CURAPROX – CS 5460 ultra soft zobna ščetka

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Nega zob in ustne votline CURAPROX – CS 5460 ultra soft zobna ščetka

Ta tema vsebuje 20 odgovorov, ima 19 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Neko Neko 5 let, 7 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4337
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Fotografijo je prispevala chocolate88

  Opis izdelka:
  Je inovacija med zobnimi ščetkami za občutljive dlesni in zobe. Ultra mehka, vendar še vedno trpežna ščetka, ki zobe čisti zelo učinkovito. Ščetka vsebuje 5460 ščetin, ki so narejene iz posebnih vlaken Curen. Zaradi velikega števila ščetin so le-te tanke in posledično zelo mehke.

  #90376
  Profile photo of sarchy28
  sarchy28
  Član

  po mojem mnenju najboljša zobna ščetka kar jo je možno kupit.
  uporabljam jo že kakšne 4 leta in mi je super.veliko ljudi misli da če je ščetka mehka da ne očisti dobro zob,kar pa sploh ni res. ščetine ki so zelo tanke gredo tudi med zobe in izredno doro očistijo.
  to zobno ščetko priporočajo tudi vsi zobozdravniki kar jih poznam.ni preveč agresivna za dlesni in ne poriva dlesni stran od zoba ,kar povzroči skelenje ob pitji mrzlih pijač in pri uživanju mrzle hrane npr. sladoled. ravno nasprotno pa počnejo trde zobne ščetke se pravi odmikajo dlesen od zoba.
  v glavnem moja ocena je 5/5!

  #90377
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  tudi jaz zdaj uporabljam mislim da že tretjo takšno zobno ščetko :thumbsup:
  Res izgleda kot ena navadna otroška ščetka za 1euro, ampak je res dobra – nežna je do dlesni in do zob, dobro očisti ker majhna glava in mehke ščetine res dosežejo vse

  všeč mi je tudi to, da se ravno po ene 2 mesecih ščetine ukrivijo in ščetka pokaže, da je ssamo še za v penzijo in da je čas za zamenjavo :lol1: marsikakšne druge ščetke ne spremenijo oblike in potem nimaš občutka, kdaj jo je treba odvrečt (jaz si pač ne pišem na koledar, kdaj odprem novo ščetko)

  tele najmehkejše ščetke se trenutno dobio v 3 packu za nekaj več kot 7eur v DM-ju, pa kak mesec nazaj sem jih videla tudi v Sanolaborju. Cena je sicer kar zasoljena, 7eur za 3 ščetke je pa čisto ugodna cena

  tudi jaz jo ocenjujem 5/5

  #90378
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Sem še ena zadovoljna uporabnica te zobne ščetke. :yes: :cheer:

  Ščetka je res super. Je nežna do dlesni in dobro očisti zobe.
  Najprej se mi je zdela čisto premehka in sem imela občutek, da tako mehka ščetka ne more dobro očistiti zob. Vendar sem mnenje kmalu spremenila. Ker ta ščetka zobe prav spolira, ne samo da jih očisti. Meni da vedno občutek gladkih zob. Enkrat sem imela vmes še eno drugo (“navadno”) zobno ščetko in se je sploh nisem mogla navaditi. Tako, da zdaj uporabljam samo še te.
  Z dlesnimi že prej nisem imela posebnih problemov, vendar je vedno boljša preventiva kot kurativa. :teeth:

  Kupujem jo v Tuš drogerijah, kjer stane 3.78€ (sem si jo ravno prejšni teden kupila, zato tako točna cena :)) ). Za tako dobro ščetko se mi cena niti ne zdi pretirana. Lahko jo pa dobite še ceneje, če kupite paketeh treh ščetk.

  Nakup priporočam. Še posebej tistim, ki imajo probleme s krvavenjem dlesni.
  Nakup bom vsekakor (še večkrat) ponovila.

  Splošna ocena: 5/5

  #90379
  Profile photo of gani
  gani
  Član

  Tukaj je še ena zadovoljna uporabnica te krasne ščetke. :thumbsup:

  Uporabljam jo nekako 2 meseca, pred tem sem vedno imela težave z krvavenjem in zatečenostjo dlesen, toda odkar jo uprabljam nimam teh težav nič več :D:
  Tega ne bi verjela če ne bi čutila na svojih dlesnih,
  Ščetke prav tako uporabljajo moji otroci in so vsi trije zelo navdušeni nad njo.
  najstarejši je rekel da mu še nobena ščetka ni bila tako dobra kot ta.
  Zobe očisti enkratno, v bistvu jih spolira do gladkosti, zelo so mi všeč ščetine ker so mehke.
  Skratka ne menjam več ščetke, kupim komplet 3 ščetk, kar je dokaj ugodno.
  Za manjša dva pa kupim otroško izvedbo te ščetke, te pa bi bile lahko malo cenejše če vprašate mene, ampak naj ji bo, za moje otroke vse.

  Dajem ji oceno 5/5

  #90380
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Tole ščetko uporabljam ze nekaj let in je ne zamenjam vec :blush1:

  Ima ogromno ultra tankih scetin, ki so izredno nezne do zob in dlesni, zobje pa so po uporabi prakticno spolirani.

  Menjam jo vsak mesec, zadnje case me predvsem navdusujejo nore barvne kombinacije (zeleno-roza, belo-roza,…) ki so prav lustkana popestritev kopalnice :lashing:

  Vsec mi je tudi preprost dizajn, scetka iz rok ne drsi in je prakticna za uporabo, ima sicer manjso glavo kot ostale scetke vendar mi je prav zaradi tega simpaticna in predvsem enostavna za uporabo.

  Cena scetke je malo pod 4€, dostikrat pa se dobi v akciji 3 za ceno 2 (v DMu, Mullerju, stalno pa jih imajo mislim da v lekarnah) kar sicer ni malo vendar glede na kvaliteto in rezultat, ki ga nudi (ki je res boljsi od vseh ostalih kar sem jih sprobala) se mi zdi dokaj upravicena.

  Moja najljubsa scetka, priporocam vsem!

  #90382
  Profile photo of Lena
  Lena
  Član

  Curaprox krtačke upoabljam odkar so na tržišču. Tale, pa mi je prav posebej pri srcu, saj je izredno mehka in prav boža dlesni. Zobe temeljito, a nažno očisti, masira dlesni in je zame tudi pravšnje velikosti, saj ne prenašam velikih krtač v ustih…

  Krtački daje oceno 5.

  #90383

  Curaprox zobno ščetko uporabljam že par let. Trenutno imam rumeno z rumenimi ščetinami in belo z roza ščetinami. Kupila sem jo po priporočilu zobozdravnice, ker sem imela zelo občutljive dlesni. Je zelo mehka, zobe dobro očisti in je hkrati nežna do dlesni in ne povzroča dodatnega krvavenja.

  Njen izgled je preprost, stane pa okoli 4€, kar se mi ne zdi veliko, saj gre za zelo dobro zobno ščetko. Čeprav so čisto preproste, je na voljo veliko lepih barvih kombinacij. Kupila sm jo v DM. Menjam pa jo vsake toliko časa.

  Ščetko bom definitivno spet kupila!

  5/5

  #90384
  Profile photo of tanca
  tanca
  Član

  Tudi jaz že kar nekaj časa uporabljam tole krtačko. Sprva se mi je zdela premehka, ker sem bila navajena na malo trše. Ampak sem kar vstrajala, in tudi rezultati so bili super. Lepo očisti zobke, tudi dlesni zmasira, ampak ne premočno, kot kakšne bolj grobe. Skratka je moja ocena 5, če napišem po šolsko. :thumbsup:

  #90385
  Profile photo of Kanna
  Kanna
  Udeleženec

  Ko sem prvič vidla reklamo za Curaprox zobne ščetke, sem pomislila: ob poplavi zobnih ščetk najrazličnejših vrst in oblik, zakaj bi kdo danes oglaševal zobno ščetko naših babic in dedkov? Izgleda namreč natanko tako: navaden, plastičen ročaj in popolnoma ravne, nič posebnega ščetine. V resnici me je prav ta radovednost prisilila, da sem kupila ščetko in jo preizkusila, da bi ugotovila, v čem je lahko sploh skrivnost take navadne zobne ščetke. In sem ugotovila!

  Njene ščetine so izredno mehke, tako da ne morejo ranit niti najbolj občutljivih dlesni, hkrati pa dovolj trpežne, da ščetina tudi po mesecu dni ne izgubi svoje oblike.
  Glava ščetke je res majhna v primerjavi z ostalimi, ampak sem ugotovila, da je to lahko tudi njena prednost, saj lažje doseže skrite kotičke.
  Ročaj presenetljivo ne drsi iz rok, kot sem najprej pričakovala, hkrati pa ponujajo pestro izbiro barv za popestritev. :wink1:

  Odkar sem preizkusila Curaprox ščetke, jih ne zamenjam več! Enostavno so najboljše, edino cenovno niso ravno poceni (malo manj kot 4 eur/kos), čeprav upravičijo svojo vrednost.

  Tudi moja ocena je torej 5/5 :D:

  #90387

  To ščetko sem kupila, ker imam zobni aparat in mi jo je predlagala ortodontka.

  Prijetno sem bila presenečena, saj nežno in temeljito očisti zobe, ter ne povzroči krvavih dlesni.

  Nakup bom ponovila.

  Ocena: 5/5

  #90388
  Profile photo of Tinchi
  Tinchi
  Član

  Ko sem brala priporočila punc tukaj sem rekla, da moram tudi jaz probati to zobno ščetko. Imam namreč kar velike težave z zobmi in glede zobnih ščetk sem zelo zbirčna. Te zobne ščetke pred tem še nisem videla sploh, pa tudi če bi jo je že zaradi izgleda ne bi kupila.
  Potem pa sem enkrat pred nekim potovanjem nujno potrebovala zobno ščetko in sem si rekla zakaj pa ne in jo vzela.

  Kot prvo mi je zelo všeč pokrovček, ki je na zobni ščetki – sovražim, da se glave zobnih ščetk med seboj dotikajo oz. če se dotika česarkoli drugega, kot moje ustne votline. Ogromen plus. Kot drugo pa so me zelo navdušile ščetine. Res sem mislila, da tako mehka ščetka ni zmožna ničesar – pred tem sem vedno kupovala medium ali pa celo hard zobne ščetke. Ta pa me je naravnost navdušila, ker je nežna a hkrati učinkovita.
  Plus – imajo prav prisrčne barvne kombinacije :blush1:

  Edina stvar, ki me pri ščetki moti je popolnoma plastičen ročaj – ne vem kako si zobe vedno umivam tako, da imam roke mokre in posledično mi ščetka drsi iz rok.

  Se mi zdi, da je ščetka celo cenejša od “navadnih” oz najbolj oglaševanih ščetk in jaz jo vsekakor bom še kdaj kupila.

  5/5

  #90389
  Profile photo of colorfulbottle
  colorfulbottle
  Udeleženec

  Tudi jaz že kar nekaj časa uporabljam tole zobno ščezko, in je ne menjam več :no: .
  Dlesni ne krvavijo ker je nežna, ampak kljub vsemu zobe odlično očisti.
  Všeč mi je tudi to, ker so zelo pisane in obstaja veliko različnih barvnih kombinacij(trenutno imam turkizno z roza ščetinami)
  Cena: okrog 4, kar za tako dobro ščetko ni veliko :thumbsup:

  Ocena:
  5/5

  #90390
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Jaz pa moram dodati nekaj k moji oceni :yes: Najprej je začel brat, nato še moj fant – oba sta se zgražala in smejala moji Curaproxici, češ od kje sem to privlekla, da izgleda kot otroška zobna ščetka, če sem jo morda dobila gratis v kakem pralnem prašku :roll:

  ko sem jima skušala dopovedat, da je to ena najbolših zobnih ščetk na trgu, sem valda požela še en val zgražanja in smeha

  a glej ga zlomka, že kaka 2 meseca po pripetljaju z bratom zagledam v lončku v kopalnici Curaproxico v ‘moških’ barvah – bratovo. Nedolgo nazaj zagledam pri fantu Curaproxico…hmmm, pa jima le ni več tako smešna :lol1:

  Jaz jo ocenjujem z 5/5
  res se najbolj splača kupovat 3 pack – v Sanolaborju jih imajo več ali manj stalno na zalogi, v DMju imajo pa občasne akcije

  #90381
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Pa sem tudi jaz poskusila tole zobno scetko. Ok jo imam ziher ene pol leta (dve menjani).

  Meni je super, zelo je nezna in temeljita. Sicer oblika ni ne vem kako lepa ampak v bistvu je glavno to, da glava ni premajhna (in gre enostavno v ustno votlino), da ima nezne scetine (za obcutljive dlesni) in da temeljito ocisti zobe.

  V bistvu je cudovita! Se bolj mi je vsec kakor prejsnja naj scetka :D. Ta je bolj nezna, in manjsa.

  Cena je sicer visja (nekje 4€?), toda ce se jih kupi v paketu (akcije!) stanejo 3 enih 8€, kar se zelo splaca.

  Moja nova stalnica.
  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico