DOVE – Go Fresh anti-perspirant deodorant

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Antiperspiranti in deodoranti DOVE – Go Fresh anti-perspirant deodorant

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Bella Bella 6 let, 6 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5473

  #130508

  Go fresh linija mi je najljubša izmed Dove izdelkov, predvsem zaradi vonja. Poleg tega imam še Roll on.

  Embalaža je aluminijasta flaška s pršilom za doziranje. Cena okoli 2,5€.
  Deo zelo lepo in sveže diši, po uporabi se hitro posuši in oddaja zelo prijeten vonj. Ker se sama ne potim veliko, je zame ravno pravšnji, saj se še dolgo voha. Diši ravno prav, tako da se ne tepe s parfumom. Pušča sledi na temnih oblačilih! :)

  Nakup bom verjetno spet ponovila!

  5/5

  #130509
  Profile photo of Bella
  Bella
  Član

  Deo sem imela, a sem ga hitro opustila zaradi flekov ki jih je puščal na oblačilih. Vonj je sicer krasen citrusen, osvežilen, hitro se posuši in diši še dolgo. Koliko zavira potenje niti ne vem, ker nimam velikih problemov s tem, imam pa občutek da ne bi bil kos bolj težaškim naporom (jaz ga npr. ne bi uporabila za telovadbo, fitness, tek ipd.).Embalaža je sprej, pokrovček je dokaj zoprn meni osebno (majhen), doziranje je nemoteno.
  Cena okoli 2€, nekaj malega več. Nakupa ne bom ponovila več (imela sem tudi rollon varianto, ki pa me je še bolj razočarala – zdržal mi je nekje par ur).

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico