Čvekanje o igri "Podarim, dobim"

Ta tema vsebuje 196 odgovorov, ima 40 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Naima Naima 4 let, 1 mesec nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4243
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Hejla punce!
  Kot veste sem na kozmeticni dieti :lol1: in kmalu se bom spravila malo pregledat zaloge in izlocit stvari, ki jih ne uporabljam.
  Ob prebiranju EDM foruma sem nasla eno zanimivo idejo oz. nacin kako se znebit taksnih stvari, obenem pa sprobat se kaksne nove :P

  Slo bi nekako takole:
  ko najdes kaj cesar ne uporabljas, ti ni vsec ali samo ne potrebujes, lepo napises seznam, ga objavis in tista, ki se prva javi da vzame je njeno. Obenem mora ta, ki se je javila, da bi stvari vzela, objavit svoj seznam stvari ki jih podarja, za katerega se javi spet ena tretja, ki dobi stvari ki jih je objavila druga in tudi sama doda svoj seznam stvari itd itd.
  Postnino bi placala tista, ki stvar podarja, da se izognemo tem mini nakazilom.
  Kaj pravite, vam je vsec ideja?
  Ce ste za, bom objavila temo pod malimi oglasi s svojim seznamom (moram najprej malo pregledat), bi bilo pa fajn da je tista tema res namenjena samo objavi stvari in odgovorom tiste, ki se za stvari javijo, da bo bolj pregledno.
  Seveda se lahko zgodi da das oz. dobis stvari, ki niso denarno enakovredne, vendar se mi zdi fajn, ker se lahko znebis tistega kar ne potrebujes, obenem pa nisi vezan na izmenjavo samo s tisto osebo, ki zeli tvoje stvari, ampak lahko tudi sam malo izbiras.
  Sem imela v mislih nekako tako, da bi bila v dolocenem casu samo ena ponudba, ce pa v dolocenem roku ne bi sla (recimo en teden) oz. se nobena ne bi javila da vzame, bi lahko potem svojo ponudbo objavila katera druga (tako da ne bi tema zamrla).

  Kaj pravite?

  #85401
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  seveda bi slo lahko za eno samo stvar ali pa za vec stvari hkrati (vidim da sem v prejsnjem postu uporabljala samo mnozino) :thumbsup:

  #85402
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  to bi blo kul :yes: luštna ‘igrica’. Bi blo pa boljš, da je manj stvari, ali ena stvar pomoje

  #85403
  Profile photo of Ezz
  Ezz
  Član

  S kom bom pa jst menjaval? :lol1:

  Imam malo kozmetike, pa še jaz zlahka najdem višek (sicer je rok uporabnosti vprašljiv ampak vseeno… :think2:)
  Bom pobrskal po mojih štirih izdelkih, pol se pa zagrebite :wink1:

  #85404
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Ezz, al smo tu babnce, ki tut za svoje dedce skrbimo, tako da rabmo tut moške izdelke :lol1:

  #85405
  Profile photo of Ezz
  Ezz
  Član

  Že dobro da skrbite za svoje dedce, sam jih verjetno preveč razvajate, da bi jim podturile mojo skrajno ne-nežno, cheap kozmetiko :lol1:

  #85406
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  :lol1: ezz bomo tud zate kaj nasli, nic bat

  #85407
  Profile photo of BusyBee
  BusyBee
  Član

  Joj, Ezz. :lol1:

  #85408
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  dajmo se pofockat koliko bi nas sodelovalo, ker ce nas je ful malo potem brez veze (bom pocakala kaksen dan, da vse vidijo temo):

  1

  #85409
  Profile photo of Ella
  Ella
  Član

  Evo druga :thumbsup: torej 2

  Aja, sem pa tudi jaz zato, da bi se objavljalo manj stvari naenkrat…ker drugače se lahko zgodi, da bi js recimo ful mela en puder, Nati npr. bi si pa ful želela en lakec, pa nobena zato ne bi hotla vzet celega paketa…

  #85410
  Profile photo of anchek
  anchek
  Udeleženec

  3ja :yes:

  #85411
  Profile photo of Katja
  Katja
  Član

  4

  #85412
  Profile photo of BusyBee
  BusyBee
  Član

  Jaz pa nimam kaj pametnega za ponudit (sploh pr mineralih sem še uboga) … mogoče kak parfum v zameno za več stvari skupaj … pa kake oriflamove šminke (ne vem, kolk jih kaj marate, ko ste bolj na mineralih).

  Če bi katero zanimalo, sem za. :)

  #85413
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  saj v bistvu se ne gre za tocno doloceno zamenjavo ala jaz ti dam ta lak ti mi daj pa to sminko.
  Napises kaj das, ena se javi, ji posljes in potem cakas, da ti je kaj vsec kar objavi druga, tretja, cetrta… a ves kaj mislim?

  recimo jaz javim da dam lak+sminko, nati se javi da bi imela in napise da bi ona dala pa puder. Jaz Nati posljem lak+sminko, jaz ne dobim nicesar. Potem se ti javis da bi vzela puder od Nati in napises da das sencko. Ti dobis puder, Nati zdaj nicesar, se recimo Tanja javi da bi imela tvojo sencko in ponudi blush. Posljes sencko Tanji, ti zaenkrat ne dobis nicesar, se javi Katja da bi imela Tanjin blush in ponudi maskaro. Katja dobi blush, Tanja nicesar. Tebi je vsec Katjina maskara, dobis maskaro, ponudis spet nekaj drugega…

  #85414
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  je pa fora bolj v tem da se znebimo stvari, ki jih ne uporabljamo in sprobamo se kaj novega, ne glede na vrednost (tudi ce jaz ponudim cel paket, ti pa samo eno stvar recimo). Jaz vem da mi lezijo/stojijo doma kaksne stvari ki niso bile ravno poceni, pa mi ne pridejo popolnoma nic prav in jih raje dam eni, kot pa da se pokvarijo. Naslednjic lahko pa jaz dobim kaj kar rabim/zelim, poceni ali pa ne tako zelo. :lashing:
  ce bomo vse gledale samo na to, da bodo stvari izenacene v € in po moznosti cim manj vredne, potem je v bistvu brezveze, ker zgubi smisel. Skratka z € se ne obremenjevat :thumbsup:
  Seveda pa klasicni mali oglasi ostajajo, to je misljeno bolj za dodatek :thumbsup:

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico