Coastal Scents – Chisel Angle Fluff Shadow Brush

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Čopiči Coastal Scents – Chisel Angle Fluff Shadow Brush

Ta tema vsebuje 2 odgovora, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of darksome darksome 7 let, 5 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #3811
  Profile photo of Gejba
  Gejba
  Upravitelj


  VIR

  Used to apply eye shadows/shading
  Extremely soft top quaility brushes.
  Made of the finest goat and pony hair for the most natural look in application. Once you have tried the quality of our brushes and have seen and felt the appearance of your cosmetics we guarantee you will be coming back for the full line!

  #45252
  Profile photo of BusyBee
  BusyBee
  Član

  Ta čopič uporabljam zelo pogosto in je eden ljubših. Ko sem ga prejela, sem bila malenkost razočarana nad velikostjo, saj je v živo manjši, kot je bilo videti na slikah. Je mehek, dlake ne izpadajo, ne smrdi. Pride zelo prav za nanos senčila v kotičke oči … Na CS strani je zelo poceni.

  Ocena: 4/5

  #45253
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  S tem čopičem sem zadovoljna. Ga pa žal skoraj ne uporabljam, saj ga vedno zamenja kar Italian Badger Round Crease Brush za to vlogo. Namenjen je senčenju zunanjega kotička veke (ang. outer V). Čopič je meni osebno z razliko od Busy Bee skoraj prevelik :lol1:. Ščetina še ni kakšna odpadla, so pa zelo mehke. Meni se zdi eden boljših čopičev, zato ga priporočam :thumbsup:

  Ocena 5/5.

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico