Duhovnost – vpogledi

Ars Cosmetica Forum OSTALO "KOFETKANJE" Duhovnost – vpogledi

Ta tema vsebuje 58 odgovorov, ima 22 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of timnala timnala 6 let, 5 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5625
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  Oj punce!

  Sem odprla kar novo temo, kjer se lahko pogovarjamo o raznih duhovnih tehnikah, če se katera zanima za to področje in tukaj bom pisala vpoglede.

  melanie me je sicer zadnja prosila za vpogled, vendar čutim, da ga najbolj potrebuje, tako da je prva :wink1:

  @melanie wrote:

  Timnala,

  če boš lahko, se toplo priporočam še vpogled zame. Hvala ti! Sem pa poslala tudi ZS. Hvala!

  Draga melanie,
  bitja svetlobe ti sporočajo, da opusti skrbi in se sprosti. Za vse je poskrbljeno v najvišje dobro. Ti in tvoja družina ste zaščiteni, zato ti res ni potrebno skrbeti. Glede službe ti sporočajo, da trenutno še ni pravi čas in da se nečesa preveč oklepaš. Spusti, da tok ne bo oviran in bodo te energije lahko prišle do tebe..verjemi in zaupaj, da bo še vse dobro!
  Pomembno je, da za opis svojega doma, kariere, financ in sebe izbiraš samo pozitivne misli, saj te narekujejo tvojo resničnost. Trenutno se tvoje misli vrtijo okoli denarja. Razmišljaj, da vse, kar si želiš že imaš in ne prevzami vloge žrtve. Ko se spomniš, uporabljaj pozitivne afirmacije in misli pozitivne misli, s tem boš bolj odprta za sprejemanje. Za pritok denarja je dobro odpirati korensko čakro. To lahko narediš tako, da vizualiziraš rdečo svetlobo, ki potuje po tvojem telesu.
  Duhovni sopotniki ti sporočajo še, da spoštuj to, da si čustvena oseba. To je dar. Ti znaš začutiti, če so ljudje ali situacije pozitivne. Angeli ti sporočajo, da uporabljaj ta dar pogosteje in se ne oziraj, če kdaj komu ni bilo všeč, da ti je to dano in da znaš delovati skozi ta kanal. Si umirjena oseba po naravi in se verjetno zavestno izogibaš konfliktom. Neguj svojo čustvenost in bodi pozorna, da se obdajaš s pozitivnimi ljudmi v razmerjih, doma, v službi in izbiraš tudi take prijatelje. Na koncu ti naj še sporočim, da si boginja in izrazi to svojo žensko energijo, intuicijo in materinski čut. Da se sprostiš, ti bo dobro delo ukvarjanje z umetnostjo..sama veš, kaj od tega te najbolj sprosti..mogoče ples? V vsaki ženski so trije deli boginje: deklica, ki je čista, nedolžna in čaka dogodivščine; mati, ki zna negovati ter učiteljica, ki pomaga in uči druge. V sebi začuti vsako od njih.
  :angel1:

  Iz :heart: zate,
  timnala :hug:

  #132201
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  res ful lepo napišeš timnala :thumbsup: , super si :hug:
  lahk kdaj še “biznis” iz tega nardiš.. :cool:

  #132202
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  @nina wrote:

  res ful lepo napišeš timnala :thumbsup: , super si :hug:
  lahk kdaj še “biznis” iz tega nardiš.. :cool:

  Hvala Nina :hug:
  Čutim, da je to moja pot, vendar še morem ogromno delati na sebi in razvijati te kanale, da bom lahko pomagala ljudem :wink1:
  Zaenkrat pa razvajam arsovke :lol1:

  #132203
  Profile photo of melanie
  melanie
  Udeleženec

  Timnala, hvala! :flower1:

  Zelo sem bila presenečena in hkrati vesela, da si našla tako hitro čas zame. Predvsem , ker je bilo toliko punc pred mano, ki so prosile za tvojo pomoč.

  Iz teh besed čutim samo dobro oziroma je ena velika podpora, da ravnam in tudi sem ravnala prav. Sem kar nekajkrat prebrala tvoje besede, da se mi vtisnejo v misli.
  Bom gledala v pozitivno smer, imela pozitivne misli. Ker zadnje čase sem res začela mrko gledati na situacijo, ki se mi je zdela vedno hujša. In seveda je bilo res vedno bolj težko.
  Velikokrat vemo, da delamo narobe, pa to vseeno delamo. Predvsem v mislih, ne toliko v dejanjih. A na koncu misli udejanimo, pa sploh ne vemo.

  Še 1 x hvala za vpogled in priznam, da mi vsaka spodbuda pomaga in ta večer je bil ravno to.

  #132204
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Super si to napisala timnala. Se mi zdi, das melanie rabi trenutno tocno to. Pozitivno energijo. :blush1:

  #132205
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  Melanie :hug: Kot sem ti napisala, predaj skrbi in zaupaj, da bo vse ok..bos videla, da bodo priloznosti lazje nasle pot do tebe :yes:

  tigica :flower1:

  Nina, ce mogoce kdaj zasledis kakega cute angelcka za smeskota, bi te prosila, ce ga lahko dodas :flower3:

  #132206
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  @anncheek wrote:

  Timnala jaz bi rabila kakšno pozitivno sporočilo;).
  Ker sem malo v dilemi oz. na življenjskem razpotju in ne vem kako naj se odločim;)

  Draga anncheek,
  ko sem ti delala vpogled je bilo prvo sporočilo angelov, da POGUMNO NAPREJ! Pokazal se mi je celo meč..kar si predstavljam tako, da pojdi po tej poti, pogumno, ne pusti drugim, da bi te ovirali oz. ne sprejmi NE kot možnost in vedi, kdo si..zaupaj v svoje sposobnosti! Si na pravi poti! Nedvomno napreduješ proti načrtovanim izidom. Prav tako se mi je pokazala pikapolonica, ki je padla, vendar jo je potem nekdo ujel na roko, kar si sama razlagam tako, da sama v srcu čutiš, kaj je prava pot in ko boš stopala po njej, boš imela podporo in srečo, vendar zna biti včasih kaj nepredvidljivega na poti, kar ti bo mogoče vzelo pogum, vendar vztrajaj, ker bo na koncu vse dobro!
  Do želenega izida bo prišlo v kratkem, bodi potrpežljiva, ne skušaj izsilit dogodkov in zaupaj. Bitja svetlobe ti stojijo ob strani in te spodbujajo na tvoji poti.
  Imaš pomembno življenjsko poslanstvo, ki vključuje komunikacijo in umetnost. Zaupaj naravnim sposobnostim in jih izpili. Svoje sposobnosti skušaj uporabiti tako, da pomagaš drugim. Ob tem pa je potrebno, da si poštena in sodeluješ. Angeli te bodo vodili po pravi poti, te spodbujali in te usmerjali.
  Nazadnje ti sporočajo, da poskrbi tudi zase, od tega imajo potem korist vsi. Malo se razvajaj in si privošči masažo, kopel ali pedikuro. Da je človek ustvarjalen, se mora najprej sprostiti. Privošči si počitek in neguj svojo ženskost. Srečnejša boš in dušni mir se bo naselil v tebi, kar bo dobrodejno vplivalo na vsakogar v tvojem življenju.
  :bath2:

  Lepo bodi,
  timnala :hug:

  #132207
  Profile photo of goga
  goga
  Udeleženec

  Timnala, kako si lepo napisala :friends:

  #132208
  Profile photo of anncheek
  anncheek
  Udeleženec

  ooo Timnala hvala ti :flower1: ..Tole mi je pa kar malo pomagalo in vem, da moram vztrajati pri tem kar sem si zadala, čeprav bo kar nekaj ovir :confused: . Imaš pa zelo lep stil pisanja;)

  #132209
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  Hvala za povratne informacije :hug: :blush1:

  No, da vam povem kako pridem do teh odgovorov..delam s tehniko Theta healinga, kjer grem v meditacijo in se povežem s kreatorjem vsega, kar je. Že prej začutim, katera bitja imajo odgovor za določeno osebo..npr. čutim, da če gre za vprašanja glede ljubezni, so mi najbližje boginje, če pa na splošno pa angeli..povežem se z njimi in čakam, da dobim približno tri informacije direkt od njih, katere potem napišem v uvodnem delu, nato jih prosim, da pomagajo pri tem, da preko kart dobim sporočila, ki so za določeno osebo najbolj primerna v danem trenutku in izvlečem tri karte, katerih sporočila potem združim v besedilo :wink1:

  #132210
  Profile photo of goga
  goga
  Udeleženec

  Ko boš imela čas, bi te tudi jaz rada nekaj vprašala (lahko na ZS odgovor?) :flower1:

  #132211
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  Goga, Nina mi je narocila, naj kar tukaj odgovarjam..ce je kaj zelo osebnega lahko dobim prosnjo na ZS, vendar bom odgovorila v to temo..bo tako v redu? :wink1:
  Sej to niso zdej informacije v stilu to in to naredi, ampak ce ste kaj brale prejsnje vpoglede, vas duhovna bitja pomagajo usmerjati in vam na ljubec nacin samo namignejo, kaj bi bilo dobro za vas..odlocitev je pa vasa :luck:

  #132212
  Profile photo of goga
  goga
  Udeleženec

  Seveda, že pišem :lol1:

  #132213
  Profile photo of timnala
  timnala
  Udeleženec

  @tigica wrote:

  Hehe.. jaz tudi, jaz tudi ko je tako tezko obdobje :)

  Draga tigica,
  vprašala sem totemske živali, kaj ti imajo za sporočiti in sporočila so kar letela. Naročajo ti, da bolj sodeluj z drugimi in obenem zaupaj…ljudem in temu, da se bo vse odvilo v najboljše dobro. Prav tako ti sporočajo, da si varna in zaščitena ter zato opusti strahove, ker te samo blokirajo. Bodi odprta za sprejemanje in obenem ne pozabi na dajanje, da bo krog sklenjen, ti pa notranje izpolnjena.
  Sporočajo ti še, da se sooči s svojimi problemi s samozavestjo in pogumom, s tem boš prišla do zmage. S katerimikoli težavami se spopadaš sedaj, najsi bodo povezane s partnerstvom, kariero ali katerim drugim področjem tvojega življenja, išči in vztrajaj tako dolgo, da boš rešila problem. Vsakič, ko se soočiš z neželenimi situacijami na tak način, da prideš stvari do dna, odstranjuješ ovire, ki ti onemogočajo priti do cilja..kar pogumno! Je že tako, da se vsake toliko pojavijo problemi, na nas pa je, kako jih bomo reševali in kaj se bomo iz njih naučili. En rek pravi, v bistvu ni problemov..je samo morje možnosti. Vsakič, ko se boš soočila s problemom in ga rešila, bo v tebi rasla samozavest in notranja moč. Zaupaj pa, da imaš sredstva in pomoč, ki ti pomagajo čez ovire pred tabo. Vse to je v tebi in ti sama to dobro veš. V tebi se nalaga to znanje, pogum in usmerjenost, vsakič ko rešiš problem in se premakneš naprej. Najpomembnejše je, da v sebi čutiš, kaj je tvoja pot in greš po njej neomajno, počasi in premišljeno. Vedno, ko se ti pojavijo dvomi, jih odmisli, ker te vodijo stran od cilja. Si varna in zaščitena in vse imaš na razpolago, da prideš do zastavljenega cilja!
  Svetujejo ti tudi počasno, meditativno hojo, kjer se boš sprostila in zbistrila um. Poskusi vztrajati vsaj en teden, da greš v naravo sama, se umiriš in počasi hodiš ter tako najdeš pot nazaj do same sebe. Takrat bodi pozorna na zvoke, šume, dotik tvojih nog ob travo, vonje..začuti naravo in sebe.

  Upam, da boš začutila vpogled in našla odgovore na svoja vprašanja :wink1:

  Iz srca zate,
  D. :hug:

  #132214
  Profile photo of anchek
  anchek
  Udeleženec

  Jaz se tudi priporočam za vpogled…zveni zelo zanimivo :)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico