ESSENCE – Cream to Powder Blush (Go Snow)

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz ESSENCE – Cream to Powder Blush (Go Snow)

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of tigica tigica 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5069
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #118414
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Blush sem kupila zaradi trenutnega navdiha, zagledala sem Go Snow kolekcijo in seveda je par stvari kar skocilo v kosarico :))

  Embalaza je plasticna, nic posebnega, odpira se zaenkrat lepo, ne zgleda ravno zelo krhka, tako da upam, da bo dobro prenesla transport.

  Ima nezen, umeten vonj, ki se ga po nanosu ne zazna vec.

  Najvecja posebnost tega blusha je, da v skatlici izgleda kot kremni blush, ko se ga dotaknemo in vzamemo na prste se vedno deluje kot kremni blush, potem pa ze na prstih in predvsem ob nanosu zacne spreminjati teksturo in postaja enake teksture kot ostala rdecila v kamnu. Sila zanimivo :lashing:
  Nanasam ga s prsti (zaradi fascinantnega spreminjanja strukture) in potem blendam s copicem.

  Na voljo je bil samo v enem odtenku in sicer v nekje srednje temni roza barvi, ki da lickam zares izgled ˝ravnokar sem prisla s smucanja˝ , vsekakor odtenek primeren za zimo in za svetlejso kozo.

  Obstojnost je srednja, zdrzi nekje 4-5ur, potem pa ga skorajda ni vec opaziti.
  Blenda se lepo, ne poudarja dlacic in ne daje napudranega videza.

  Cena je okoli 3€, gre za limited edition (ki je mislim da, trenutno na voljo samo se v nekaterih DMih), kar je ugodno, ni pa sam po sebi nic posebnega niti kar se tice barve niti glede obstojnosti, tako da boste zlahka nasle zamenjavo med izdelki v redni prodaji kaksnih drugih proizvajalcev.

  Priporocam predvsem zaradi zanimive strukture!

  #118415
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Blush sem kupila zaradi tega, ker sem brala pohvale ko je prisel ven, kasneje pa se ga ni vec dobilo v Mullerjih.
  Zato sem seveda zgrabila priloznost, ko sem ga zagledala v nasem DMju.

  Zanj sem odstela malo pod 3€, kar je zelo dobra cena za blush na splosno.

  Sama imam mesano kozo, z mastno T zono. Blushi so na meni bolj kot ne neobstojni, kajti na koncu dneva jih ni vec na kozi.

  Sam blush je izredno zanimiv, saj pravi da je Cream to Powder. Sprva me je zacudilo, saj si nisem znala predstavljati kako naj bi to izgledalo..
  Potem sem pa poskusila. Nanasa se kakor kremni blush (sama ga tapkam po kozi dokler ne dosezem enakomernega nanosa, ce je kaj odvec pa s copicem malcek razmazem in je), toda ob dotiku s kozo se spremeni v super fin prahec. Noro zabavno!

  Sam odtenek mi prisoji na mojo svetlo polt, saj izpade zelo naravno.
  Sam blush je med bolj pigmentiranimi saj je potreben le en dotik in je ze dovolj.

  Embalaza je prosojna okrogla skatlica, ki ni v bistvu nic posebnega ampak tudi grda ni. Embalaza je dokaj prakticna, toda zdi se mi da je med bolj krhkimi, tako da ga ne bom poskusala prenasati okoli..

  Sama obstojnost je povprecna, kar pomeni da na koncu dneva skoraj ni vec duha ne sluha o blushu. Na zalost je pri meni tako z vsemi blusherji razen s tistimi v kremi oziroma stiku (Eyeko).

  Priznam da sem ga prvic poskusila kar na ustnicah (ker sem navajena na Eyeko kremni blush v stiku, ki je lip safe, za tega od Essence pa nisem prepricana). Izpadel je krasno, moje pigmentirane ustnice je sprmeenil v sveze in bolj blede, kar mi je zelo odgovarjalo. Na zalost ni prezivel drugega pitja vode. Na ustnicah je bil lepo mazljiv, zelo nezen, toda ker ne vem ali je lip safe ali ne, ga v ta namen ne bom vec uporabljala.

  Blush mi je zelo vsec in ga imam namen porabiti, saj podari moji kozi naravno rdecico na obrazu. Pa ne v smislu kot da imam izpuscaje, ampak kot da sem zardela, prisrcno!
  Dlacic mi ni povdaril, lepo se je blendal ko sem ga nanesla prevec in so bili potrebni popravki s copicem.

  Meni je zelo OK blush.

  4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico