COASTAL SCENTS – Smacks

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za ustnice COASTAL SCENTS – Smacks

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of S S 6 let, 8 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #5347

  COASTAL SCENTS – Smacks

  #129926

  Tale lip gloss sm dobila kot darilo pri enem izmed nakupov. Embalaža je oglata steklenička z srebrnim pokrovom, čopič pa je tako mehak in nežen. Imam ga v kar zelo svetlo roza odtenku, zato ga ne uporabljam ravno pogosto.

  Lip gloss je malo bolj pigmentiran, zato se roza barva kar pozna na ustnicah, nanos ni težavn, lip gloss pa je kar malo lepljiv in pacast ter obteži ustnice, kar mi ni všeč. Ker imam sama vedno zelo razpokane ustnice, se mi usede v razpokline, zato ne zgleda ravno lepo.

  3/5 – Kljub temu, kupila ga sama ne bom, ker se mi zdi, da je na voljo dosti več boljših lipglosov.

  #129927
  Profile photo of S
  S
  Član

  Imam ga v odtenku Near Peach, ki je lepa poletna barva, ki nežno vleče na koralno oranžno barvo. Resda je ta krasna, vendar na vseh drugih področjih pri meni pogrne.
  Lipgloss je dokaj pigmentiran, vendar je konsistenca glossa tista, ki me moti. Je kar lepljiv, čeprav naj ne bi bil, obstojnost je tudi bolj slaba, saj kar zbledi že čez pol ure. Ker bledi neenakomerno končni rezultat ni ravno estetski in je potrebno nanos popravljati. Rad se zlije čez ustnico, kljub zelo tankemu nanosu.
  Imam novejšo verzijo, ki vsebuje aplikator s katerimi se z lahkoto nanese, vonja nima. Embalaža je tokrat okrogle oblike s srebrnim pokrovčkom in vsebuje več ml kot prejšnja, vendar tudi to po mojem ne opraviči višje cene.
  Se mi zdi, da se za ta denar najdejo veliko boljši glossi, zato nakupa ne nameravam kupiti, kljub zelo privlačnemu spektru odtenkov.

  3/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico