CURAPROX – CS 1560 soft zobna ščetka

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega obraza Nega zob in ustne votline CURAPROX – CS 1560 soft zobna ščetka

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Neko Neko 5 let, 7 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4612
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Ščetka CS 1560 vsebuje 1560 aktivnih ščetin, narejenih iz vlaken Curen. Je izjemno mehka in učinkovita.


  vir

  #104650
  Profile photo of luncaa
  luncaa
  Udeleženec

  Ščetko sem kupila, ko so mi priporočali Curaprox zaradi toliko ščetin in tega, da ti super očisti zobe. Kupila sem najprej to, ki jih ima najmanj, nato pa presedlala na 5460 ščetin, ki mi bolj odgovarja.
  So sicer dosti podobne, a raje imam mehkejše ščetke zato mi je tista super, očistijo zobe res do potankosti, občutek imaš kot da bi bili spolirani, ne samo očiščeni..

  Ponavadi jih kupim v kompletu 3 za ceno 7,8 Eur. Všeč so mi barvne kombinacije, ni mi všeč tak preprost izgled, a začuda ni neudobna in tudi ne moti me ko jo držim v rokah.
  Nakup ponavljam znova in znova ocena pa 4/5, ker so njene sestrice z nekaj okoli 3000 ščetin in 5460 boljše :)

  #104651

  Ščetko sem kupila po priporočilih prijateljice. Nekaj časa mi je ugajala, vendar imam zelo občutljive dlesni in so mi ob vsaki uporabi začele krvaveti. Nato pa sem si kupila 5460 (ultra soft), pri kateri tega nisem opazila, saj je mnogo nežneja od te.

  Nakupa nisem ponovila zaradi grobosti.

  Ocena: 1/5

  #104652
  Profile photo of Neko
  Neko
  Član

  Soft ščetka je bila kar nekaj časa moja stalnica, potem pa mi je zobozdravnica priporočila Ultra soft ščetko. Imam problematične dlesni, ki se hitro vnamejo, zato ta ščetka ni najbolj primerna zame. Zdi se mi precej trda, bolj sta mi všeč Ultra soft in Super soft. Vseeno je tale ščetka zelo dobra in prva izbira za tiste, ki imajo radi bolj trde ščetke (npr. moj fant).
  Ocena: 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico