COASTAL SCENTS – Brush Guard

Ars Cosmetica Forum COSMETOTEST CosmetoTest: Dekorativa Ostali pripomočki COASTAL SCENTS – Brush Guard

Ta tema vsebuje 3 odgovori, ima 3 glasovi, in jo je nazadnje posodobil/a Profile photo of amisa amisa 6 let, 11 mesecev nazaj.

 • Avtor
  Prispevki
 • #4589
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član


  vir

  #101842
  Profile photo of darksome
  darksome
  Član

  Te pripomočke sem si nabavila zato, ker imam doma kar nekaj čopičev, pa sem jih želela zaščititi, posebej ščetine. Ti “ščitniki za čopiče” so res super. Dobijo se v več variantah, jaz sem naročila Shadow/Liner Pack, kjer dobimo 10 teh ščitnikov za manjše čopiče- za očesni makeup npr. Uporabijo se tako, da se nataknejo na konec čopiča in potegnejo navzgor, da zaščitijo ščetine. Jaz jih imam stalno zaščitene, uporabim pa jih tudi po pranju, da lahko čopič postavim na glavo-s tem preprečim tudi to, da bi vlaga šla v notranjost čopiča. Meni se zdijo nepogrešljivi, če uporabljamo čopiče poleg tega so ugodni(sama sem dobila v tem paketku 10 kosov), cena na strani Coastal Scents je okoli 4€.

  Ocena 5/5.

  #101843
  Profile photo of Nati
  Nati
  Udeleženec

  Jaz imam pa deljeno mnenje o teh brush guardih…
  imam tisti paketek, kjer so različne velikosti – od guardov za manjše čopiče, do tistih za flat topa. Sprva so se mi zdeli super – predvsem redno natikanje brush guarda na flat topa je le tega spravilo v prvotno stanje – ščetine niso več štrlele naokoli, ampak je čopič spet postal kompakten.
  Problem se je pojavil, ko sem jaz te čopiče, zaščitene s temi mrežicami, tovorila naokoli v toaletni torbici…seveda so se čopiči premikali sem in tja in če je brush guard zlezel nazaj, so kocine pogledale ven iz mrežice in se seveda polomile…par čopičev mi je kar zacvetelo, kar je seveda nedopustno, saj sem guarde uporabljala na pravi način – namenjeni so tudi transportu čopičev. Zanimivo je, da so čopiči v boljšem stanju celo če jih spravim v navadno torbico brez kakršne koli zaščite (ponadi pa uporabljam rolico za čopiče)

  sa sušenje so ok, ampak jaz čopiče raje sušim v ležečem položaju, saj se tako posušijo hitreje.

  Po začetnem navdušenju so me brush guardi pošteno razočarali – skoraj sem uničila svoj4 čopiče. Zato bolj slaba ocena…

  #101844
  Profile photo of amisa
  amisa
  Član

  Nad brush guard-i sem bila popolnoma navdusena, se preden so bili v prodaji, po nekajkratni uporabi pa so me razocarali.

  Odvisno od tega kateri kompletek izberete dobite v njem razlicne velikosti brush guardov, jaz imam tistega, v katerem so razlicne velikosti.

  V bistvu gre za srednje mehko, plasticno, gosto mrezico v razlicnih velikostih, ki ob robovih ni nic posebno zascitena (samo odrezana ) in se kaj hitro scefra.

  Brush Guardi se sicer dobro obnesejo, ce jih uporabimi pri susenju copicev, saj onemogocijo, da bi se dlake razlezle oz. pomaga ohranjati prvotno obliko. Prav tako jih lahko s pomocjo brush guardov brez problema susimo obrnjene na glavo, brez da bi se pri tem dlake poskodovale in s tem preprecimo vdor oz. odtekanje vode v rocaj (tako je manj moznosti, da se rocaj odlepi).

  Slabo pa se obnesejo pri transportu, saj copic dobesedno razmesarijo, cim se parkrat premaknejo. Tako kot je omenila ze Nati, se med transportom kaj hitro zgodi da dolocene dlake pogledajo ven skozi mrezico, se odlomijo ali vsaj poskodujejo in copic potem izgleda prav ubogo.
  Za transport jih ravno zato nikakor ne priporocam, veliko lepse boste copice prenasali s sabo v kaksni rolici, primerni za copice ali pa samo v toaletni torbici.

  tocne cene se ne spomnim, mislim da so skupaj s postnino stali manj kot 10€, kar bi se mi zdelo upraviceno, ce bi dobro opravili funkcijo zascite med transportom, glede na to, da pa so uporabni zgolj za susenje in da gre v bistvu za navadno mrezo, se mi zdi cena pretirana in jih se enkrat ne bi kupila.

  Ne priporocam za transport ampak samo, ce potrebujete pomoc pri susenju copcev!

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.

Nina POP za 10. obletnico parfumske klasike

Nina praznuje svojo 10. obletnico! V preteklih letih je dišava Nina znamke Nina Ricci postala velika parfumska klasika in za obeleženje tega dogodka se je...

Pobeg v tropski raj

Preskoči na orodno vrstico