Donacije za Pablota

Ars Cosmetica Forum OSTALO KOTIČEK ZA ŽIVALI IN RASTLINE Donacije za Pablota

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 2 let, 4 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #6574
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Zdravo punce! Na vas se obračam, ker potrebujem pomoč.
  Naš kuža si je pretrgal kolenske vezi in je bila operacija nujno potrebna. Toda zaradi slabega finančnega stanja (moj je izgubil službo, jaz sem pa bila doma) si je ne moremo privoščiti. Našli smo veterinarko, ki se je strinjala, da se plačuje sproti kolikor bodo prišle donacije, kar je velik plus, tako da je bil kuža lahko sploh operiran. (Vet BM- v Brežicah)

  Pablo sedaj okreva in upamo na najboljši možni rezultat. Če želi katera donirati lahko to stori na moj paypal (milost.tamara@gmail.com) ali preko TRR (v priponki kot slika) ali pa preko društva Animal Angels, kateri tudi zbirajo za Pablota.

  Trenutno potrebujemo še 265€ za odplačilo operacije. Hvala!
  Pablo
  Po operaciji

  UPN
  UPN

  #161171
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Pablo super okreva po operaciji! V četrtek je bil na pregledu pri veterinarki, ki pravi da je vse ok. Sedaj počasi počasi vadimo tačko, ker jo zelo špara. :luck:

  Še vedno so vse donacije dobrodošle, ker je potrebno poplačati veterinarja. :hairup:

  #161172
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  tigica, super novice :luck:

  veterinarski stroški so res visoki, to je prav neverjetno, koliko stanejo že najmanjše operacije in pregledi :ermm: Še dobro, da imamo nekatere vete, ki so pripravljeni kaj narediti v prvi vrsti za dobrobit živali

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico