CosmetoTest – ocenjevanje izdelkov

Ars Cosmetica Forum PRAVILA, OBJAVE, OGLASI FORUM IN PORTAL CosmetoTest – ocenjevanje izdelkov

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Nina Nina 6 let, 5 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3717
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  V kategoriji Ocene kozmetičnih izdelkov lahko člani sami dodajate kozmetične izdelke, ki ste jih uporabljali in napišete izkušnje ali pa izdelke, ki jih uporabljate in vas zanima mnenje glede sestavin.

  Za vsak kozmetični izdelek se odpre nova tema-pri izdelkih, ki se jih ocenjuje glede na sestavine, je te seveda potrebno napisati (če se le da, preverite, da so sestavine res pravilne), pri izdelkih dekorative pa ni nujno-tukaj se lahko napišejo tudi samo izkušnje ob uporabi.

  Priporočljivo je, da je ob izdelku tudi slika-če nimate svoje slike in jo kopirate z neta, spodaj navedite vir. Slik ne kopirajte z drugih forumov ali portalov.

  #37894
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Pomembno! :alarm:
  V CosmetoTest ne pišite več drugih sporočil kot samo ocene izdelkov..vsa vprašanja, pogovore ipd. v zvezi z izdelki prosim če napišete v ustrezno temo na forumu (oz. odprete ustrezno temo).

  #37895
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  Vprašanja in vse kar ne sodi v CT bomo uredili (tudi za nazaj) – tako da če bodo kje kakšna sporočila prestavljena/zbrisana ali združena, je to zato ker želimo v CTju samo ocene (kot že omenjeno zgoraj).
  Vsa vprašanja ipd. v zvezi z izdelki prosim, če postavljate v druge ustrezne podforume.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico