Coastal Scents – Flat Mineral Bronzer Buffer Large

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Čopiči Coastal Scents – Flat Mineral Bronzer Buffer Large

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 4 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of Tassa Tassa 6 let, 2 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3817
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj

  This brush will give you an ultimate application, use with foundation, blush,shimmer powders, especially works wonders with veil & bronzer.
  Made with natural pony hair, hand cut for precision application. Set in a seamless nickel ferrule with wood handle. Made to last a lifetime with proper care and cleansing.
  Length from top to bottom 6 1/4 “.

  Fotografijo je prispevala Tassa.

  #45259
  Profile photo of KuKi
  KuKi
  Udeleženec

  Za nanos mineralnega pudra sem potrebovala čopič, ki bi naredil boljši finiš kot pa pink kabuki (CS). Zaradi dobrih ocen sem se odločila za tega.
  Gre za gost in mehak, ravno odrezan čopič, nanašanje z njim je enostavno. Čopič naredi lep, enakomeren finiš. Ročaj ima precej čvrst in debel. Čopič lepo ‘pobere’ puder in se praši precej manj kot pa kabuki. Sama nanašam v krožnih gibih, prekrivnost daje srednjo do veliko, odvisno od nanosa.
  Embalaža je le celofanasta vrečica, ki se je meni kmalu strgala.
  Minus gre dlakam, ki med pudranjem rade odpadajo. Pere se v redu, le med sušenjem zna precej smrdeti… Ko se posuši, smrad ni več tako intenziven.
  Kupila sem ga na Čarodejki, cena je 9 evrov, kar se mi zdi ugodno za kvaliteten čopič.

  ocena: 4

  #45260
  Profile photo of Willow
  Willow
  Član

  Iskala sem flat top čopič za nanos mineralnega pudra, ker mi tisti mali kabukiji nikakor niso “potegnili”. Ne bom dala roke v ogenj, ampak mislim, da je trenutno v Sloveniji na voljo le ta primerek te vrste čopiče. Čopič ima ravno odrezane dlake, kar omogoča večjo prekrivnost pri nanašanju mineralnega pudra. Dlake so izredno mehke in prijetne na dotik. So goste in ne odpadajo (mogoče je do sedaj izgubil cca 10 dlak v parih mesecih). Površina čopiča je ravno pravšnja za lep in enakomeren nanos pudra. Prekrivnost je zavidljiva. Pudra pobere ravno prav in ga pri tem ne prši naokoli, kar se meni osebno zdi zelo pomembno (pri prejšnjih čopičih je bilo precej pudra razpršenega po oblačilih in kopalnici). Čopič je zelo nežen do kože na obrazu – tudi če se poslužujemo buffing metode. Ročaj je ravno pravšnje dolžine in debeline za preprosto uporabo. Čopič nima vonja, čistim ga z Alverde mareličnim šamponom. Gre za enega mojih najljubših pripomočkov za ličenje: skorajda sem že obupala nad mineralnimi ličili, preden sem odkrila ta čopič. Cena je 9 EUR v Čarodejki, kar se mi zdi več kot primerno za tako kvaliteto. Zelo zadovoljna in zelo priporočam.

  5/5

  #45261
  Profile photo of Tassa
  Tassa
  Član

  Ker sem tudi jaz padla v manijo minerlanih pudrov, sem za uporabo le-tega potrebovala en dober čopič. :lol1:

  Ker sem omejena in nimam kreditne kartice so moji nakupi omejeni le na Slovenijo. Eden izmed redkih čopičev za nanos mineralnega pudra, ki je na voljo tudi pri nas je ta. :)

  Kupila sem ga na Čarodejki in cena je 9€.

  Z njim sem zelo zadovoljna in mineralni puder (sama imam Lily Lolo) se z njim super nanaša. Brez vsakih lis ali česa podobnega. Za moj obraz je ravno dovolj velik. Pudra sploh ne praši in ga super zajame ter prenese na obraz. Všeč mi je ker je tako mehek in nežen do kože na obrazu.

  Prala sem ga enkrat in je res imel malo slabši vonj, vendar ko se je posušil je ta vonj izginil.
  Zaenkrat mu je odpadlo le nekaj dlačic.

  Splošna ocena: 4/5

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico