Coastal Scents – Foundation Concealer Brush Large

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Čopiči Coastal Scents – Foundation Concealer Brush Large

Ta tema vsebuje 1 odgovor, ima 2 glasova, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of KuKi KuKi 7 let, 6 mesecev nazaj.

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #3819
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj


  VIR

  This large full size Taklon Brush offers full coverage application. For those needing flawless concealer coverage over larger areas such as cheeks, chin, and forehead.

  #45262
  Profile photo of KuKi
  KuKi
  Udeleženec

  Tale čopič sem si kupila, ker sem za nanos tekočega pudra želela poskusiti s čopičem, saj drugače uporabljam gobico.
  Gre za precej velik čopič z dolgim ročajem, ki je malce v napoto pri nanašanju. Sama bi ga najraje malce skrajšala, če bi le šlo :)) dlake so na otip prijetno mehke in precej goste, čvrste.

  Problem je predvsem v nanašanju tekočega pudra. Ker nisem poznala tehnik, sem si ogledala nekaj videov na youtube, nato pa nanašala s t.i. ‘tapkanjem’. Kot sem že rekla, je nanos otežen zaradi dolgega ročaja. Sama nimam rada preveč maskastega videza, zato sem pri nanašanju z gobico le-to vedno malce poškropila z vodo.
  Ker sem s čopičem sprva dosegla maskast videz, sem nato poskusila malce poškropiti tudi čopič, ampak rezultat ni bil nič boljši.
  Pere se vredu, se ne razbarva, tudi dlake mu ne izpadajo.

  Čopič sem kupila na Čarodejki, cene se ne spomnim točno, mislim da je bil nekje med 5-10 evrov. Zaenkrat mi sameva v make-up torbici, mogoče mu kdaj še dam priložnost, ampak na splošno mi finiš, ki ga z njim dosežem, ni všeč. (ali pa samo ne znam rokovati z njim :blush1: )

  ocena: 3

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico