EBELIN – Wellness odstranjevalec laka za nohte

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki EBELIN – Wellness odstranjevalec laka za nohte

Ta tema vsebuje 9 odgovorov, ima 9 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of luncaa luncaa 5 let, 10 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4585
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  EBELIN – Wellness odstranjevalec laka za nohte

  Sliko je prispevala Artemida.

  #101824
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ta odstranjevalec laka za nohte naj bi bil brez acetona in to je za mene prvi pogoj, da ga sploh kupim.

  Vsebuje tudi arganovo olje in biotin, ki bi naj pomagala pri lomljivih nohtih.

  Moje nohte minimalno izsuši (jaz še nisem našla odstranjevalca, ki jih sploh ne bi).
  Vonj je res močan in se vonja po celi hiši. Nekatere ga ravno zaradi tega ne morejo uporabljati. Meni pa potem, ko se že malo zlufta, prav zadiši.

  Lak odstrani zelo hitro.
  Poraba zna biti precej velika, če si nohte redno lakiramo. :lol1: Vendar je cena tako smešno nizka, da to ni nobena ovira (stane pod 1€).

  Nakup bom vsekakor še ponovila in priporočam tudi drugim (če le prenašate vonj).

  Splošna ocena:
  4/5

  #101825
  Profile photo of kvacka
  kvacka
  Član

  Pred kratkim sem pričela uporabljati ta odstranjevalec laka za nohte, predvsem zato, ker pri nas ni Mullerja, v DM-u pa mi je bil ta odstranjevalec med vsemi še najbolj všeč.

  Tudi pri meni je pogoj, da ne vsebuje acetona, pri sestavinah pa sta bila navedena še arganovo olje in biotin in tudi zato sem se odločila za nakup.

  Z izdelkom sem zadovoljna, nohte mi izsuši manj, kot nekateri drugi odstranjevalci, pa tudi vonj je manj opazen. Tudi doma mi ne pravijo več, da spet “smradim” ozračje, tako da sem glede tega zelo zadovoljna!

  Zadovoljna sem tudi s ceno, ker se pri meni odstranjevalci porabljajo skoraj v hektolitrih, je tudi ta pomemben faktor. Nakup sem že ponovila in ga še bom.

  Ocena: 5/5

  #101826
  Profile photo of anchek
  anchek
  Udeleženec

  Tale odstranjevalec laka za nohte je eden redkih res super zame.
  Prvič sem ga kupila, ker sem bila daleč od milerja, bil pa je med cenejšimi v dm-u in od njega nisem pričakovala ravno čudežev.
  Lak za nohte resnično vredu odstrani in mi jih ne izsušuje pretirano, to dvoje mi je najbolj pomembno, saj si barvo nohtov spreminjam ponavadi vsak dan. Pri vsem skupaj mu pa pomaga še cena, ki je resnično ugodna. Pa še vonj mi je presenetljivo všeč, kar se mi pri odstranjevalcih lakov ne zgodi ravno pogosto.

  Ocena: 5

  #101827
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Tudi meni ta odstranjevalec laka za nohte lepo diši-ob nanosu sicer ne, ko izhlapi, pa ostane na rokah lep vonj. Vsebuje arganovo olje, tako da nohtov ne izsuši. Lak odstrani kar dobro in je hkrati nežen do rok. Embalaža je vizuelno prav luštna, ima pa slabo odprtino saj je prevelika-bognedaj da se nam prevrne. Še ga bom kupila. Priporočam!

  Ocena 5/5.

  #101828
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Eden izmed mojih najljubsih odstranjevalcev laka za nohte.

  Embalaza je plasticna, zelene barve, s pokrovckom na navoj in ogromno (prblizen premer 1cm) luknjo za doziranje, zato je doziranje nekoliko tezavno, saj ga na vatko kar hitro zlijemo prevec.

  Gre za enega redkih odstranjevalcev ki mi ne smrdi, vonja sicer ne znam dobro opisat, je kar mocan vendar ne tako neprijeten in zoprn kot pri vecini.

  Lak izredno dobro odstrani brez pretiranega drgnjenja, razen z blescicami se ravno ne izkaze najbolje, saj je za odstranjevanje le teh potrebno kar nekaj potrpljenja (ali uporabe alu folije).

  Porabi se ga hitro, sama ga imam za nekje 3 tedne (nohte si lakiram pr. 2 do 3krat na teden).

  Njegova najboljsa lastnost je, da vsebuje arganovo olje in zares ima kar malo oljnat obcutek, nohtov ne izsusi popolnoma nic, kar je res velika prednost. Prav tako po uporabi roke niso mastne ali lepjive, kar se rado zgodi ob uporabi oljnatih odstranjevalcev.
  Rok ki po uporabi ne zateguje in tudi ce pri roki ne bi imela kreme, me obcutek ne bi motil tako, kot me po uporabi kaksnega drugega odstranjevalca.

  Cena je okoli 0,8€ kar je izredno ugodno za tako kvaliteten izdelek in zagotovo ga bom se kupila.

  Priporocam!

  #101829
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Imela sem odstranjevalec z zeleno embalazo.

  Kupila sem, ga ker ne vsebuje acetona in to je v bistvu prvi pogoj da kupim odstranjevalec laka.

  Sam vonj mi je bil mocan, ostal je tudi po tistemu ko sem si ze nanesla lak. Po prvem pranju rok se je razisal.

  Embalaza je prakticna, zanimive oblike ampak se vseeno nic posebnega. Odprtina je kar velika, tako da je doziranje kar problematicno, saj prehitro konca prevec odstranjevalca na vatki.

  Porabi se ga precej, saj meni ni zdrzal niti dva meseca, pa ponavadi porabim dve vatki za komplet ociscene nohte. Lak solidno odstrani, blescice so problematice itak pri vseh odstranjhevalcih tako da tukaj ni nobena izjema.

  Meni je malce izasusil nohte, ceprav se mi je to do sedaj zgodilo le parkrat z ostalimi odstranjevalci.

  Cena je res ugodna, nekaj pod 1€ tako da bom izdelek se kupila.

  3/5 ker ni bil noben visek od izdelka, je pa lepo ocistil nohte. Vonj mi tudi ni bil najbolj prijeten.

  #101830
  Profile photo of Artemida
  Artemida
  Udeleženec

  Ta odstranjevalec sem kupila, ker sem iskala nekaj cenejšega in po možnosti brez acetona. Po naravi imam zelo krhke nohte, radi se mi lomijo in plastijo, zato si jih ne lakiram vsakodnevno, temveč le za kakšne priložnosti, tj. 1x do 2x mesečno.
  Ebelin odstranjevalec mi stanja mojih nohtov ni popravil; po vsakem odstranjevanju laka mi je nohte in obnohtno kožico precej izsušil, tako da je bil po čiščenju obvezen nanos hranljive kreme.

  Moti me, ker ima tekočina zelo močan vonj – mene spominja na Magnetin lepilo. Nohte si zato velikokrat čistim kar na balkonu, da mi v sobi ne ostane tisti kemični vonj.

  Embalaža ni nič posebnega; svetlo zelena plastenka ima preveliko luknjo za doziranje, zato se tekočine veliko porabi. Ampak za to ceno ni kaj več pričakovati (odstranjevalec stane manj kot 1 evro).

  Odstranjevalec bom porabila do konca, pa tudi novega bom mogoče kupila, če ne bo boljšega za tako ceno.
  Ocena 3/5

  #101831

  Kupila sem ga zaradi nizke cene in ker je brez acetona.
  Lak hitro in učinkovito odstrani, vendar me moti to, ker nohte zelo izsuši in jih pobeli (nastane bela plast :mistake: ).
  Za takšno ceno je zelo dober in ga bom še naprej kupovala- predvsem za čiščenje bleščic ali Konad ploščic.

  Ocena: 3/5

  #101832
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Tale odstranjevalec sem kupila enkrat, ko nisem dobila Essence odstranjevalca in mi je slabši od Essence-ovega.
  Cena je podobna, pod 1€, zdi se mi, da je tegale malo manj.
  Vonj mi ne odgovarja, resnično se ga voha dolgo in na daleč. Fuj.
  Embalaža je praktična, na navoj, odprtina za doziranje je srednje velika, nikoli se mi ga ni vlilo preveč, kar je super.
  Ne vsebuje acetona, seveda plus, a nohte mi izsuši kar precej, čeprav si po čisščenju te izdatno namažem s kremo.
  Kupila ga bom samo, če ne bo stalnice Essence na voljo.
  3/5, ni nevemkaj, za porabit je pa bil :))

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico