COASTAL SCENTS – Eye-Poxy Shadow Primer

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ličila za oči COASTAL SCENTS – Eye-Poxy Shadow Primer

Ta tema vsebuje 10 odgovorov, ima 9 glasov, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3856
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj


  VIR

  Ingredients: Dimethicone, Cyclomethicone, Triethylene Glycol, Boron Nitride, Beeswax, Cetyl Alcohol, Polysorbate 80, Silica, Candelilla Wax, Carnuba Wax, Mica, Magnesium Stearate, Vitamin E (Tocopherol)

  Our Eye-Poxy™ Shadow Primer for eyes is applied in a thin layer across the lid, crease line and below the brow.

  It is much creamier than our original primer allowing for ease of application. Your colors will adhere, blend together and also become more vibrant.

  When using please only tap, tap your finger into the poxy, rub between 2 fingers to warm it, then apply. It is not necessary to remove it to get the results. If you choose to remove a small amount please rub between your fingers until smoothe then apply to the lid, this will allow your shadow to last until you are ready to remove it.

  #45279
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Tale Poxy Primer testiram že dober teden in moram rečt, da sem navdušena. Kremica je zelo mazljiva, in čeprav ima neke strjene delce notri, se lepo raztopi med prsti nato lepo nanese in vpije v kožo na vekah.

  Sama nimam ravno strašno mastnih vek in se mi senčka dokaj dobro obnese na vekah že z navadno podlago-npr. senčko v peni ali kaj podobnega. Le včasih imam obdobje, ko vse, kar nanesem na veke, zleze dol. No tale Poxy reši tudi to. lepo fiksira senčke, jim podaljša obstojnost in kar je meni najbolj všeč – same barve bolj poudari, da so bolj izrazite

  evo en primerček, kako se Poxy obnese pod mineralno senčko, kako poudari njeno barvo

  #45280
  Profile photo of Tanja76
  Tanja76
  Udeleženec

  Ta je moj prvi in edini primer in ga žal nimam s čim primerjati. Z njim sploh nisem zadovoljna, ker mi senčke vseeno zlezejo v gubo in tudi struktura mi ni prav všeč. Zdaj imam naročenega enega znamke Too faced, ki ga po kvaliteti primerjajo z UDPP (baje je celo malo boljši). Bom poročala, ko ga preizkusim!

  #45281
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Jaz sem nedolgo nazaj dobila CS primer iz druge serije očitno, kot je bil moj prejšnji. In je res težje mazljic…struktura je zelo zrnasta, medtem ko tisti prejšnji ni bil tak…čudno

  #45282
  Profile photo of Nina
  Nina
  Upravitelj

  A sestavine so iste, vrstni red tudi?

  #45283
  Profile photo of Katja
  Katja
  Član

  Sestava je ista, problem je le v tem, da so to rundo mešali svežega in je zelo slabo premešano. Zato je potrebno grudice stopit med prsti in potem nanesti na veko.

  #45284
  Profile photo of BusyBee
  BusyBee
  Član

  Po priporočilu forumašič sems eveda morala nabavit ta slavni eye-poxy.

  Imam zelo mastne veke, vendar se je poxy kljub temu solidno odrezal in je makeup držal precej dolgo, preden se je začel nabirati v gubo. Konsistenca mi ni bila všeč, saj je bil precej grudičast, kar me je tak motilo, da sem ga nazadnje prodala. Grudice so se med prsti sice stopile, ampak imam premalo potrpljenja, kadar se mi am mudi (in običajno se mi vedno mudi). Vseeno nameravam kupiti novega, ki je menda brez grudic.

  Ta primer lepo poudari barve in jih naredi bolj intenzivne. Senčila (mineralna in običajna) se ga lepo oprimejo, tudi blendati jih je mogoče brez težav.

  Embalaža ni najbolj praktična. Ker se ne zapre dobro, mi je v toaletni torbici pustil pravi masten kaos. :no:

  Cena je drugače zelo ugodna, saj izdelek kar traja in traja.

  Vsekakor priporočam.

  Ocena: 4/5

  #45285
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Nekaj te čudežne zadevice mi je poslala Nati :flower2: . Nad njo sem bila takoj navdušena, sicer ni tako obstojna kot npr. TFI, ampak rezultat, ki ga daje odtehta to. Čisto vse senčke na tej podlagi noro zaživijo, poudarjena je inteziteta osnovne barve kot tudi finiša. Edina negativna stvar je konsistenca. Kremica je zelo grudičasta, in jo je treba prej med prsti stopiti. Žal pa se popolnoma ne da stopiti, tako da je nanos neprijeten in neenakomeren. Drugače je stvar res 1A.

  Ocena 4/5, zaradi slabe mazljivosti.

  #45286
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  tudi jaz znižujem oceno zaradi nemazljivosti…
  še vedno mislim, da je to podlaga, ki senčke naredi najbolj izrazite – zdaj sem sprobala že kar nekaj baz, a je glede tega Poxy najboljši. Barve res kar zaživijo!

  Ampak ob sprobavanju vseh baz – npr. Gosheva Waterproof senčka, NYX Jumbo pencil, Revlon eyeglide – sem ugotovila, da se mi ne da ukvarjat s Poxyjevo nemazljivostjo. Zdaj pa se je v lončku že tako posušil, da niti za swatche ni več uporaben.

  Verjetno ga ne bom več kupila…škoda res, ker je tako nemazljiv in da je vsaka verzija drugačna. Res nimam ne volje ne denarja da bi preizkušala katera verzija je ok in katera grudičasta.

  #45287
  Profile photo of tigica
  tigica
  Udeleženec

  Meni je eye poxy vsec. Priznam, da je moj prvi primer za veke, toda po osmih mesecih je se vedno kot nov (gostota, mazljivost ter vonj).

  Na njemu sencke res noro zazivijo. Moje veke spadajo med malo bolj mastne in zato je podlaga obvezna! Sploh ker imam na eni veki trojno gubo, tako da se mi tak hitreje vse sencke dol spravijo. Toda, sencke mi zdrzijo na oceh vsaj 8 ur. Kasneje se mi na enem ocesu kjer imam troje gube, vsede sencka not. Zalostno ampak resnicno.

  Tudi meni gostota in mazljivost sprva nista bili prav nic vsec, ampak ko sem se navadila taktike za nanos je bilo cisto ok ( vzamem pikic primerja, dam na zgornjo stran dlani in s prstom mazem, da dobim lepo gladko ‘pasto’, to potem nanesem na veko brez tezav. Pocakam se minutko ali dve ter nanesem sencke).

  Ko se mi je zacel malo susiti, sem posodico obrnila na drugo stran, jo pustila tako cez noc, pa je bilo Ok. Zgleda, da je nekaksno olje (nekaj pac?) na dnu..

  Po mojem mnenju si zasluzi vse tocke. Se bi ga kupila, ampak ga imam se vec kot polovico..
  Po njemu bom poskusila se kaksnem drugi primer, da bom lahko primerjala.

  3/5

  Edit: Sedaj mi ga je skoraj zmanjkalo in glede na to da je dokaj mrzlo se je strdil v malo bolj trdo pasto. Sedaj ga je tezje oblikovati, ampak se vedno je OK, toda ne zdrzi mi vec cel dan na vekah. Nizam oceno.

  #45288
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Primer sem preizkusila v obliki testerja (Katja mi je velikodusno poslala kar nekaj izdelka v loncku).

  Embalaza je loncek s pokrovckom na navoj, doziranje je nekje srednje enostavno (s copicem ali prsti).
  Primer je kremaste strukture (moj ni bil izrazito trd) s trsimi zrnci, ki jih je pred nanosom potrebno stopiti (zato je nanasanje s copicem otezeno) in pred nanosom sencke pocakati, da se primer posusi. Razmaze se dobro (ce nam uspe stopiti trse koscke), na veki njegova barva ne pride do izraza oz. se zlije s kozo.

  Sama nimam pretirano mastnih vek in kvalitetne sencke mi dobro zdrzijo tudi brez uporabe primerja.

  Primer je fantasticen za mineralne sencke, saj na njej dobesedno zazivijo, barve so veliko bolj izrazite, sijoce, skratka vsako barvo zares polepsa. Zaradi tega mi je bil izredno vsec. Blendanje je sicer malo tezje kot ce primerja ne uporabimo vendar vseeno mogoce.

  Sencke so mi na veki zdrzale dlje, vendar ne cel dan, recimo da nekje pr 6ur.

  Edina slaba lastnost, zaradi katere primerja ne bom kupila je to, da mi je drazil oci. Takoj po nanosu so me pekle in obcutek nikakor ni izginil. Sicer pekoc obcutek ni bil izrazito mocan, nekje tako kot da bi bila v sobi z vonjem po mentolu, vendar vsekakor motec.

  Cena je 11.95USD+ postnina, kar je ugodno glede na res majhno porabo, vendar vam pred nakupom predlagam da ga stestirate, da vam slucajno ne bo drazil oci, tako kot jih je meni.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico