COLOR CLUB – Nail Lacquer

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Laki za nohte COLOR CLUB – Nail Lacquer

Ta tema vsebuje 6 odgovorov, ima 7 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Fleur Fleur 6 let, 1 mesec nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5423
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Opis izdelka:
  Laki za nohte. Na voljo v več odtenkih.

  Fotografijo je prispevala Tassa :flower2:

  #130302
  Profile photo of elchy
  elchy
  Član

  Trenutno imam samo dva njihova odtenka, a verjetno se bo kmalu še kakšen pridružil. :) Imajo kar pestro in zanimivo izbiro odtenkov. Z njimi sem zelo zadovoljna. Pigmentiranost je kar dobra, saj za popoln nanos potrebujejo dva sloja. Obstojnost je zelo dobra, saj mi zdržijo do 4-5 dni. Mehurčkajo se mi ne in se kar hitro sušijo, a vseeno uporabim še hitrosušeči nadlak. Z nanosom nimam nobenih težav, se vsi zelo lepo nanašajo.

  Steklenička mi je zelo všeč, saj je oglata in tako zavzame manj prostora v škatli. Čopič je ozek in dolg, kar meni zelo odgovarja. Njihova cena je kar ugodna, a žal se jih pri nas ne da dobiti. Nakup bom vsekakor ponovila, saj imam še nekaj odtenkov na mojemu seznamu želja. :)

  5/5

  #130303
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  V te lakce sem enostavno zaljubljena. :sendlove:

  Imam jih kar nekaj in skoraj vsi se super mažejo. :thumbsup: Imajo res veliko izbiro odtenkov, še posebej pa sem navdušena nad njihovimi holo odtenki (Wild At Heart je čisto na vrhu top lestvice vseh lakov :inlove:).

  Največ sem jih kupila, ko so bili še dostopni na Trnsdesign-u; zdaj so pa menda na voljo tudi v Sloveniji (na manikirnih otočkih v večjih trgovskih centrih).

  Sigurno si bom še kakšnega privoščila. :manicure:

  Splošna ocena 4/5 (eno točko odbijem zaradi težje dostopnosti in zaradi visoke cene)

  #130304

  Trenutno imam v lasti 2 CC laka, in sicer oba holo lepotca, Wild at heart in Worth the risque. Prvi je res zmagovalen, holo efekt je res popoln! Pa še zelo prekriven je, potrebuje le 1 sloj za polno prekrivnost, kar pomeni, da je super tudi za konad. Kaj hočemo boljšega? :))

  Cena pri nas je 7€, niti ni pretirana, ampak še vseeno se mi zdijo dragi, glede na to da se v tujini prodajajo za dosti manj, ampak tako pač je. Prodajajo jih v Supernovi, kako je z odtenki ne vem, ker sem enega dobila v swapu, enega pa v menjavi.

  Če jih bom imela možnost kupiti po nizki ceni, jih definitivno bom, ker imam par odtenkov na WL

  5/5

  #130305

  Imam samo enega (za zdaj :lol1: ) in to je Sex Simbol.
  Menjala sem ga na ARSu.

  Odtenki so zelo različni.

  Prekrivnost in obstoj super!

  Malo manj mi je všeč cena, saj bi za uresničitev vseh želje odtenkov na WL porabila veliiiiko denarja.

  Cena je okoli 7E, kar je ceneje od OPI-jev in Essie-jev.

  Ocena: 4/5 (zaradi cene)

  #130306
  Profile photo of Tinchi
  Tinchi
  Član

  Imam 3 odtenke teh lakov (After Hours, Revvvolution in Worth the Risque) in vsi so mi HUUUDIIII. Sploh holografski so mi za dol past lepi.
  Učinek je popoln, laki niso gosti in prekrivnost je v 1-2 plasti, odvisno od natančnosti.
  Sušijo se še kar hitro, nič posebnega.
  Edina negativna lastnost pa mi je majhen čopič – meni osebno je preozek. Imam (za moje pojme) malo širše nohte in namesto 3 potegov (sredina, levo, desno) rabim malo več (nekje 4).
  Flaška in logo sta mi pa ful luštna :flower1:
  Cena je malo visoka za navadne lake, holografski so mi pa vsekakor vredni denarja

  Ocena 4/5 (zaradi čopiča)

  #130307
  Profile photo of Fleur
  Fleur
  Član

  Imam kar nekaj lakcev te znamke. Embalaža mi je všeč, ker je stabilna, ročaj pa velik. Moti me le čopič, saj mi je premajhen in predolg.

  Izbira barv je ogromna, vse od neončkov do mlečnih odtenkov, najde se tudi kak posebnež. Če bi bili cenejši in lažje dostopni, bi jih imela ogromno :lol1:

  Večina teh, ki jih imam jaz, se mi zdi da je manj prekrivnih kot ostali lakci, čeprav vidim, da so nekateri tudi zelo prekrivni. Sušijo se povprečno dolgo, imajo pa lep lesk, ko se posušijo.

  Nakup bom vsekakor še ponovila.

  Ocena 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico