CREDO – Steklena pilica

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Nega telesa Nega rok in nohtov CREDO – Steklena pilica

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of elchy elchy 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5130
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  #120363
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  To pilico imam ze vsaj eno leto.

  Je zeleno bele barve, z nekaksno prevleko ceznjo. Je sicer prisla v plasticnem etuiju, toda meni je pocil in rada se je zataknila v robove (je bil trikoten). Za prenasanje okoli ni bil najboljsi, pa tudi sama ni najbolj prirocna za prenasanje okoli.

  Pilica je steklena in zelo fina. Brez problema lahko spilim nohte, pa se pilica sploh ne obrabi. Rekla bi da je njena zivljenska doba zelo dolga.

  Po parkratni uporabi jo samo splahnem pod toplo vodo in to je to. Po tistemu je spet kot nova!
  Je od znamke Credo, katero se dobi v Tus drogerijah ter DMjih. Cena je okoli 7€, kar se mi zdi zelo ugodno za pilico ki lahko traja do konca nasega zivljenja.

  Transport ne prenasa najbolje, saj je steklena in bi zlahka pocila. Ravno zato jo uporabljam samo doma.

  Se vedno mislim, da je dober nakup tako da jo priporocam. Nameravam pa se kupiti kristalno pilico, da bom lahko primerjala.
  5/5

  #120364
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  To pilico imam že več kot eno leto. Imam jo v roza beli barvi. Z njo sem zelo zadovoljna. Z lahkoto spili nohte, ter se ne obrabi. Od časa do časa jo sperem pod vodo. Všeč mi je tudi embalaža, ki je bila zraven. Je trikotne oblike, dobro se zapira in s samim transportom nimam problemov. Ima dolgo življensko dobo, samo na tla ne sme pasti. :)

  5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico