EBELIN – Nagellackentferner mit Seidenprotein & Provitamin B

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki EBELIN – Nagellackentferner mit Seidenprotein & Provitamin B

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Fleur Fleur 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4092
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  Odstranjevalec laka za nohte s proteini svile in provitaminom B5.

  #70622
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Embalaza je plasticna, s pokrovckom na navoj, luknja za doziranje je absolutno prevelika (premer cca 1cm), zato je doziranje kar zahtevno, saj ga hitro na vatko vlijemo prevec.

  Ima mocan, izrazit vonj po necem umetno-alkoholnem, ki se ne razdisi ravno hitro in to je ena izmed stvari, ki me pri tem odstranjevalcu najbolj motijo.

  Svojo nalogo sicer opravi odlicno, brez pretiranega drgnjenja odstrani katerikoli lak, le pri blescicah se malo slabse odreze oz. je potrebno vec drgnjenja (kot pri vecini odstranjevalcev brez acetona).

  Nohte izsusi, zato je nanos hranljive kreme po uporabi nujen, mene koza okoli nohtov prav zateguje in ne zdrzim ravno dolgo s taksnim obcutkom, prav tako verjetno to ni najbolje za nohte.

  Cena je okoli 0,7€ v DMu kar je zelo ugodno (se ga pa porabi kar veliko, meni je zdrzal priblizno 3 tedne, nohte si lakiram 2 do 3krat na teden) vendar ga ne bom vec kupila, saj prevec izsusi in za priblizno 10centov vec dobimo veliko boljsi odstranjevalec istega proizvajalca.

  #70623

  Tudi tale aceton sm že imela, saj večkrat kupim ali Ebelin ali Essence, saj so cenovno zelo poceni in tudi dobri odstranjevalci. Tale “aceton” je brez acetona, shranjen v plastični flaški z pokrovčkom na navoj. Luknja za doziranje je zelo velika, kar je nepraktično za doziranje, saj na vatko steče preveč acetona, če prevrnemo flaško steče vn kar zajetna količina tekočine, zato bi bilo bolj praktično, če bi bila luknjica manjša. Cena je nizka, pod 1€ – imam pa ga zelo dolgo.

  Z odstranjevanjem lakov nimam težav, edino bleščičaste lake se malo težje odstrani. Vonj je zelo močan, kot se za aceton spodobi. :) Na nohtih ne pušča nobenih sledi, kot se mi je to zgodilo z Summer Ebelin odstranjevalcem.

  Vedno menjam različne acetone, mogoče pa spet ponovim nakup.

  5/5

  #70624
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Ta odstranjevalec sem kupila predvsem zaradi cene. Svoje delo zadovoljivo opravi, razen pri bleščicah je potrebno malo več truda. Ima sicer močan vonj, a ni izrazito “acetonast” in ne preveč moteč. Zdi se mi, da obnohtne kožice ne izsušuje.

  Najbolj me moti embalaža, saj je odprtina po odvitju pokrovčka kar velika in se hitro izlije preveč odstranjevalca.

  Ob upoštevanju razmerja med ceno in kvaliteto ta odstranjevalec vsekakor priporočam. Ocenim ga z 4/5.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico