prekrivnost zadostujeta dva nanosa.

  Susita se nekako povprecno, ob nanosu hitrosusecega nadlaka primerljivo z ostalimi znamkami lakov (OPI, Essie,…)

  Obstojnost je dokaj slaba, po enem dnevu se na konicah ze vidi, po treh dnevih je lak samo se za odstranit (kaksne druge znamke mi zdrzijo tudi po 5 dni brez problema).

  Cena je nekaj pod 2€ kar je ugodno, sploh glede na to da gre za TE in da so barve zelo zanimive.

  Priporocam!

  #118418
  Profile photo of Lena
  Lena
  Član

  Kar nekaj časa posegam tudi po essence lakcih. Pritegnejo me predvsem barve in ta mala cartkana embalaža. Žal se ne morejo primerjati s kvaliteto essijev, opijev ali CG lakcev. Kljub temu so za občasno barvno cartanje fajn, saj so izredno poceni.

  Moja ocena: 3

  #118419

  Doma imam 3 lakce – lila, rumenega in rozija. Ko sem jih dobila sm bila zelo navdušena, saj so barve res prečudovite. Ampak na nohtih so me zelo razočarali.

  Lila lak – ta mi je povzročal najmanj težav, za popolno prekrivnost sm nanesla 2 sloja, malo se mi je mehurčkal, po nekaj mesecih se mi je precej zgostil, tako da ga bo treba oživeti s kapljico thinnerja.

  Roza lak – tako lep odtenek, pa toliko težav z njemu. Prvič sm nanesla 3 sloje, zmehurčkal se mi je grozno – pa to ne mislim mehurček ali dva, ker je že to katastrofalno ampak prav cela površina nohta je bila cela mehurčkasta. Mislila sm, da je bil moj kiks, ker sm tri plasti nanašala eno za drugo, zato sm drugič poskusila tako, da je med nanašanjem minilo nekaj časa, da se je 1 plast posušila. Lak se je manj zmehurčkal, ampak še vseeno preveč. Tudi ta lak je danes neuporaben, zato bo tudi njega moral obiskati thinner. Pa res škoda, ker mislim, da sem samo naletela na tak lak, namreč veliko arsovk ima popolne manikure s tem lakom. Škoda, da tudi jaz nism te sreče. :lol1:

  Rumeni lakec pa še vedno ni prišel na vrsto, nazadnje sem pogledala stekleničko in je še vedno kot nov.

  Cena lakov je bila 1,6€, prodajali so se v LE Cute As Hell, embalaža je res cute, steklenička z črnim pokrovčkom, čopič je soliden in ne povzroča nobenih težav pri nanosu.

  #118420
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Imam vse štiri lakce iz te kolekcije. Barve so super, sploh sedaj za pomlad in poletje, ker so pastelni toni zelo in. :)

  Nanašanje je malo težavno, sploh pri roza laku. Za popolen nanos potrebujejo 2-3 sloje. Mehurčjajo se mi ne. Zaenkrat se mi še niso zgostili in so takšni kot ob nakupu. Obstojnost je kar dobra, saj mi držijo tudi do štiri dni brez problemov. Razen roza se mi je malo prej okrušil.

  Embalaža je simpatična. Vsebina je 8ml. Cena je bila okoli 2€. Nakup bi vsekakor ponovila in sem prav vesela, da sem dobila vse lakce iz te kolekcije. :)

  4/5

  #118421
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Iz te omejene kolekcije imam vse 4 lake, torej rumenega, oranžnega, roza in vijoličnega. Že ime kolekcije mi je zelo simpatično, imena odtenkov pa še bolj. Sicer pa pri teh stvareh Essence res obvlada. Embalaža ni tipična, a mi je všeč, laka je 8ml, za ceno okoli 2Eur.
  Barve so pastelne, ne nanašajo se najlepše, največ problemov imam z rumenim in oranžnim, saj se nanašata težko in progasto.
  Obstojnost je srednja, pride prej do krušenja kot do tip weara, a to je pri meni kar stalnica, saj se mi nohti plastijo.
  Sušenje se mi zdi povprečno, res pa se malo zavleče ker včasih potrebujem še tretji sloj.
  Nakup bi ponovila, saj so barve vseeno zelo nosljive in lepo spomladansko pastelne, cena pa tudi ni pretirana za vse to.
  4/5 predvsem zaradi težkega nanašanja.

  #118422

  Lake sem kupila vse 4, saj so me premamili odtenki, ki niso bleščeči.
  Večina me jih je razočarala, saj z nanosom vsake nove plasti odkrije del prejšnje. Na koncu deluje zelo zbledelo. Sicer pa je obstojnost slaba. Všeč mi je, ker so laki dokaj gosti, vendar se vseeno zelo dolgo sušijo.

  Ocena: 2/5

  #118423
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ker mi v splomladanski mesecih zelo pašejo pastelne barve, sem se v to kolekcijo popolnoma zaljubila. :sendlove:
  Že takoj, ko sem videla promocijski material, sem vedela, da bom morala imeti vse te lepotce. :lol1:
  In seveda jih sedaj imam. Barve so čudovite.

  Nanašajo se malce težje, kot večina pastelnih barv; vendar mi ponavadi uspe z drugim debeljšim nanosom prekriti vse sledi in proge. :manicure:

  Cena je bila 1,75€.
  Bili so izdani kot omejena izdaja in jih zdaj ni več možno kupiti. :no:

  Splošna ocena: 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico