Čustvena navezanost na lake?

Ars Cosmetica Forum DEKORATIVA LAKI ZA NOHTE Čustvena navezanost na lake?

Ta tema vsebuje 20 odgovorov, ima 18 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Plain Jane Plain Jane 3 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #6512
  Profile photo of Plain Jane
  Plain Jane
  Član

  Ste ve tudi močno navezane na svoje lake? :blush1: Jaz imam problem, ker jih imam preveč in nekaterih nisem uporabila že 1, 2 leti pa mi jih je še zmeraj kar težko dat stran (poleg tega pa ko pomislim, koliko denarja je šlo za to mi je pa še težje), pa nekatere dobiš v dar pa tako. :mistake:
  Sem pa včeraj naredila eno čistko in jih bom 14 podarila. Pred kakšnim mesecem jih je šlo pa 11 stran. :D: Tako, da počasi napredujem. Oz. bolje rečeno, pripravljam teren za nove. :silly:

  #159543
  Profile photo of Naima
  Naima
  Udeleženec

  Nisem navezana na lake (ki jih ne uporabljam),imam pa par odtenkov,ki so mi noro všeč in bi umrla če bi mi jih odvzeli. :P
  Sem pa tudi sama v fazi,ko iščem ful lakom nov dom – se mi jih je ful nabralo in žal jih več kot polovica še sploh na vrsto za manikuro ni prišlo.. :blush1: Jaz pa rabim plac za nove lake,hehe.

  #159544
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Hmm… ja, nekaj imam tega. Ampak pri lakih potem pac zamizim na eno oko, ker vem da jih RES ne potrebujem toliko.
  Zadnjic sem senkala 1 ki sem si ga ravno kupila in se enega, ki ji je bil vsec pa meni je bil prevoden.
  In najbolj hecno.. v roku dveh dni sem dobila 20 lakov.. :P

  Tako, da.. Z veseljem podarim kaksen lakec :D. No razen tistih par, ki jih konstatno uporabljam. Tisti ostanejo z mano. :blush1:

  #159545
  Profile photo of nejko
  nejko
  Udeleženec

  Lol, jaz jih dam tudi ful težko stran ja – kaj pa, če jih bom še rabila :lol1: No, nekaj malega sem jih prodala v zadnjem času, nekaj tudi zamenjala :lashing: In ja, na nekatere sem tudi navezana – recimo OPI DS Extravagance, ta mi je tako lep, da mi ga je kar škoda rabit :)) Sicer mi je pa ful v veselje gledat mojo polico z laki – ah freak, sej vem :lol1:

  #159546
  Profile photo of Naima
  Naima
  Udeleženec

  @nejko wrote:

  Sicer mi je pa ful v veselje gledat mojo polico z laki – ah freak, sej vem :lol1:

  + 1 :blush1:

  #159547
  Profile photo of junija
  junija
  Član

  Tudi jaz sem precej navezana nanje <3 obožujem predvsem kikote in catrice, teh ne bi dala stran za nič na svetu :3 vsake toliko odprem predal in malo brskam, pa gledam pa sem vesela, ko so tako lepih barv xD ja, totalno sem šla po slabem :lol3:
  Me pa ful peče vest, ko vidim nekatere, ki sem si jih FUL želela, pa jih nisem uporabila niti enkrat :mistake: to so ponavadi essence laki, ker so manj obstojni na meni in pol raje dam kaj drugega gor, kot pa da riskiram, da se mi odkruši zunaj, po par urah :roll: mi je pa vseeno žal jih dat stran, ker nikoli ne veš :silly:

  maj prešššssssss bejbissss :baby2: :insane:

  #159548
  Profile photo of Maestra
  Maestra
  Član

  Seveda sem navezana na svoje lake. :lol1: Ampak sem enako navezana na praktično vse svoje reči (MU, oblačila, torbice ipd.) Izredno težko se od česarkoli ločim. Sploh od tistega, kar je še v dobrem stanju. Pravzaprav sem kar posesivna do svojih reči. Sem pač takšne sorte človek. :P

  Je pa spet res, da nekatere reči nikakor ne morejo stran od mene, druge pa malenkost lažje. :lol1:

  Pri lakih specifično pa je tako … nekateri imajo spominsko vrednost, veliko jih ima kakšno zgodbo zadaj, kakšne zelo rada nosim, kakšni so bili dragi, kakšni so LE … v glavnem … takšne lake seveda ne morem dati stran. :lol1:

  Tudi jaz občasno kar sedem med svoje lake in odpiram predalčke in preglejujem raznorazne barve … :sendlove:

  #159549
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  js sem med nenavezanimi :lol1:
  verjetno sem še najbolj od vsega navezana na čevlje… obožujem ves MU in lake, ampak kamot dam/prodam/menjam vsaj polovico lakov (če bi bilo potrebno). mam pa trenutno zase dovolj lakov, okrepila bi še rdeč segment barv :lashing:

  #159550
  Profile photo of Kristina
  Kristina
  Udeleženec

  Tud jest nisem navezana – ne na lake ne karkoli drugega neživega. Cunje, ki jih celo sezono ne oblečem, gredo zlahka od mene (ne hranim nobenih posebnih oblačil, niti poročnih ne :lol1: ). Navezana pa sem na svoje 3 najbližje :sendlove: , na našadva mačkona :sendlove: , pa še na nekaj meni bližjih in dragih ljudi. Da bi se pa ekstra na lake navezala – :no: , si sploh ne predstavljam.

  #159551
  Profile photo of Yaya
  Yaya
  Udeleženec

  Jaz sem si že tisočkrat rekla, da ne potrebujem več nobenega laka, samo v drogerijah pa to ne gre, je pa: “Ah, samo še tega…” :mistake:
  Meni je užitek, ko gledam lake na svoji polički pa ko jih prelagam, ko brišem prah. :lol1: Sestri ob pogledu na poličko pravita: “Zakaj hudiča rabiš toliko lakov?” :lol1: Saj to je tisto, sploh jih ne, uporabljam ene in iste, to je enih pet.
  Ne bi rekla, da sem čustveno navezana, tiste, ki jih sploh ne uporabljam, bi brez problema lahko podarila/prodala. Pri meni je problem to, da bi kar naprej kupovala nove in potem lepo zlagam na poličko in si ogledujem posodobljeno zbirko. :lol1: Enostavno čudovito izgleda. :lol1: Hkrati se pa včasih tolčem po glavi, ker za brezveze zapravljam. :lol1:

  #159552
  Profile photo of Orange
  Orange
  Član

  Nisem zelo navezana, je pa res, da bi se od enih par najljubših težko poslovila, enako velja za vse ostale stvari. :lol1: Ampak ko vidim, da res ne uporabljam več nečesa, pa z veseljem dam naprej, ker če samo v omari ležijo stvari, imam preveč slabo vest. :lol1:

  #159553
  Profile photo of CoolGirl
  CoolGirl
  Član

  Pred časom sem imela prav obsesijo z laki. Res skoraj nobenega nisem mogla dati od sebe, pa isto z MU. Pa da ne povem kako je z oblačili.
  Ampak ker se bova z fantom počasi preselila v novo stanovanje, sem v teh dneh šla skozi mojo omaro. Skoraj polovico stvari sem dala za proč. Pač ker enostavno ne nosim ali mi je bilo premalo ali preveliko. Isto sem naredila z MU in laki. Sicer bom mogla še enkrat skozi zbirko in res razmislit kaj bom obdržala.
  Največji problem nastane, ko grem skozi stvari, ki jih bom dala proč in potem najdem en kup stvari ki jih “zvlečem” nazaj v omaro. :lol1:

  #159554
  Profile photo of very_berry
  very_berry
  Član

  Navezana, zelo :P .

  #159555
  Profile photo of Kleopatra
  Kleopatra
  Udeleženec

  Jaz sem nekaj časa nazaj naredila čistko in lake, ki sem jih zelooo redko uporabila dala v škatlo za odstrel, pred dnevi pa sem brskala in sem vse te lake spet nazaj v omarico zložila :lol1:

  #159556
  Profile photo of Pixie
  Pixie
  Član

  Ne bi rekla, da sem navezana na lake. Imam nekaj odtenkov, ki so mi res všeč in se steklenčka tudi pridno prazni. Imam pa večjo težavo, da me izjemno peče vest, če sem kupila lak, ki mi potem ni bil všeč in si razbijam glavo, da je šel denar za brezveze.. Nimam ogromno lakov, kot nekatere, ampak moja “zbirka” napolni eno škatlo za čevlje. Vseeno se najde par odtenkov, ki mi sploh niso všeč.

  Verjetno bi res mogla kašno menjavo narest :blush1:

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico