ESSENCE – Caring Lip Balm (Go Snow)

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Nega ustnic ESSENCE – Caring Lip Balm (Go Snow)

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5074
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #118429
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  To… je pa najboljsi balzam za ustnice od essence SPLOH!

  Sicer je res, da sem ga kupila pred kratkim in da sem ga bolj ali manj uporabila vsega skupaj ene 10x ampak na podlagi te izkusnje lahko podam svoje mnenje.

  Moje ustnice se zelo hitro izsusijo, potem dobim grozen obcutek zeje. Ravno zato se moram mazati veckrat na dan, odvisno od izdelka. Raje bi imela, da bi se mazala ene 3x na dan kakor 20x zaradi zanic izdelka.

  Imam oba odtenka (vijolicen in roznat) in mi oba odgovarjata. Lepo mi navlazita ustnice, se ne lepita ter izpadeta zelo naravno na ustnicah saj se izdelek enakomerno razdeli po ustnicah.
  Ravno zaradi te lastnosti se porabi zelo malo izdelka. V enem dnevu je bila potreba po nanosu raznoraznih balzamov zmanjsana na minimum, kajti ta balzam se mi na ustnicah obdrzi par ur.

  Izdelek je v podolgovati tubi s pokrovckom na navoj. Meni je zelo licen.
  Sam izdelek se malce tezje stisne ven, saj daje obcutek kakor da je pod pritiskom. Ravno zato je doziranje zelo enostavno, kajti ce bi bil mehkejsi bi slo ven prevec izdelka.

  Embalaza je zelo prakticna in ravno iz tega razloga nosim balzam s seboj v torbici.

  Vonj je bozanski, med kokosom in nekaksno kremo, mmm jaz bi ga kar pojedla. No prvic sem ga poskusila in balzam nima nobenega okusa.

  Sam izdelek ima faktor 6. Ravno zaradi tega sem ga tudi kupila saj se mi zdi, da potrebujem tudi nekaj zascite za moje ustnice (zaradi sonca so kar pigmentirane).

  Izdelek je kremast, nikakor lepljiv ter lepo in enostavno se razmaze.

  Cena je bila malce pod 2€ kar se mi zdi za tako odlicen balzam smesno nizka cena.
  Na zalost je izdelek LE, ter se ga dobi samo se v dolocenih DMjih do razprodaje zalog…

  5/5 ker bi bila presrecna, ce bi izdelek spadal med normalno kolekcijo.

  #118430
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Balzam sem kupila kljub temu da so me do sedaj vsi Essence balzami bolj ali manj razocarali in tudi ta ni izjema.

  Embalaza je plasticna tubica, s pokrovckom na navoj, kar ni posebno prakticno za doziranje (osebno imam raje navadne tube ala labello).

  Imam roza odtenek, ki na ustnicah ne pusti popolnoma nic barve, ze na roki se zgolj malo vidi, da gre za obarvan izdelek. Vonj je prijeten, sladek, vendar umeten, na ustnicah se kmalu po nanosu razdisi.

  Je gelaste, srednje goste konsistence, na ustnicah se lepo razmaze. Na ustnicah ustvari lahek zascitni sloj, kot nekaksen zelo tekoc gloss. Po uporabi ustnice niso navlazene niti nahranjene, zgolj zascitene (kar mi je vsec samo v mrzlem vremenu, pa se to nalogo bolje opravi kaksen gloss) in rahlo svetlece.
  Obstojnost je slaba, po kaksne pol ure ni o balzamu ne duha ne sluha, ustnice so sicer malo mehkejse (predvidevam da vsebuje silikone?) vendar ucinka prakticno ni.

  Pretirano suhih ali razpokanih ustnic nimam, tako da ne vem, kako bi se obnesel v tem primeru.

  Cena je bila nekaj pod 2€ in ceprav je ugodna, lahko za ta denar zagotovo dobite boljsi izdelek z boljsimi sestavinami, ki bo vase ustnice veliko bolje negoval.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico