Coastal Scents – Synthetic Wide Buffer Brush

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Čopiči Coastal Scents – Synthetic Wide Buffer Brush

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of BusyBee BusyBee 7 let, 6 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3853
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj


  VIR

  Super soft yet firm enough to apply your minerals! In length it measures 2 inches, the ferrule is a shiny black metal, the hairs are 2 toned, the brush head measures 1 1/2″ across the top. 100% Synthetic

  Please be sure to clean your brushes prior to use to remove the protective coating on the hairs.

  #45275
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  Čopič je bil sicer prvotno mišljen za nanos MMU pudra vendar se v tej vlogi ni ravno izkazal. Nanos je namreč zelo prosojen, tako da ga sedaj uporabljam za nanos veila.

  Dlake so zelo mehke, ne izpadajo in ne smrdijo.

  #45276
  Profile photo of BusyBee
  BusyBee
  Član

  VSekakor eden najboljših čopičev, kar sem jih kupila (poleg EDM bukija bi rekla, da najboljši). Dlake so neverjetno mehke, ravno prav goste, ne izpadajo, ne smrdijo … Najraje ga uporabljam za nanos mineralnega pudra, finish pudra ali bronzerja, saj je nanos mogoče stopnjevati, poleg tega pa se da puder zelo enakomerno razporedit, da je polt res izenačena. Je nekoliko dražji od ostalih CS čopičev, ampak vreden denarja.

  Lahko le priporočam.

  Ocena: 5/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico