E.L.F. – Blush And Bronzer Compact Studio Line

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za obraz E.L.F. – Blush And Bronzer Compact Studio Line

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Kiwi Kiwi 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5086
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #119822
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  * na mojem izdelku je tole ime: Contouring blush & bronzing powder , na spletni strani pa enako kot v naslovu te teme (da ne bo katera zmedena)

  Embalaza je lepa, kompaktna, mat crna plastika, na zgornji strani ima veliko ogledalo, spodaj pa dve loceni posodici, v eni je blush, v drugi pa bronzer.

  Embalaza je prakticna, se lepo,enostavno odpira in dobro prenese transport. Aplikatorja/copica ni prilozenega, kar pa mi ustreza, saj so ponavadi prilozeni copici zelo neuporabni, tako da ga ne pogresam.

  Blush je roza barve z marelicnim pridihom, vsebuje zlate blescice, ki pa se po nanosu skorajda ne opazijo in so slamo vkomponirane v podlago.

  Bronzer je srednje temne rjave barve, skoraj mat.

  Oba izdelka sta dobro pigmentirana in dokaj fino mleta. Nanasata se lepo (za nanos uporabljam EDM ali MAC copic), prav tako se enostavno blendata.

  Barva blusha je res univerzalna, lickam da zelo lep videz, primerna je tudi za zelo svetle. Bronzer pa je dokaj temen (sploh za svetle), tako da je treba biti pri nanosu pazljiv. Za counturing pri meni ni uporaben, saj je pretemen, se pa dobro obnese kot bronzer poleti (pozimi je na moji kozi definitivno pretemen).

  Obstojnost je nekje srednja, zdrzi nekako 5 ur, ce nanesem zjutraj se podnevi ze ne pozna, da imam karkoli na lickih.

  Cena je 3,5funtov+ poštnina, kar je sicer ugodno, vendar jaz dua ne bom ponovno kupila, saj imam dosti boljsih blushev in bronzerjev, ki pridejo veckrat na vrsto kot ta kompletek.

  Priporocam zacetnicam oz tistim, ki bi rade imele oba izdelka v eni skatlici!

  #119823
  Profile photo of Kiwi
  Kiwi
  Udeleženec

  Izdelek sem kupila, ker naj bi odtenka ustrezala Narsu, v odtenkih Orgasm/Laguna. Žal tega dua nimam tako, da tega ne morem primerjati. Tudi embalaža je podobna narsovi. Všeč mi je, ker je kompaktna in je tako manj možnost, da bi se razbila, kar se mi je že večkrat zgodilo pri drugih znamkah.

  Barvi sta lepi, naravni, a dokaj neobstojni. Škoda, ker sta mi odtenka res všeč. Blush nanašam s Sephorinim prirezanim čopičem, ki je bolj gost, zato je pri nanašanju potrebno biti previden, ker hitro nanesemo preveč. Poleg tega sta oba odtenka tudi dokaj mehka.

  Kupljeno preko njihove spletne strani za 3.50 £. Tudi poštnina ni pretirana, velikokrat pa imajo tudi različne akcije, ko je poštnine ni.

  4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico